ShinigamY Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Graficka verovatno... Jel si probao sa onom forom, graficku u rernu ? Oduvek sam hteo to da probam, al nemam graficku koja pocela da zajebava, pa da testiram.
lemmy sixx Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Poslacu im sutra na reklamaciju.Jebo im pas mater,riknulo govno nakon 3 jebena meseca.
WIZARD OF GORE Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Graficka verovatno... Jel si probao sa onom forom, graficku u rernu ? Oduvek sam hteo to da probam, al nemam graficku koja pocela da zajebava, pa da testiram. dobra je fora u mojoj bivšoj firmi smo tako "popravili" nekoliko formatera za HP 3005n
Ozziris Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 (edited) Graficka verovatno... Jel si probao sa onom forom, graficku u rernu ? Oduvek sam hteo to da probam, al nemam graficku koja pocela da zajebava, pa da testiram. Na tu foru vrlo lako moze da se poprave usb-ovi i ram od graficke. dokazano Edited April 14, 2011 by Ozziris
ShinigamY Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Koliko kapiram, fora sa tim kuvanjem je, naduvanje kondenzatora, i onda hladjenje?
Ozziris Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 evo iz strucnog ugla By “Baking” the card in the oven, all u do is to remelt the non-visible solder, in the hope that it would automatically reflow and repair the connection
ShinigamY Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Pa dobro, in the hope znaci raditi to samo sa hardverom koji ne radi kako treba 1
Lou Posted April 16, 2011 Report Posted April 16, 2011 A zašto bi, inače, popravljao nešto što radi kako treba?
Vic Rattlehead Posted April 16, 2011 Report Posted April 16, 2011 Zna li neko kako da na Operi 11 namjestim da mi zapamti zoom stranice, da ne moram ponovo zumirati svaki put (konkretno YouTube, zoom 120%)?
Rehabilitovani Bagrem Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 Da pohvalim ubuntu,radi ko lud!nijednom ni nije zabo a vec bezbroj puta videh viruse za win ali dzaba kad se ne instaliraju isto i ovde,sve u svemu srecan sam ako se mogu zanemariti igrice. 1
ShinigamY Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 Eh, lako je vama, ja imam mladjeg brata -.- Imam dual boot Ubuntu/7-ica, i to je sramota, jer 80% vremena upaljenog kompa mi je 7-ica, kontate zbog brata, jer on zeli da igra igrice, a mene to pizdi nevidjeno. Al dobro, tesim se, uskoro lap top, pa ce Ubuntu biti main, a xp samo za cubase i vst koje koristim za snimanje. Another happy open source user
lemmy sixx Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 Ma da,7-ica je sranje.Zajebite photoshop,premiere,after effects,cubase,3D max...ajmo svi na Ubuntu jer tamo nema virusa!Pa da slusamo muziku i gledamo slike! 3
ShinigamY Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 Realno, na Ubuntu sam nasao zamenu za sve to, osim za Cubase Jedino sto me veze na MS... Navikao sam jbg, i to je sto je.
Andrija Smith Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 Ma da,7-ica je sranje.Zajebite photoshop,premiere,after effects,cubase,3D max...ajmo svi na Ubuntu jer tamo nema virusa!Pa da slusamo muziku i gledamo slike! Ne zaboravi, besplatan je, a windows se opučismo od plaćanja! ah taj zli majkrosoft!
necko Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 Ma da,7-ica je sranje.Zajebite photoshop,premiere,after effects,cubase,3D max...ajmo svi na Ubuntu jer tamo nema virusa!Pa da slusamo muziku i gledamo slike! verovao ti ili ne ogromnoj većini ljudi te stvari nisu potrebne, tako da bi im ubuntu bio savršen. a i ne vidim da je ovde neko rekao da je sedmica sranje. ako imaš nešto pametno da kažeš reci, nemoj da sereš ovuda kao po sportskom podforumu.
Oak Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 Ladno niko nije skontao da je lemi bio sarkastičan 2
lemmy sixx Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 Ne zaboravi, besplatan je, a windows se opučismo od plaćanja! ah taj zli majkrosoft! Da,da,i moramo ga i placati!
ShinigamY Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 Ja u zivotu nisam platio za softver, verovatno necu ni u buducnosti. Toliko o tome.
lemmy sixx Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 Pa nisam ni ja,a ceo zivot koristim windows,a ne tamo neke ubuntue,linuxe i slicna sranja. ako imaš nešto pametno da kažeš reci, nemoj da sereš ovuda kao po sportskom podforumu. Uuuuu,kako si opasan,zli hladni moderator racionalista i plasis nas! 1
ShinigamY Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 Instalirah poslednju lisicu pre par dana, reda radi, koristim Chrome, neka ima za ne daj boze... Pre 2 dana, primetio sam da mi iskace Internet Explorer sa sajtovima: e-bay, myspace, amazon, + neki scamovi vazdan. Ok, rekoh sebi, deep scan, odem u safe mode, palim Aviru, skeniram, nista prazno... Ok uzmem CCleaner ocistim registry, nepotrebne fajlove, sve odradim, mislim sredio sam posao... Prodje 15 minuta, opet mi iskoci internet explorer. Jel ima neko ideju sta moze da bude?
B@K@ Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 Kanda ti je neko kidnapovao IE... samo ne znam šta će mu... Pobuni se, guglaj, suoči sa sa gamadi i vikni "HIJACK_THIS, MUTHAFUCKA!"
ShinigamY Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 Problem solved: Iskljucio sam internet explorer, prakticno izbrisao
Elldamar Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 Pitanje : koliko ce prikljucivanje kartice sa PCI Express 2.0 x 16 slotom na maticnu sa PCI Express 1.0 slot uticati na performanse? Znam da se deli protok na 1.0 max protok,ali u kojoj to meri zaista utice na perfomanse ?
Recommended Posts