Јарослав Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Хоће некад тако да се забагује, тј да истрипује систем да је фајл у употреби. Ресетуј комп и биће обрисан. А ако не буде, обриши га онда и нема проблема.
Denny Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 (edited) Da li je u pitanju .mkv? edit: Ovaj Unlocker što je Talvi okačio ne radi na W7. Ovo radi: LockHunter Edited June 8, 2011 by Denny
Lou Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 (edited) Хоће некад тако да се забагује, тј да истрипује систем да је фајл у употреби. Ресетуј комп и биће обрисан. А ако не буде, обриши га онда и нема проблема. Sad si mi rekao nešto novo. Znam ja sve to, ali hoću da sredim koren, a ne da restartujem svaki put. http://www.filehippo.com/download_unlocker/ Će se proba. Da li je u pitanju .mkv? edit: Ovaj Unlocker što je Talvi okačio ne radi na W7. Ovo radi: LockHunter Ovog puta .mp4, pre neki dan je bio neki audio fajl, ako se ne varam. Inače, koristim XP, tako da... EDIT: Usrećio me ovaj Unlocker, zahvaljujem. Edited June 8, 2011 by Lou
Denny Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Kod mene ne, a kako vidim po forumima, nisam jedini.
Night Prowler Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Ja se log-off-ujem kad se to desi. Podeseno mi je preko TuneUp Utilities da se automatski uloguje posle log-off-a, tako da ceo proces traje 1-2 minute.
phantasm of the living Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Samo AIMP2 plejer najjaci plejer.
Night Prowler Posted June 14, 2011 Report Posted June 14, 2011 Nije bas problem, ali mi ide na kurac strasno: Npr. otvorim SAJT A, onda ukucam preko Google search engine-a nesto, pojave se rezultati, i onda udjem na SAJT B. Pritisnem back da se vratim na rezultate, ali se vratim na sajt A tj. back kontrola mi preskace google rezultate. Ima neko ideju kako da se ispravi ovo?
Stolet Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Ljudi, ima li neko da preporuči neki fini kuler za CPU? Imam Q6600, koji je recimo jedan procesor koji beše ispred svog vremena kad je napravljen (i pazaren), ali sada kad su nastupile igre koje ga potpunije iskorišćavaju imam problema sa pregrevanjem sa običnim kulerom. Uz to sam pogrešio i što sam pazario Revoltec pastu umesto Arctic-a npr., ali nažalost nije bilo boljih, a meni je bilo hitno. Sad kad sam je potrošio ima da padne Arctic. Posebno me zanima, ako ste imali iskustva sa nekim kulerima, za koliko otprilike stepeni su vam hladili procesor u odnosu na hlađenje običnim box kulerom.
Night's Blood Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Iskocilo mi je ovo kada sam htela da otvorim Add or remove programs. Prvi put vidim tako nesto. Help, anyone!
Milogled Bluff Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 Vrati temu u windows classic theme, pa probaj...
Sisus Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Pa i jeste Classic theme. XP je u pitanju SP3.
Milogled Bluff Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 A jbg. onda ga vrati na Windows XP theme, ili kako se već zove ona standardna xp tema, (predugo sam na sedmici), ili probaj ovo http://www.windowsitpro.com/article/tips/jsi-tip-7458-add-or-remove-programs-on-windows-xp-errors-with-value-creation-failed-at-line-410-
Night's Blood Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Hvala. Nemam ni jdenu temu sem ove sto koristim. Guglala sam malo pa sam i sama videla da je u pitanju neki fajl koji nedostaje.
Doom Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Ljudi, ima li neko da preporuči neki fini kuler za CPU? Imam Q6600, koji je recimo jedan procesor koji beše ispred svog vremena kad je napravljen (i pazaren), ali sada kad su nastupile igre koje ga potpunije iskorišćavaju imam problema sa pregrevanjem sa običnim kulerom. Uz to sam pogrešio i što sam pazario Revoltec pastu umesto Arctic-a npr., ali nažalost nije bilo boljih, a meni je bilo hitno. Sad kad sam je potrošio ima da padne Arctic. Posebno me zanima, ako ste imali iskustva sa nekim kulerima, za koliko otprilike stepeni su vam hladili procesor u odnosu na hlađenje običnim box kulerom. Titan Fenrir ili OCZ Vendetta 2. Nema svrhe da se poredi sa box cooler-om. 1
kuruz Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Зна ли неко где у Београду има да се купи Logitech Precision џојпед за рачунар?
necropol Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Ljudi, ima li neko da preporuči neki fini kuler za CPU? Imam Q6600, koji je recimo jedan procesor koji beše ispred svog vremena kad je napravljen (i pazaren), ali sada kad su nastupile igre koje ga potpunije iskorišćavaju imam problema sa pregrevanjem sa običnim kulerom. Uz to sam pogrešio i što sam pazario Revoltec pastu umesto Arctic-a npr., ali nažalost nije bilo boljih, a meni je bilo hitno. Sad kad sam je potrošio ima da padne Arctic. Posebno me zanima, ako ste imali iskustva sa nekim kulerima, za koliko otprilike stepeni su vam hladili procesor u odnosu na hlađenje običnim box kulerom. Hyper 212+ 1 1
Baal Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 (edited) Hyper 212+ je odličan, samo vidi da li može da ti stane u kućište. Ja imam matori Thermaltake Big Typhoon 120 VX, danas kupujem Hyper 212+ da ga zameni. Ako nemaš prostora u kućištu onda pazari Hyper TX3. Edited June 30, 2011 by trenje
necropol Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 Nije TX3 za Q6600, ta furuna ipak vuče 120W... Ako ti 212+ ne staje, uzmi Cooler Masterov Gemini II, rokni dva venta i kuliraj!
Stolet Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 Hyper 212+ je odličan, samo vidi da li može da ti stane u kućište. Ja imam matori Thermaltake Big Typhoon 120 VX, danas kupujem Hyper 212+ da ga zameni. Ako nemaš prostora u kućištu onda pazari Hyper TX3. Imam Armor kućište od TT-a, mislim da ne bi trebalo biti problema, mnogo je prostrano Kuler koji preporučujete nije preskup, a koliko ga hvalite ima da padne neki fini overclock, koji će odložiti kupovinu novog procesora, koji mi verujem neće biti potreban još neko vreme.
Baal Posted July 1, 2011 Report Posted July 1, 2011 Ma Q6600 sa G0 revizijom je mazga, ja sam imao do juče Core2Duo E6550 pa sam za male pare nabavio Q6600 G0 i stavio 212+, danas ću ga staviti na 3.4GHz i to mi je dovoljno.
Dark_Elf Posted July 1, 2011 Report Posted July 1, 2011 Sad si mi rekao nešto novo. Znam ja sve to, ali hoću da sredim koren, a ne da restartujem svaki put. crtl-alt-delete. Odeš u Task Menager i ugasiš program koji ti je eventualno zarobio fajl. Ponekad playeri (recimo VLC), iako ga ugasiš, on ostane u pozadini zabagovan.
Berliner Posted July 10, 2011 Report Posted July 10, 2011 kako da se zastitite od kompjuterskog zracenja moram da nabavim tu cilibarsku mustiklu
Recommended Posts