necropol Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 AMD Athlon II x2 250 3GHz Pašće overclock, ne više od 3.4GHz. Zanima me samo da li iko ima iskustva sa voltažom tj. treba li je menjati za tako relativno malo povećanje frekvencije? Gledah na jutubetu, hrabriji su povećavali, ostali nisu dirali. Ja lično ne bih, jer procesor ima reputaciju da izdržava boga i oca. Šta ekipa misli? Ma, povećavaj BRE!, boli te kurac i ako ga spališ, garancija na sve procesore je tri godine...Šta ja radim ovom mom e6550, to ni Mić Pileđi u Shockeru ne bi preživeo! Ionako ti OC zavisi od raspoloženja memorije i same mobo... Nasao sam ovaj lap top na snizenju, cena mu je 32.400, vredi li tih para? Toshiba satellite C655D-S5300 AMD E series Processor E-300 Ram 4G HDD 320 GB Sata VGA AMD Radeon HD 6310 15.6"wideoscreen HD TruBrite Led baclight display 10/100 Ethernet LAN/Wi FI Wireless networking (802.11b/g/n) DVD supermulti drive Windows 7 home premium(64-bit) Web camera i mikrofon Battery 6-cell 32.398 din. Koristio bih ga za internet, muziku, igrice ne igram...eventualno da se otkuca neka faktura u firmi... Ja ti lepo napisah da je sva Toshiba (to piči!) koja stiže kod nas smeće... E, sad, lepa je cena, pa jošte i Windoza legalna za neki pos'o u firmi... Ako ne možeš da se pružiš za neku mušku mašinu (ProBook ili ThinkPad), uzimaj i uživaj, ali nemoj da ti bude žao ako ti garanciju budu rešavali "u razumnom roku"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Ma, povećavaj BRE!, boli te kurac i ako ga spališ, garancija na sve procesore je tri godine...Šta ja radim ovom mom e6550, to ni Mić Pileđi u Shockeru ne bi preživeo! Ionako ti OC zavisi od raspoloženja memorije i same mobo... Povećao sam danas na 3.4GHz, bez menjanja voltaže, temperatura optimalna. Dalje neću dirati, dok ne padne neki upgrade memorije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 (edited) Sto se ne isprisis za neki jaci kuler...cisto uzmes jos koju stotinu mhz-a a i oboris temp? nesto ovako npr: http://itsvet.com/proizvod/cooler-master-hyper-tx3-rr-910-htx3-gp-lga775-1156-am2-am3-940-939-954/comp_comp_cooler/54/726 Edited February 23, 2012 by Ozziris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Jel imao neko iskustva/problema sa BAD_POOL_HEADER blue screen of death-om...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 брате зенба ти је у квару 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 брате зенба ти је у квару Eh da imam zemba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 *zeNba! Fuck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 da li postoji konfiguracija koja ima 4g rama i 2g rama na grafichkoj a da je do 30 soma. bem ti sve. bila je lepo ona skarfejs konfiguracija u gigatronu, al je vishe nema.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 kako da ne. ako nije gotova konf naravno. uzmes katalog i iskombinujes nesto, uzmi u startu neki krs od sandybridge-a i kasnije nadogradi na neku zver od procesora - ima da bude banja, osim ako odmah i sad ne trazis odlicne performanse u zahtevnijim igrama. imaces zadovoljavajuce performanse u svakom slucaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Da li neko koristi google kalendar? Moguce je da ce mi trebati intenzivno u buducnosti medjutim nesto mi ne ide da ga konfigurisem. Stavio sam probni reminder da me smara od npr 16 do 17h na svakih 10 min, kako pop upom tako i mailom, podesio event, vreme i vremenske zone...i nista se ne desava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 na kraju uzimam OVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 (edited) Dobra je, o tome pricam. Edited March 1, 2012 by Нормалан и Природан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Нови AIMP перверзија жива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 sta je sve novo? za sada, koliko vidim, moze da se odjednom doda vise foldera u plejlistu, ima i neki dodatak za radio, osnovni skin je mnogo ruzan... jel mi promaklo nesto (skinuo sam ga pre 10ak minuta)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Ni ja nisam primetio razliku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 ja jesam - trojka neće nikako da mi prikaže neke albumartove koje je dvojka normalno prikazivala... nit su preveliki fajlovi, nis su rid onli, nit su hidn, probao sam i u cover da ih preimenujem, ništa... takođe, iako sam išao na na instalaciju preko dvojke, nije sačuvao ama nijedno podešavanje, morao sam da spiskam neko vreme na nepotrebno konfigurisanje... sad sam našao, svim pesmama tog albuma je bio cover art "NONE" written to file... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Dajte linkove ili torent za win 7 64bit (sa boot-om), please Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Probaj ovaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Skinuh taj, ali nije hteo da se nareže na dvd, mada moguće i da mi je rezač sjeban, evo sad skidam neki drugi pa ću probati na usb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Нови AIMP перверзија жива. dve godine im trebalo da se osveže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Kada prevučem fajl sa desktopa u My Documents, dogodi se da se fajl kopira, tako da imam primerak na oba mesta. U čemu je fora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Drži Ctrl za Copy, Shift za Move, Alt za Shortcut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Или пређи на Total Commander, к'о сав нормалан свет. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Drži Ctrl za Copy, Shift za Move, Alt za Shortcut. Ok je to, ali ranije nisam imao ovaj problem, radije bih da vratim u pređašnje stanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 NEMOZE 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts