Јарослав Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 ti si pa tek lud Мени је увек супер радио, лак је за коришћење, могу и неке напредније ствари да се подешавају, а и навикао сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Imam jedan problem koji me izluđuje. Iz određenih razloga sam prinuđen da povremeno koristim Internet Explorer, ali u njemu mi iz meni potpuno nejasnih razloga ne rade naša slova. Da budem precizniji, kada kucam ČĆŠ i ostalo u address bar ili search bar, sve radi normalno, ali kada pokušam da ih ukucam u bilo koji formular na konkretnoj web stranici, dobijam sulude reakcije (tipa umesto Š mi kuca A, umesto Č mi kuca prored, a Ć kompletno ignoriše). Ima li neko predstavu šta bi ovo moglo da bude? Sve sam pročešljao od podešavanja, i Internet Options, i Regional & Language Options, sve je namešteno najnormalnije na Serbian (Latin). Isti problem imam i sa IE8 i sa IE9. Pritom mi sva naša slova najnormalnije prikazuje, samo neće da ih ukuca, dakle nije do enkodinga (podešeno je svuda na UTF-8). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Možda je suludo ali jesi probao sa alt+numpad kombinacijama? Znam da je š alt+0154 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Koristis za neku vrstu online banking sistema? Ja poludim kada trebam da vidim stanje na racunu, ili odradim neku transakciju... Na jebenom IE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Možda je suludo ali jesi probao sa alt+numpad kombinacijama? Znam da je š alt+0154 Probao sam, i IE interpretira taj unos isto kao da sam ukucao samo Š. Jedini način je da kopi-pejstujem. Koristis za neku vrstu online banking sistema? Ja poludim kada trebam da vidim stanje na racunu, ili odradim neku transakciju... Na jebenom IE. Pa upravo, koristim Intesin online banking koji radi samo sa jebenim IE, i poludim što nemam mogućnost da koristim srpska slova kad pišem naloge i uplatnice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Jbg... Znam kako ti je. Ma napisi americkom latinicom, samo je vazno tekuci racun da je tacan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Si probao ovo? https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/ie-tab/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Imam tu foru za Chrome, ali ista stvar se dešava, pošto je zasnovano na IE endžinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Još i reklamira ovo HP đubre Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 ljudi,sjeban mi je komp samo tako.naime,nesto me sprecava da pokrnem instalaciju bilo cega ili deinstalaciju,daje mi errore kako nemam dovoljno kreditiva da ih pokrenem,cak ne mogu ni jebeni device manager da pokrenem.ni malware0byte ne da da instaliram.eset nista ne prijavljuje,sve sam skenirao i sipak. neda ni jebeni internet explorer da pokrenem da probam onaj esetov online scan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 (edited) Ako mozes skini combofix, udji u safemod, i pusti ga da odradi svoje. Edited April 22, 2012 by Ozziris Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 sjetio se da sam prije koji dan odradio jedan cist recovery image,ono je bila panika prije,izvinjavam se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Ne mogu u tagove u foobaru da unesem simbole (kineske, one sa karata, ti fazoni). Krst, na primer, može. Šta treba da podesim/promenim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Престани да слушаш срање музику. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Nikada i nisam. I ti to dobro znaš. Jare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 дајте предлог за 2.0 звучнике, до 1500 динара Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 http://www.itsvet.com/proizvod/altec-lansing-bxr1120e/comp_tehn_speakers/97/566 http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-ls11-980-000046/comp_tehn_speakers/31/750 http://www.itsvet.com/proizvod/genius-sp-hf360a/comp_tehn_speakers/41/1062 ili bolje http://www.itsvet.com/proizvod/genius-sp-hf500a/comp_tehn_speakers/41/1113 http://www.itsvet.com/proizvod/microlab-m-109-/comp_tehn_speakers/226/840 ali su 2.1 Sve u svemu, isti kuwac, važno je da daju glasa od sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 данке Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 nema prihvatljivo dobrih, gledaj 2.1 do 3.500 ili kupi polovnu mini liniju na buvljaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Tako nekako. Ja sam uzeo polovne/skoro nove Microlab FC330 za nešto manje od 30 evra, vrlo sam zadovoljan njima (zvučnjacima, ne evrima, oni mi samo nedostaju ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Ada sve to znam, ali za računar koji koriste keva i ćale mi ne trebaju bolji zvučnici. Za svoj imam Panasonikovu mikro liniju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Ne verujem da ima pomoci, ali da probam: slucajno sam izbrisao jako bitan excel dokument. Probao sam da ga povratim sa TuneUp Undelete, nije uspelo. Da li mozda Excel cuva neku kopiju tog fajla ili tako nesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Ne bi trebalo da čuva, probaj sa Recuva programom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Jebote 10 dvdova sam sjebao.Ili sam majmun kome uvaljuju krs diskove ili sam jednostavno operisan od rezanja.4DVD-a na starom rezacu koji je crkao i uzmem nov i na novom ista prica.Stalno u sred rezanja prijavi gresku i prekine sa jebenimn rezanjem i ode disk u kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Можда стављаш превелику брзину. Ја увек на најспоријој режем, Полако, али сигурно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts