Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma win 8 i njegov defender su keva, ne bakcem se sa kojekakvim sranjima, ranije sam koristio NOD, radio je posao dobro samo sam se prcao sa keyevima...

Posted (edited)

Ma bezi, te crack ne valja, te ne mozes uvek da updatujes listu, niti sam AV...glupost a i cesto ti AV pandrkne posle par meseci. To mi bas treba

Nisam probao Windowsov AV, mogao bih kad padne format sledeci put

Edited by Captain Spaulding
Posted

Хаха, ма опуштено, спрдам Дутину, пошто је касно улетео. Него, видим да су неке табеле ту у питању. Нека фора ексела?

Posted

Jeste uredjivanje baza podataka i statisticka obrada podataka. U medjuvremenu nadjoh resenje htedoh da javim ali yum je opet bio busy, busy, busy i pokazivao error :haha:

U sustini program se aktivirao i poceo da sljaka ;)

Posted (edited)

Da se nadovežem na jučerašnju priču o antivirusima, ja ništa ne znam o softvermima i računarima, samo osnovne stvari. PC mi je havarisao skroz pre mesec dana i odneo sam ga u neki malo bolji servis i oni mi ga vratili super sređenog sa ovim avst antivirusom. U međuvremenu sam se informisao da se radi o softveru koji ima ovu dž i pro varijantu, kod mene je bio instaliran trial za taj pro, krekovao sam bez problema neku pro 5icu odmah a ovih dana sam probao da isto upgrejdujem na najnoviju verziju. To mi je bilo dosta zajebano jer i sa isohunta i rutrackera nisam mogao da skinem ništa što mi radi taj posao pa sam na kraju ostao sa trial verzijom sedmice, izbrisao sve to i instalirao ovu free varijantu.

Mene intresuje da mi neko od vas stručnjaka, ako ga ne mrzi, objasni neku osnovnu razliku i prednosti i mane ove dve varijante. Hvala svakome ko se iscima.

Edited by Лука
Posted

Jeste uredjivanje baza podataka i statisticka obrada podataka. U medjuvremenu nadjoh resenje htedoh da javim ali yum je opet bio busy, busy, busy i pokazivao error :haha:

U sustini program se aktivirao i poceo da sljaka ;)

Šta je bilo u pitanju, instalacija? Javi ako budeš imala problema, koristio sam 13 i 15 dugo, sada sam na 20.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...