kuruz Posted April 20, 2013 Report Posted April 20, 2013 TC se instalira pre drajvera ili bilo čega drugog, odmah posle sistema
Dark_Elf Posted April 20, 2013 Report Posted April 20, 2013 Ma i pre sistema Ja bi' ga i na veš mašinu stavio.
Live Posted April 20, 2013 Report Posted April 20, 2013 Evo i programa koji može da posluži, zove se TreeSize Free
kuruz Posted April 21, 2013 Report Posted April 21, 2013 Treba mi program kojim bih napravio butabilan USB sa instalacijom XP-a. Probao sam svašta, od nekih programčića do čačkanja po command prompt-u i ništa mi nije pomoglo.
Dead Man Walking Posted April 21, 2013 Report Posted April 21, 2013 Da li se i vama dešava da browser stalno "gubi fokus"? Navodno se dešava zbog flash playera sa novijim verzijama browsera, i užasno jebeno nervira.
kuruz Posted April 21, 2013 Report Posted April 21, 2013 Tjub baguje poslednjih dana, kapiram da je opet bio neki idiotski apdejt Fleša
necko Posted April 21, 2013 Report Posted April 21, 2013 Treba mi program kojim bih napravio butabilan USB sa instalacijom XP-a. Probao sam svašta, od nekih programčića do čačkanja po command prompt-u i ništa mi nije pomoglo. Ja koristio ovo pre neki dan, radi. http://wintoflash.com/home/en/
Dead Man Walking Posted April 21, 2013 Report Posted April 21, 2013 Na sta tacno mislis? Sta se desi? Dešava se ipak u svim programima. Svakih par sekundi random mi ispadne iz fokusa trenutno aktivan program. U smislu da ja sad krenem da kucam post i odjednom mi ceo browser nije fokusiran dok ne klkinem mišem opet na njega. Evo skeniram za malwere...
Fapril ethereal Posted April 22, 2013 Report Posted April 22, 2013 (edited) @Kuruz ako pustim klip,uzmem radim nesto drugo i vratim se na klip,moram dva puta da kliknem na njega ako hocu da pauziram npr.. Edited April 22, 2013 by Fapril ethereal 1
salebghouse Posted April 22, 2013 Report Posted April 22, 2013 dead man, koji brauzer koristis? meni je opera pocela opasno da brljavi u poslednje vreme, i zamenio sam je prvi put posle x godina. ceo windows je zbog nje znao da zakuje, i to se desavalo skoro uvek tokom gledanja klipova sa yt (dakle fles). sad sam presao na safari, i veze ko singerica...
ShinigamY Posted April 22, 2013 Report Posted April 22, 2013 Meni na poslu ponekad browser gubi fokus ko sto kaze dead man, al' znam zbog cega je to, izbacuje mi neku gresku da mi windows nije genuine, pa automatski prebaci fokus na tu gresku, al' osim toga, nije mi se desavalo do sada da mi browser sam po sebi gubi fokus...
Dead Man Walking Posted April 22, 2013 Report Posted April 22, 2013 Ja sam prvo mislio da je samo firefox, pa onda su browseri generalno (i u Chromu se desava) pa je onda pocelo i na Skype-u da mi se desava. Tako da generalno neki aktivni program prebacuje fokus na sebe, isao sam redom po task manageru i gasio sve ali nemam pojma sta bi moglo biti. Jedino sto mi pada na pamet je da je pocelo da se desava kada sam instalirao neki programcic za wireless preko usb-a na tom mom desktopu...
BLAGOJE Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 Pro tip: napravi novo dugme na Total Commander toolbaru sa ovom komandom: cm_CountDirContent Bez toga, cm_CopyFullNamesToClip i cm_CopyNamesToClip ne računam da mi je podešen TC. taj raduljica,ali nije mi pao na pamet dircontent,gracijas amigo
Јарослав Posted May 13, 2013 Report Posted May 13, 2013 имам један проблем. наиме, када убацим флеш и телефон у комп, не избацује ми онај ауто плеј. у команд промту ми је укључен онај net shell, а ауто плеј опције су све нормално подешене. то ми се дешава само са флешкама и телефоном, док дискови и виртуелни драјвови избацују нормално. неко решење?
phantasm Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 Može li neko da mi pomogne oko izrade domaćeg iz programiranja u C++? Zadatak je da se učita proizvoljan tekstualni fajl, i da se izbroje lične zamenice. Njihovu frekvenciju treba prikazati pomoću vertikalnog histograma. Problem mi je što ne znam kako da pronađem broj ličnih zamenica...
B@K@ Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 Kako misliš ne znaš kako da pronađeš broj? Misliš ne znaš kako da detektuješ da li je string lična zamenica? Nisam se godinama bavio programiranjem, a nikada se nisam van školice bavio time, ali kapiram da uporediš stringove u tekstu putem strcmp(), ili tako neke funkcije, sa svim mogućim oblicima ličnih zamenica, koje postaviš u recimo drugi tekstualni fajl. Lične zamenice Padež 1. lice jedn. 2. lice jedn. 3. lice jedn. (m/ž/sr) 1. lice mn. 2. lice mn. 3. lice mn. Nominativ ja ti on / ona / ono mi vi oni / one / ona Genitiv mene tebe njega / nje / njega nas vas njih Dativ meni tebi njemu / njoj / njemu nama vama njima Akuzativ mene tebe njega / nju / njega nas vas njih Vokativ -- ti -- -- vi -- Instrumental (sa) mnom (sa) tobom (sa) njim / njom / njim (sa) nama (sa) vama (sa) njima Lokativ (o) meni (o) tebi (o) njemu / njoj / njemu (o) nama (o) vama (o) njima ne zaboravi da ubaciš i skraćene oblike: mene-me, tebe te, meni-mi itd.
johnnyzzz Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 i da stringove upoređuješ sa razmacima ispred i iza da ne bi prepoznavao zamenice tamo gde ih nema: jaja, slonovača, bombona, granje, njub, zameni, kolektivi, ovas... i nakon toga ti ostaje samo još da eliminišeš string "mene" kada se ispred nalazi "mesečeve"
phantasm Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 Sve je to meni jasno, ali kako da to pretvorim u kod? U suštini je dovoljno se traže lične zamenice u nominativu, i ovo što jonjo kaže za razmake...
johnnyzzz Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 stani, jel ti treba program koji traži zamenice u tekstu ili program koji yum postove pretvara u kod? u svakom slučaju ja nisam od pomoći, slab sam sa ceom, jedva da smo ga očešali u srednjoj školi... a to je bilo u prošlom veku...
B@K@ Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 Ma 'oće čovek 'leba brez motike. Malo vuglaj, malo guglaj, ovo ti je mnogo lasno, par-nepar redaka koda.. 1
phantasm Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 Ma neka, odlučio sam da ću kurca da večeram, kao poslednja babetina.
Guest Bata Životinja Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 Jedna molba: može li neko da vidi da li ovo može da se otvori, meni neće http://www.2shared.com/document/4VyLRZT6/Internet_Politics_-_States_Cit.html
Lou Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 Traži da se poveže na amazon.com kada se otvori dokument.
Recommended Posts