Jump to content

Recommended Posts

Posted

help! ako neka dobra dusa slucajno ima u pdf ili txt fajlu sve sto moze da se zna o adsl-u na srpskom ili engleskom nebitno ( ja sam vec guglala ali to uglavnom nije ono sto trazim), neka vice , ostavi link ili mi posalje na mail. teeeeeenks

Posted

znam da ima to ali mi treba bukvalno sve u jednom ( ili skoro sve ako ne moze bolje)... od osnova do modema, rutera.. da ne bih morala sama da spajam ako neko ima..

Posted

Probah danas Solaris-stigao mi je postom pre koji dan,u lepom pakovanju,3 dvd-a,verzije za Sparc i x86+devel alati i Sun Studio :da:

Verzija 10,11/06 update

Moja prvi,a i konacni zakljucak je-ko hoce dobar desktop/workstation sistem treba da izbegava Solaris u sirokom luku :)

Linux pa i BSD(tacnije FreeBSD i PCBSD)su daleko daleko bolje resenje,tek da ne pominjem hardversku podrsku u samom kernelu

Za server/database Solaris je vec druga prica

Mada moram priznati da Sun-ov Java Desktop stvarno fino izgleda,i da se pravi UNIX kudikamo razlikuje od linux-a pa i BSD-a(recimo nisam mogao uopste da iskopam xorg.conf za koji sam navikao da se nalazi u /etc/X11 kada su u pitanju linux/BSD)

Ono,kako se kaze-kompletno nepoznat teren za mene-osetio sam se slicno kao kada sam prvi put probao linux :)

Isto tako brzina instalacije je otprilike kao gladna godina(izabrao sam end user paket)kao i prva incijalizacaija sistema,nasuprot npr Slackware gde full instalacija traje 20min naspram sat i kusur kod Solarisa,a nije mi i prepoznata ni zvucna kartica koja se jos pride nalazi na HCL listi za Solaris 10 x86(SB Audigy 1)

Sve u svemu-nisam nesto preterano odusevljen,sa napomenom da celu stvar posmatram kao obican desktop user...

Posted
  BaalBehrit said:
BitVomit je veoma loš torrent client..

Šta preporučuješ, koji program?

Koje pretraživače za torente?

Gdje se boriti za članstvo, u kakvom torent klanu?

Ja sam nedavno iz zajebancije instalirao BitLord, i vučem neke pizdarije prosječnom brzinom 1 KB/s, pošto mi je komp umrežen, na drugom radi eMule koji ima prednost, tako je net limitirano, a i ovo što skidam nije naročito bitno, nije mi frka.

Ipak, za slučaj da ozbiljnije shvatim korištenje torenata, ova pitanja gore.

:D

Posted

Preporučujem naravno uTorrent (www.utorrent.com). Pretraživači: www.torrentz.com (pretražuje nekoliko poznatih torrent sajtova) i www.isohunt.com. Od privatnih trackera (oni za koje ti treba invite) imaš www.torrentleech.org i oink.me.uk (po mom mišljenju najbolji). E sad, invite-ove moraš da tražiš od nekog koga znaš ili nekako slučajno da naletiš..

Btw. zaboravih i www.demonoid.com, za taj ja imam invite.

Posted

u mojoj dva laptopa, sestrin i moj, plus sto mi u stanu pored zive tetka i buraz sa jednim desktopom i jednim laptopom :):P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...