Captain Spaulding Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Možda ako si instalirao neki update.
sale 3sm Larry Flynt Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 Meni se to jednom samo desilo na xp-u, isto odjednom posle nekog updatea, a i moguce da sam tada nesto USSR-o.Reinstaliraj, al nadji drugu instalaciju za svaki slucaj.
BLAGOJE Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 cu da reinstalira win samo zbog aktivacije nadji nedje neki activator
sale 3sm Larry Flynt Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 Opet bi mu se kad tad pojavilo, brljava je verzija win-a koju je skinuo. 1
johnnyzzz Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 ma za to se koristi neki wap remover ali kod žene na laptopu nije uspeo da odradi posao pa nisam pokušavao ni sada na ovom kompu... ne bi trebalo da je loša verzijea, mafija krekovao, kuruz mi je preporučio, mora da valja... jebeni apdejtovi, sledeći put kad ga instaliram sve živo ću da mu pogasim i zabranim, sve aptejtove i fajrvolove, zabraniću windowsu pristup internetu, sistemskim fajlovima, ram memorii...
kuruz Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 meni je radio k'o doksa dok nisam omaškom prilikom reinstalacije ostavio update onda je izbacio istu poruku samo sam mu zveknuo ovo http://www.mediafire.com/?ujcmqi6pakz4n2a i opet radi k'o Peter North
johnnyzzz Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 šta je to, ne da mi ga Dangerous File BlockedThe file you attempted to download was determined to be dangerous. For your protection, MediaFire does not enable distribution of dangerous files. Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance.
Dark_Elf Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 pa verovatno pirat koga je media fire izblokirao nakon žalbi.
kuruz Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 daj mejl da ti zviznem, mrtvi mediafire garant ne da da se skine remove wat ili prosto skini sa nekog sajta remove wat
johnnyzzz Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 ma da, imam wat, probaću ga kad me ne bude mrzelo... hvala
Dark_Elf Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 aha.. remove wat mu šalješ.... Ne znam da li može sad da koristi to, posle toliko meseci korišćenja win-a (trebalo bi odmah posle instalacije).. ali nek proba Okači mu bilo gde... to je mali fajl.
kuruz Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 meni je lagano prošao nekoliko meseci kasnije nego, je l' se pojavilo nešto za osmicu? razmišljam da je opet instaliram kad budem imao vremena
kuruz Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 ja sam je nešto kratko koristio na računaru, na pločice sam se navikao zbog telefona za ono malo vremena koliko sam je imao mi se svidela, pregledna je i lepo izgleda, a funkcionisala je sasvim normalno
Night's Blood Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 Kakva je ovo sad glupost sa Yahoo mail-om? Normalno se logujem svaki dan, onda odjednom trazi sigurnosno pitanje za logovanje, znam 300% da sam ukucala pravi odgovor i nece da prihvati. A sve vodi do toga da dobijem neki kod preko koga cu da se ulogujem, napravim novu sifru i potvrdim sve to tako sto cu im dati broj mobilnog telefona. Mogu da me povuku za broj telefona. Da li postoji neki nacin da iscupam mail-ove odatle? Evo sad radi, a nije mi dozvoljavalo da se ulogujem. Moram vise koristiti Gmail.
kuruz Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 ja sam dao broj i njima i FB i Gmail servisima, niko me nije zatrpavao glupostima
sale 3sm Larry Flynt Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 mozda pokusaj phishing-a....da ti maznu podatke, obicno se napravi stranica koja izgleda identicna npr mailu ti ukucas i cao zdravo.Meni nikad jahu nije trazio broj...tek fejsbucarima ne dam broja.
Night's Blood Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 Ne dam broj ni nekim ljudima koje znam, a kamoli stranicama.
kuruz Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 mnogo mi je lakše da kod nekih promena i provera dam broj mobilnog nego da kucam pitanja i odgovore kojih se kasnije neću sećati zaista niko od njih ne zamara, šalju kodove samo na zahteve, ništa više od toga
MissionVao Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 Plus za fb ima opcija da ti se sibne sms kad god se neko uloguje kao ti, sto je korisno
Guest Bata Životinja Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 trenutno lutam s laptopom bez konekcije, a znam koliko me se Lemi uželeo, pa reko da pitam da ne postoji neki način da provalim tuđe wireless šifre?
sale 3sm Larry Flynt Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 izguglaj backtrack ili aircrack i commview....doduse ovo radi na linuksu, za win ne znam.
sale 3sm Larry Flynt Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 wifi analizer samo za pracenje mreza i on je do jaja ali samo za analizu, a vidjao sam da ima navodno nekih aplikacija i generatora, al u fazonu, posalji kod pa ti mi sibnemo aktivaciju bla bla...smrdi na prevare.Ne znam da li to radi uopste..
Јарослав Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 па, углавном такве ствари и јесу превара. гледам сад овај Analyzer, корисна стварчица скроз.
Recommended Posts