Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

sve je to kineski za mene

glavna stvar je: ja kradem net nekog druga komuniste komšije koji ima bežični bez pasvorda

ap dobro izgleda, ali nisam siguran da mi je potreban

drug komunista mi ponekad nestaje iz vidokruga, to je problem

Guest Bata Životinja
Posted

pa to 50 evra košta, sunce ti poljubim.

ni komunizam nije kao što je nekad bio...

Guest Bata Životinja
Posted

krađa je buržoaska izmišljotina, sve to treba nacionalizovati, aproprijacija sredstava proizvodnje i destrukcija privatne svojine su lek. Internet kao opšte dobro.

inač, postoji besplatni gradski net, ali njega ne mogu da uhvatim, možda mi stvarno treba ap...

Posted

Ma samo kupi onu usb antenu i vozi. Mada cudi me da i ta sa lapa ne moze da dohvati. Mozda je komsija malo dalje.

Posted

Cek bre Jare, jel si procitao sta je rekao bata. Krade net od komsije. Nece novi AP da mu resi, jer je komsija AP (access point). Resice mu neka vrsta usb bezicne kartice ili nova bezicna kartica u laptop preko servisa. Ovo prvo je jeftinije. Imace jaci signal od ove iz laptopa sigurno.

http://www.tehnomanija.rs/adapteri_587

па нигде није рекао да комшија користи ап :P има лош пријем сигнала, што значи да је картица у курцу, а ја сам са ап-ом доста пута такав проблем успешно решио.

Posted

krađa je buržoaska izmišljotina, sve to treba nacionalizovati, aproprijacija sredstava proizvodnje i destrukcija privatne svojine su lek. Internet kao opšte dobro.

super, doći ću sa ekipom povodom destrukcije imovine koju imaš u svojini

• Upvote 2
Posted

@Jare pa kako se drugacije zove svaki wireless router/modem sta god koji siri bezicni ili zicni signal? Access Point. Komsija siri signal sa svog routera/modema, tj AP-a, a ti sa wifi karticom tj adapterom hvatas taj signal. Ne mozes sa Access point da hvatas signal (ili gresim?). Ja sam uvek resavao sa tim wifi adapterom recimo u Pn kada odem, posto dole nemam neta a sa laptopa ne hvatam dovoljno jako signal. Ili sto rece neko, izbusis neku posudu, oblozis folijom, ubacis unutra wifi adapter i usmeris i teraj :haha:

Posted

пре неких годину дана сам постављао АП у једној продавници у Балканској, која је хтела да хвата сигнал од хотела Москва. без проблема све ;)

Guest Bata Životinja
Posted

super, doći ću sa ekipom povodom destrukcije imovine koju imaš u svojini

Komodor, zastava SSSR i lada 1300!

Do jaja onda ^^ Al' mislim da je njemu potrebno prakticnije resenje. S toga usb wifi adapter najbolja solucija za njegove potrebe cini mi se. :)

pa da, mislim, kad sam na putu mi treba wireless na lapu, inače imam adsl desktop normalno, nisam prijavio Kuruzu na spisku svojine, ali plaćam, kunem se! :)

jel ovo ok naprava?

WIRELESS_USB_TP__50a665f748b7a.jpg

Posted (edited)

S toga usb wifi adapter najbolja solucija za njegove potrebe cini mi se. :)

то сам хтео прво да предложим, али ми делује као преслаб уређај за то што му треба

Edited by Јарослав
Posted

pa da, mislim, kad sam na putu mi treba wireless na lapu, inače imam adsl desktop normalno, nisam prijavio Kuruzu na spisku svojine, ali plaćam, kunem se! :)

jel ovo ok naprava?

WIRELESS_USB_TP__50a665f748b7a.jpg

Da, taj je skroz ok, ja sam hvatao iz zgrade preko puta signal, full je bio. A sa laptopom nisam imao 2 crte. Najverovatnije ce ti raditi posao.

то сам хтео прво да предложим, али ми делује као преслаб уређај за то што му треба

Rade posao za te neke manje distance, blizi komsiluk i to. :)

Posted

Sa tim moj ortak vata signal prekoputa ulice iz cevabdzinice. Ima oko 30-40m i 3 zida.

Posted

Ja takođe koristim isti adapter, vrlo sam zadovoljan njime, doduše, kod mene je samo 1 zid u pitanju, ali podeblji, starija kuća, i 10ak metara. U svakom slučaju nikad nije imao problema, a hvata signale i iz okoline, nekoliko njih, a velim, kuće su, treći komšija bar 50 metara daleko.

Posted

Koji računar koristiš? Proveri da li ti je antena laptopa dobro prikačena. Meni su nakon servisa priključili samo jednu od dve, tako da sam mora da priđem na metar od rutera da bih se konektovao. S obzirom da očigledno nešto nije bilo kako treba, google mi kaže da proverim antenu i vidim da jedna uopšte nije zakačena.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...