Јарослав Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Wireless_access_point
Guest Bata Životinja Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 sve je to kineski za mene glavna stvar je: ja kradem net nekog druga komuniste komšije koji ima bežični bez pasvorda ap dobro izgleda, ali nisam siguran da mi je potreban drug komunista mi ponekad nestaje iz vidokruga, to je problem
Јарослав Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 што значи да је проблем готово сигурно у твојој вајрлес картици. а access point то може да реши.
Guest Bata Životinja Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 pa to 50 evra košta, sunce ti poljubim. ni komunizam nije kao što je nekad bio...
kuruz Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 klasična komunjara trte mrte, ovo ono,a krade Internet
Guest Bata Životinja Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 krađa je buržoaska izmišljotina, sve to treba nacionalizovati, aproprijacija sredstava proizvodnje i destrukcija privatne svojine su lek. Internet kao opšte dobro. inač, postoji besplatni gradski net, ali njega ne mogu da uhvatim, možda mi stvarno treba ap...
ShinigamY Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Cek bre Jare, jel si procitao sta je rekao bata. Krade net od komsije. Nece novi AP da mu resi, jer je komsija AP (access point). Resice mu neka vrsta usb bezicne kartice ili nova bezicna kartica u laptop preko servisa. Ovo prvo je jeftinije. Imace jaci signal od ove iz laptopa sigurno. http://www.tehnomanija.rs/adapteri_587
Dead Man Walking Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Ili alu folija od čokolade da nabije u usb, to je najjeftinije.
Guest HEFEST Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Ma samo kupi onu usb antenu i vozi. Mada cudi me da i ta sa lapa ne moze da dohvati. Mozda je komsija malo dalje.
Јарослав Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Cek bre Jare, jel si procitao sta je rekao bata. Krade net od komsije. Nece novi AP da mu resi, jer je komsija AP (access point). Resice mu neka vrsta usb bezicne kartice ili nova bezicna kartica u laptop preko servisa. Ovo prvo je jeftinije. Imace jaci signal od ove iz laptopa sigurno. http://www.tehnomanija.rs/adapteri_587 па нигде није рекао да комшија користи ап има лош пријем сигнала, што значи да је картица у курцу, а ја сам са ап-ом доста пута такав проблем успешно решио.
kuruz Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 krađa je buržoaska izmišljotina, sve to treba nacionalizovati, aproprijacija sredstava proizvodnje i destrukcija privatne svojine su lek. Internet kao opšte dobro. super, doći ću sa ekipom povodom destrukcije imovine koju imaš u svojini 2
ShinigamY Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 @Jare pa kako se drugacije zove svaki wireless router/modem sta god koji siri bezicni ili zicni signal? Access Point. Komsija siri signal sa svog routera/modema, tj AP-a, a ti sa wifi karticom tj adapterom hvatas taj signal. Ne mozes sa Access point da hvatas signal (ili gresim?). Ja sam uvek resavao sa tim wifi adapterom recimo u Pn kada odem, posto dole nemam neta a sa laptopa ne hvatam dovoljno jako signal. Ili sto rece neko, izbusis neku posudu, oblozis folijom, ubacis unutra wifi adapter i usmeris i teraj
Јарослав Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 пре неких годину дана сам постављао АП у једној продавници у Балканској, која је хтела да хвата сигнал од хотела Москва. без проблема све
ShinigamY Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Do jaja onda ^^ Al' mislim da je njemu potrebno prakticnije resenje. S toga usb wifi adapter najbolja solucija za njegove potrebe cini mi se.
Guest Bata Životinja Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 super, doći ću sa ekipom povodom destrukcije imovine koju imaš u svojini Komodor, zastava SSSR i lada 1300! Do jaja onda ^^ Al' mislim da je njemu potrebno prakticnije resenje. S toga usb wifi adapter najbolja solucija za njegove potrebe cini mi se. pa da, mislim, kad sam na putu mi treba wireless na lapu, inače imam adsl desktop normalno, nisam prijavio Kuruzu na spisku svojine, ali plaćam, kunem se! jel ovo ok naprava?
Јарослав Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 (edited) S toga usb wifi adapter najbolja solucija za njegove potrebe cini mi se. то сам хтео прво да предложим, али ми делује као преслаб уређај за то што му треба Edited November 20, 2013 by Јарослав
ShinigamY Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 pa da, mislim, kad sam na putu mi treba wireless na lapu, inače imam adsl desktop normalno, nisam prijavio Kuruzu na spisku svojine, ali plaćam, kunem se! jel ovo ok naprava? Da, taj je skroz ok, ja sam hvatao iz zgrade preko puta signal, full je bio. A sa laptopom nisam imao 2 crte. Najverovatnije ce ti raditi posao. то сам хтео прво да предложим, али ми делује као преслаб уређај за то што му треба Rade posao za te neke manje distance, blizi komsiluk i to.
Guest HEFEST Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Sa tim moj ortak vata signal prekoputa ulice iz cevabdzinice. Ima oko 30-40m i 3 zida.
B@K@ Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Ja takođe koristim isti adapter, vrlo sam zadovoljan njime, doduše, kod mene je samo 1 zid u pitanju, ali podeblji, starija kuća, i 10ak metara. U svakom slučaju nikad nije imao problema, a hvata signale i iz okoline, nekoliko njih, a velim, kuće su, treći komšija bar 50 metara daleko.
ShinigamY Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Eto trojica sa ok iskustvima, dovoljan razlog za kupovinu.
kuruz Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 brate moja Nokija E51 je hvatala signal na 20 metara, kroz tri zida,kako neće ovo
Јарослав Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 (edited) па кад је Нокија Edited November 20, 2013 by Јарослав
Dead Man Drinking Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Koji računar koristiš? Proveri da li ti je antena laptopa dobro prikačena. Meni su nakon servisa priključili samo jednu od dve, tako da sam mora da priđem na metar od rutera da bih se konektovao. S obzirom da očigledno nešto nije bilo kako treba, google mi kaže da proverim antenu i vidim da jedna uopšte nije zakačena.
Recommended Posts