Jump to content

Recommended Posts

Posted

они су ми у ужем кругу за сада са њиховим Адванцед пакетом

тренутно ми је један сајт код њих, а сада бих да пребацим и други, али разматрам опције

у принципу сам задовољан Орионом за те небитне апликације

Posted

Jebiga, ozbiljan čovek, valja karamfile, privređuje. A ja ih znam preko yumetala, jaze, rc-a etf-a i piva. :)

I naravno, P.Floyda.

Posted

Tabovi su skroz gore kao u Hromu. Npr. kad ti je otvoren yum i hoces da otvoris neku temu u novom tabu, otvara ti pored taba sa kog si kliknuo, ne ide po redu jedan za drugim kako otvaras.

Posted

Što se toga tiče, pod preferences>advanced>tabs (od)štikliraj opciju "open new tab nex to active" u zavisnosti da li želiš, ili (kako mi se čini da jeste) ne želiš da ti se novi tab otvara uz trenutno aktivni.

Posted

Nema Mozila Preferences.

U search baru se ukuca about:config, pa se u Search ukuca (ili rucno pronadje) browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent, to se dvaput klikne da predje na false i to je to, svaki novi tab se otvara na kraju.

Posted

haha ja objašnjavao za Operu, jbg. Pa, Sisuse, čo'če, opravi đevojci sokoćalo! :D

Pa i opravio sam ga. Taj post sam i kucao sa njenog kompa nakon što sam joj ga opravio. :bigblue:

Posted

Meni stalno prsava konekcija, pogotvo kad mi torenti rade, ima li neko predstavu sta mu je, znam da nije do modema/rutera jer burazer nema nikakvih problema. On mi rece da je najverovatnije ploca u pitanju.

Kad pukne konekcija moram da ga gasim preko napajanja da bi ponovo proradio, i to nece uvek iz prve, ne da me nervira a vec me zajebava nekoliko meseci.

Posted

99 posto da je do mrezne.sto i nije tolika frka,jer kosta fazon 300 dinara.ja uvijek jednu drzim u steku za svaki slucaj,jedno 3 puta su mi przili gromovi,to uvjek prvo rokne.eventualno da probas da u biosu prvo izgasis,pa butuj,pa restart pa je opet inebluj pa vidi sta ce da se desava,ne kosta nista da probas.

Posted

apropo one price sa dzonzijem prije o tehnoMS-u,ova braca iz emmi-ja stvarno zasluzuju sve pohvale,sad mi sami poslali mejl i dali mi kodove za novi AC IV i zadnjeg betmena,jebote koliko nisam navikao da ista u zivotu dobijem dzabe a kontam da na zapadu ove stvari su uobicajene.

Posted

jer kosta fazon 300 dinara.ja uvijek jednu drzim u steku za svaki slucaj

Drago mi je kad čujem da nisam jedini koji ovo radi. :haha: :haha:

Posted

Haha, evo mali update mog problema s kompom:

odnosih ga 2x nazad u monitor system, stvarno su korektni. Prvi put su flashovali bios, drugi put promenili RAM. I nista, danas ga isprobao, pikao Mass Effect jedno pola sata i zabod. napisah im mail danas jer ne mogu da zapostavljam obaveze za koje mi treba komp.

U međuvremenu mi ortak iskopao ovo na netu, ne znam dal bi to moglo da ima veze sa problemom:

http://www.bit-tech.net/news/2013/05/14/seasonic-confirms-list-of-haswell-compatibl/1

Ja imam Hasewell i Seasonic 400-SS, koje deklarativno nije podržano

• 3 weeks later...
Posted

Ljudi,pomagajte!Kupio sam lap top hp pavilion 15-n055sm. Graficka bi trebalo da bude AMD Radeon HD 8610G/8670M Dual GPU (2 GB DDR3 dedicated)ali u device manageru prikazuje amd radeon hd 8610g + 8600m dual graphics.Na sajtu poput can you run it i u programu pc wizard prikazuje samo 1gb ddr3,dok npr. u igri rome 2 total war pise da imam 2776 mb video memorije.Pored toga,adapter ram u system information ocitava 2147 mb. Da li je problem u drajveru ili su greskom ubacili drugu graficku u lap topu???

Posted

sve okej,uvijek za ati/amd ide 86xxx series kod ocitavanja nikad tacan model.mozes zbog sebe sa DDU (display driver uninstall) da maknes postojece drajvere i lijepo skines sa neta zadnju betu.to sto ti raznorazni programi za specifikacije po netu pricaju to nema veze sa mozgaom,jedino gpu z/hw info vajaju za te rabote (doduse i aida64 daje full sav hardver detaljno).cak i gpu z ne daje tacan model ati/amd-a,samo seriju kojoj gpu pripada,mislim da samo hw info daje tacan br modela.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...