ShinigamY Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 Raspitaj se, obicno sela imaju neki Wi-Fi, ako ne, ako imas dobar signal vip-a ili telenora, neki usb internet kod njih. Ili pak mozda, znam da ima nekih provajdera televizije sa nekim satelitskim sistemom nude i internet, ali to nisam bas siguran koliko dobro sljaka.
Guest HEFEST Posted January 8, 2015 Report Posted January 8, 2015 (edited) Ima li ko ovde da moze da mi hakne jedan sajt na brzaka? Ne postoji mogucnost krivicnog gonjenja tako da stvar sigurica. Samo da obezbedim admin pristup da mogu da menjam sadrzaj sajta. Rec je o www.arandjelovac.rs Uz blagoslov predsednika opstine. Amin. Edited January 8, 2015 by HEFEST 4
Guest HEFEST Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Nema znaci. E pa jebi ga. Moracu ja da naucim da to odradim ili cemo morati da pravimo sajt ponovo, a za to ce mi trebati malo vise vremena. 3
johnnyzzz Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 nekoliko desetina hiljada pročitanih knjiga do petneste godine i nijedna o hakovanju? brzo ćeš ti to nadoknaditi, danas opališ 10 komada do ručka, sutra pada sajt opštine, yum ne postoji, fejs defejsovan, onlain identiteti neveruju, venu, nestaju... 6 1
Guest HEFEST Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Pa evo vec sam dosta napredovao, a paralelno pravim i novi sajt na Joomli pa cemo da vidimo sta ce pre da bude. A nije da nisam citao knige o hakovanju, ali nisam tada pamtio skripte i ostalo. Nisam Star Wars geek level.
Guest HEFEST Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 (edited) Ipak naterasmo provajdera da kapitulira i da nam user name i password. Bivsi zaposleni umislio da je to njegov sajt samo zato sto ga je on napravio pa kada mu nisu produzili ugovor nije hteo da da da azuriramo sajt. Edited January 9, 2015 by HEFEST
sale 3sm Larry Flynt Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 ma Hefest ga spučio malo u žličicu.....ma ništa mu nije balavac ha
Јарослав Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 (edited) ae pomoć uzeo sam eksterni hard (trebam da reinstaliram sistem, pa da na njega prebacim sve), ali ga komp uopšte ne vidi, kao da nije prikačen Edited January 30, 2015 by Јарослав
Demon Seed Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Moj hard čak i ps2 vidi Imaš li uz njega neke diskove drajvere nešto? Potraži model po netu, isprati uputstvo. Proveri radi li ti usb ulaz u koji ga bodeš
Јарослав Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 skinuo drajvere, kažu da uopšte ne vide hard i ne da se instaliraju zbog toga btw, hard svetli kao da je sve regularno probao sam sa tri različita kabla i pet različitih usb portova svaki kabl radi sa drugim uređajem, svaki port radi sa drugim uređajem
Demon Seed Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Nije li Windows XP, a hard od 3 terabajta? xD Doduše, prebacih se na potencijalni problem sa internim, sumnjam da si uzeo eksterni od 3 TB, uz dužno poštovanje...
Јарослав Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 po onome što sam do sada našao, izgleda da je hard 3.0, a moji portovi su 2.0 ali kurac, interneti kažu da bi opet trebalo da radi
ShinigamY Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Hmm, ja sam imao isto tako usb stick 3.0 pa nije sljakao na 2.0, samo na 3.0. Tako da, verovatno ti je to problem
Јарослав Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 izgleda da je ipak što hard ne dobija dovoljno snage, pošto su matična i napajanje predviđeni za 2.0 uređaje
oʞɾoƃ Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 (edited) Ja imam Toshibin USB 3.0 eksterni koji bez problema radi na svim USB 2.0 portovima (uključujući TV), bez ikakvih drajvera i čuda. Probaj na drugom kompu, ako ni tamo neće, onda ti je disk defektan. Edited January 31, 2015 by oʞɾoƃ
Јарослав Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 na drugom kompu radi to je ono što me najviše jebe, pošto je hard ispravan, kabl je ispravan (kao i druga dva koja sam isprobao), a i portovi kod mene su ispravni
Demon Seed Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 izgleda da je ipak što hard ne dobija dovoljno snage, pošto su matična i napajanje predviđeni za 2.0 uređaje Ja sam za taj slučaj dobio u pakovanju svog prenosivog harda kabl koji na jednom kraju ima dva obična USB ulaza, a na drugom onaj mini što ide u hard, i onda gde ne vuče dovoljno, nabodem ga u dva porta.
Schneider Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 Jel se pojavljuje barem u Device Manageru, sa onim znakom upitnika? Biće da je to neki softverski problem, a ne do ploče.
Јарослав Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 ne pojavljuje se Ja sam za taj slučaj dobio u pakovanju svog prenosivog harda kabl koji na jednom kraju ima dva obična USB ulaza, a na drugom onaj mini što ide u hard, i onda gde ne vuče dovoljno, nabodem ga u dva porta. e jbg, nemam takav kabl ništa, uzeću sutra od ortaka 2.0 eksterni, trebalo bi da radi
Demon Seed Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 (edited) Aevo budem dobri Samarićanin pa ćemo da se menjamo (kablove, ne hardove ) ako hoćeš, meni hard radi na 1 port i na kompu i na Soniju, ne sećam se kad sam ga poslednji put boo u dva, pa proveri je l' stvarno to ili nešto treće. Edited January 31, 2015 by Demon Seed
KazimKazim Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 E su gori Seagate hard diskovi od Tosibinih? Oni za naisiromasnie zonfic
Јарослав Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 ako ne prođe ovo sa drugim hardom sutra, javljam ti onako sam čest po Ceraku i okolini
Recommended Posts