Havočka Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 (edited) Nisam illiterate, da se razumemo, samo sam se nadala da postoji bolji nacin od manuelnog pisanja skripte. Bio je long shot svakako, naci cu frilensera da mi odradi to Hvala, svakako EDIT: Fora je u tome sto za ovu specificnu bransu zapravo koriste isti booking sistem, u jako velikom broju. Ako je isti, postoji li onda skripta koju mogu slightly da editujem? Edited August 30, 2016 by Хавочка
ShinigamY Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Pravo da ti kazem ne znam ni jedno komercijalno resenje koje ti daje out of the box bez da ga sam napises. Moraces da proguglas. Web Scraper fazon neki ... E sad, ako koriste isti booking sistem, onda kontam da taj booking sistem ima neki div tag sa nekom klasom koja je svuda ista ili nesto slicno, kako se identifikuje, ili mozda iframe preko kog vuku taj isti sistem. Ako namestis web scraper da prodje kroz tu listu sajtova i stranice, i trazi specifican element sa tom klasom, id-om ili iframe mozda, onda kontam da bi mogla da povuces sve sto ti treba ... Ali kao sto rekoh, ne znam komercijalno resenje, mozda ga i ima
Havočka Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Sto me dovodi do toga da cu opet morati da se bakcem adwordsom jer ne postoji ni lista Oh well
Oak Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Treba mi pomoć oko šifre za wireless, kad je podesim, nijedan uređaj ne hvata wireless... Edit: nvm fixd
Маузер Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 U velikoj sam dilemi. Dve rx480 ili 1070? Nisam fan dve kartice u kompu ali me nervira sto mi je monitor freesync.
bradilko Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 ako ti nije frka da iskeširaš, 1070 ko vrata, no contest.
aRmatuRa Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 rx 480 nema sta da trazi pored 1070,cak ni pored 1060.Jebali ih gsycnovi,freesyncovi i ostala sranja.Sad moras i monitor da uparis sa ostatkom hardware-a.Ako cemo suditi po dosadasnjem iskustvu,Intel i Nvidia ce biti bolji izbor,onda je bolje juriti neki gsync monitor.
bradilko Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 ako ti uopšte kuracsync(pardon my french) i treba. u mom slučaju kvalitetan full hd tv sa niskim lagom fercera kako treba.
Маузер Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Ma meni je glavni problem sto imam ulra wide 3440x1440. Ne znam ni da li je 1070 kadra da izvuce tu pun potencijal monitora. Ako mi u skorije vreme upadne neki dobar posao uzecu 1080, iako je ocigledno bacanje para
aRmatuRa Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Ako ti nije frka,bolje sacekaj 1080ti.Trebalo bi da izadje pocetkom sledece godine,taman mozes i da skupis pare.1080 jeste bolja od 1070,ali ne vredi platiti toliku razliku u ceni.
bradilko Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 uh, to je baš jaka rezolucija, ali stvarno, i 1070 je već poskupa investicija, a 1080 bezobrazno skup
Phallusifer Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Zar ti nije bolje da zamenis monitor lawl 1
MiroslavXO Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Sjebah se sa crackom za After Effects, zatvorio sam pre vremena crack i sada ne mogu vise da koristim program jer mi izbacuje poruku da prvo moram da se logujem sa mojim Adobe ID da registrujem program. Zna li neko kako da uklonim ovu poruku pa da ponovo pokrenem crack?
B@K@ Posted October 10, 2016 Report Posted October 10, 2016 Ne znam za konkretan program, ali uopšteno mi je logično da odradiš pravilan uninstall programa, počistiš eventualne zaostale tragove (u registry-ju ili, ako nisi vičan, pomoću npr. CCleaner-a) i onda kreneš ispočetka.
kuruz Posted October 17, 2016 Report Posted October 17, 2016 crkla desna slušalica na cx-300 II je l' kupovao neko bubice u skorije vreme? ne znam da li da ponovim njih (na akciji su u 4Audio, 4800 dinara) ili da idem na nešto drugo do 70e
Angelystor Posted October 17, 2016 Report Posted October 17, 2016 Koliko dugo ti trajale? Ja nekad prošle godine uzeo MX-475, mislim više od ovoga za vani da mi ne treba.
Angelystor Posted October 17, 2016 Report Posted October 17, 2016 I meni prošli Senn tako nešto trajao, možda bliže 3 godine, znam da sam bio razočaran baš kad crkle. Očekivao sam da će duže da teraju. Nikad in-ear sex.
kuruz Posted October 17, 2016 Report Posted October 17, 2016 ma ja ih nosim po džepovima stalno, čudi me da ranije nisu vrisnule možda odem negde da mi ih zaleme, ali ne znam ko to radi
aRmatuRa Posted October 17, 2016 Report Posted October 17, 2016 Kod ovih imas povoljnih bubica.Imas i sennheiser.Ja sam uzeo cx 5.00g,mada vidim da su im ostale samo "i" verzije,to je za iPhone,ako hoces handsfree,ako ti ne trebaju za telefon onda nema problema.Ja ove sto sam uzeo su dobre sto se tice zvuka,mada meni ergonomija nije neka,tesko ih podesavam da stoje kako treba u uhu. Link:=1"]http://www.bmfocus.rs/slusalice-i-handsfree-uredjaji/cat/228?f[p]=1
salebghouse Posted October 17, 2016 Report Posted October 17, 2016 ja sam nedavno uzeo ove, na preporuku http://www.audio-technica.com/cms/headphones/11871cf05c62c838/index.html ne kod nas, doduse, pa ne znam ko ih prodaje i po kojoj ceni. sasvim solidne, zvuk u principu realan, bez prebudzenih baseva. malo su nezgrapne zbog noise cancelling prekidaca, ali brzo naviknes.
imaginos Posted October 17, 2016 Report Posted October 17, 2016 sluske od iphonea su najbolje bubice koje sam imao (cak bolje i od starog zenhajzera, pre 7-8 god doduse). prodao sam iphone ali sluske bih verovatno kupio ponovo da mi ove crknu.
Recommended Posts