Sisus Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Imas integrisanu graficku od 8mb? Ma nije moj komp u pitanju. Jel to moze da se desi zbog toga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
High_Roller Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 ^^ Moze, ja sam na laptopu imao 64MB rama i u biosu sam mogao da menjam koliko ce da sheruje za grafiku(5, 8, 16, 32) Ja imam jedno pitanje, posto sam pazario nov komp, i mrzi me da cimam ljude iz radnje ili da oni mene cimaju da donesem kuciste: Imam integrisan zvuk(zvucna ce pasti, ali ne znam kada) i ne rade mi ulazi na kompu. Ni mic, ni line in. A treba mi, ocu da snimam sekiru. Je l' mozda zbog drajvera, imam neke HD Audio (render i capture) drajvere, sva podeshavanja sam isprobao, menjao render u capture, dzapo control panel... Any idea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 (edited) gde je u bgu najjeftiniji ram? ovde u rumi 512 dođe 2200 dindži Edited October 17, 2007 by Brainsaladsandar Guuuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Jel ima neko problema sa service packom 3? Meni nece da pokrene ni jednu igru. Jel postoji neki patch za to ili da brisem i taj windows. U pitanju je onaj last xp sa wmp 11 i ostalim sranjima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 (edited) SP3 nije zvanično izašao, postoje samo neke bete verzije, tako da ti preporučujem da se vratiš na SP2. Edited October 25, 2007 by BaalBehrit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chile Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 I ja imam jedno pitanje, imam graficku od 128mb rama a komp mi prikazuje da ona ima samo 64mb rama, u cemu li je problem da li to mozda treba da se podesi negde u biosu ili sta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 e, ja kupio malopre ovu igrackicu Proizvodjac : Western Digital Model : Passport WDXMS1600TE 160GB 5k 2MB USB2.0 Interfejs : USB Dimenzija : 2,5 " Tip : Eksterni Brzina : 5400 RPM Kapacitet : 160 GB Average seek time : 12 ms Bafer : 2 MB 8300 dinara Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 :) bas sam dosao na temu da pitam da li moze neko da preporuci neki fin externi hard Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Bolje je rešenje externi rack od 15e plus hard od 500GB za 100e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 to nije bas za u dzep. inace uskoro bi mi trebalo bas nesto kao taj prenosni disk sto ga je pazario xnemanjax. jel bi mogao da napises par detalja o novoj igracki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Bolje je rešenje externi rack od 15e plus hard od 500GB za 100e. da, i ja sam to mislio, ali gle cuda, nemaju fijoku u RC-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 (edited) Moze li neko da mi da neki link za vista skin za XP? Ako ćeš da se baviš menjanjem shell-a, preporučujem ti da u što širem luku izbengeš korišćenje .exe fajlova koji služe za menjanje shella (svi oni pack-ovi). Najjednostavnije ti je da skineš ručno teme sa neta (imaš ih na tone) i da ih ručno prebaciš u XP-ov folder gde čuva teme i resurse za shell. To ti se nalazi na C:\WINDOWS\Resources\Themes E postoji mogućnosti da ti je sistemski fajl uxtheme.dll zaljučan pa ga moraš patchovati ... ništa nije teško ni bolno, skineš samo patch sa neta, otključaš ga i onda si slobodan da se zezaš. Edited October 29, 2007 by ProgressiveR Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 jel bi mogao da napises par detalja o novoj igracki? e pa ovako, igrackica je super, mala, lagana, savrseno za stalno nosanje prenos podataka je ok, nista spektakularno, ali ide fino pravi skoro neprimetnu "buku" pri radu, odnosno veoma je tih po defaultu je formatiran u FAT32, to cu morati da promenim ovih dana... dolazi sa nekim softverom za sinhronizovanje koji jos nisam koristio, plus ima google desktop search i picasu formatiran ima 149GB sve u svemu, meni je super... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 ne znam na koju drugu temu da stavim ovo imam sledeci problem kad god otvorim odredjeni sajt (b92.net) pojavi mi se ono obavestenje "firefox has encountered problem and needs to be shut down bla bla", i moram da zatvorim firefox skroz. tako da, uopste ne mogu da pogledam nijednu stranu sa tog sajta. ovo mi se desava u poslednjih par dana, od kad su mi se obrisale sve adrese iz bookmarks foldera btw ranije mi se ovo nije desavalo. preciznije, nije nikad sa ovim sajtom, ali jeste sa youtube-om. pomoc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.A_R.I.A. Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 jesi probao da staviš u noviju verziju firefox-a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 hm, pa ne bas, ova je prilicno nova, instalirao sam je skoro, pre mesec dana mozda palo mi je to na pamet, na kraju cu verovatno morati to uradim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Jel' ti se to dešava samo u Firefoxu ili i u drugim browserima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 ma samo u firefox-u, u exploreru ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Firefox = shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
TtuEd Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 opera je cool, ali firefox pleni jednostavnoscu. dodushe ne koristim ni jedan - konqueror rocks! a onaj problem sa iznenadnim gasenjem firefoxa moze da bude i zbog problema sa flash playerom Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedOrange981 Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 zna li neko gde mogu da nadjem viewer za slike na palmtopu verzija os-a 4 ali da nije shareware? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.A_R.I.A. Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 (edited) Wievera imaš stvarno puno,i dosta je freeware.Meni je ForceVision ekstra radio,to su oni vieweri koji imaju i opcije kao mali program za edtovanje slika.A i otvorio mi je slike sa dvd-a dosta brzo.Nije nešto nov,ima jedna malo starija verzija,ali lepo radi. http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Gr...rceVision.shtml @sabre: najnovija je verzija 2.0.0.8,ne znam koju ti koristiš pokušaj sa ovom. Edited November 8, 2007 by -Diamond- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 2.0.0.9 je najnovija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 ne znam na koju drugu temu da stavim ovo imam sledeci problem kad god otvorim odredjeni sajt (b92.net) pojavi mi se ono obavestenje "firefox has encountered problem and needs to be shut down bla bla", i moram da zatvorim firefox skroz. tako da, uopste ne mogu da pogledam nijednu stranu sa tog sajta. ovo mi se desava u poslednjih par dana, od kad su mi se obrisale sve adrese iz bookmarks foldera btw ranije mi se ovo nije desavalo. preciznije, nije nikad sa ovim sajtom, ali jeste sa youtube-om. pomoc? Jedino sto mi pada na pamet je da instaliras najnovije verzije Flash-a i Jave(JRE-Java Runtime Enviroment) http://www.java.com/en/download/manual.jsp#win http://www.adobe.com/shockwave/download/do...=ShockwaveFlash Neke prve verzije flash-a 9.x su znale da sruse FF samo tako A sto se tice toga da je Opera zakon-upotrebicu reci Barta Simpsona "Eat My Shorts!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts