Simadin Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Kako vam se cini ovo sranje? maticna MSI G31M-F socket775 blatrucludila Core2duo na 2ghz (fsb 800mhz) 2x1gb Geil ddr2(800mhz) graf. Asus EN7300GT 256mb ddr2 hdd Maxtor 250gb 7200rpm sata kuciste neko kme 350w midi-atx sa rucicom i da, syncmaster 960bf.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Koji Core2Duo? Napajanje da se menja, pod obavezno. A i koja je to dođavola MSI ploča?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Intel E2180 Core2Duo 2.00ghz fsb800mhz 1mb kesha.. 73 jura. A ta MSI ploca.. nemam pojma. Otprilike sam trazio neku jeftiniju koja podrzava DDR2 na 800mhz, osim toga ima 2 pci slota, 1 pci-e i jos jedan pci-e x16.. Intel G31 chipset (za koji iskreno prvi put cujem).. kinda sam ispao iz tokova. I sh'a mi treba, neko jace napajanje? 400w? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 (edited) Btw. sad sam nesto zevao u napajanja, pa sam skont'o da bolje da uzmem neko brendirano sranje, nego da razmisljam.. Naleteo sam na Antec BP500, 500w, ima active fpc i kosta 55 jura. Pa kontam da ne bi bilo lose da uzmem ono kinesko kuciste i to malo namudjenije napajanje.. edit: Ili da pak uzmem Thermaltake Soprano DX VE7000 (400w) sa providnom bocnom stranom: Smekerica. Edited November 10, 2007 by Simm A))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_a_S_a Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Na napajanju ne treba stedeti ni malo, ako zelis stabilnu masinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 (edited) Dabome, to sam skont'o.. Zato planiram da uzmem taj antec, jer bi trebalo da su kvalitetni modeli, plus doticni ima taj neki aktivni pfc, koji regulise napon ili sta vec. Ovaj thermaltake otpada, jer nema napajanje, ovi sa itsveta su se nesto zajebali.. znaci - socijala kuciste i antec. I da, najverovatnije cu uzeti Asus P5B maticnu, da ne uzimam neki sumnjivi MSI. edit: definitivno evo mog kucista: 105 jura. Edited November 10, 2007 by Simm A))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Pazi, taj 2180 se vrlo dobro klokuje. Uzmi neko napajanje od ~500W (preporučujem Čifteka od 550W). Asus P5B je odlična ploča, ja imam Asus P5B-E verziju i veoma sam zadovoljan. Mogao bi da razmisliš da uzmeš 7600GT pošto kapiram da nije velika razlika u ceni između njega i 7300GT.. Mada, opet stoji pitanje, za šta će da ti služi mašina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 (edited) 7600GT tesko, sad sam video da je najjeftiniji Zotac za 100 i kusur, a ovo moje sranje je 45 Necu da teram igre, masina mi vise treba za raznolike Adobe programe, tako da me za graficku u principu izbole kurac. Kao ae tek da imam nesto Sto se napajanja tice, definitivno uzimam ovaj Antec gore, svidza mi se dizajn kucista, plus ima ugradjeno napajanje od 500w, koje bi trebalo da je kvalitetno.. tnx P.S. sto se overkloka tice, uzecu HyperTX2 i da me bog vidi Edited November 10, 2007 by Simm A))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Dobar je HyperTX2, best-buy što se tiče kulera (mada Big Typhoon kida realno ). Aj' pa javi kako radi mašina i ako ti treba neka pomoć oko overclocka slobodno pitaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Aj' aj', sledece nedelje, nadam se.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Jedino sto mi pada na pamet je da instaliras najnovije verzije Flash-a i Jave(JRE-Java Runtime Enviroment) http://www.java.com/en/download/manual.jsp#win http://www.adobe.com/shockwave/download/do...=ShockwaveFlash Neke prve verzije flash-a 9.x su znale da sruse FF samo tako A sto se tice toga da je Opera zakon-upotrebicu reci Barta Simpsona "Eat My Shorts!" hvala ti za pomoc i za linkove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Javi kako je proslo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Skinuo sam sa neta koncert koji je u NRG formatu, i kad sam promenio extenziju u avi, uopste nije hteo da ga otvori nijedan player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Koliko ja znam-nrg je ekstenzija za Nero Image(nesto kao ISO image i koristi se npr preko Demon Tools-a) Mozda si ga dobio tako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Uspeo sam ga srediti, bas preko nero image-a. Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Javi kako je proslo skinuo samo javu i flash sa onih linkova kao i najnoviji firefox (doduse, sad sam pogledao i sad mi pise 2.0.0.7. iako sam instalirao i pisalo je 2.0.0.9, WTjebenoF) ali i dalje nece da mi otvara b92.net i youtube, jedino se manje baguje nego ranije. posto sam se smorio od jebavanja sa firefox-om trazio sam alternativna resenja (opera, safari) i u operi mi radi youtube a u safariju b92.net tako da me boli kurac da se cimam vise oko toga. i dalje koristim firefox osim za dva pomenuta sajta. svejedno, hvala svima na pomoci tj. na savetima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellDynamics Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Ma predjesh na Operu i zaboravish Vatrenu lisicu. (((X installirash plug-inove za dovnload(FDM) i kraaaaj. Opera Keva. ((X Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 not. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellDynamics Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Ne bih da offtopichim... Ali JESTE ... greshish sinko ... greshish ... (((X Link to comment Share on other sites More sharing options...
(-1) Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 za normalno koriscenje osnovnih servisa je svejedno koji od ovih koristite. Nemojte da tripujete da ima neke sustinske razlike. To su samo glupave price. Jedino sad ako vam treba po 10 pluginova mozemo da pricamo koji je bolji od njih, al ni to na ovoj temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellDynamics Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 ^^^ Ave (-1) Mozda je i stvar navike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 jedno pitanje u vezi zvucnih kartica: naime ja imam plocu sa KT cipsetom i recimo kad hocu da ubodem PCI zvucnu karticu uvek mi dolazi do povremene pojave zujanja, odnosno kao da na sekund struja opali plocu, e sad mene zanima da li je neko imao uiskustva sa ovim, da li je to do cipseta, ploce, inace ja sam stari drajver od integrisane ploce obrisao, disejblovao sound on board, ali ne vredi. Inace, zanima me da li bi ovaj problem mogao resiti tako sto bi pazario externu usb zvucnu karticu Link to comment Share on other sites More sharing options...
(-1) Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 zujanje u zvucnicima ili racunar zuji? ako je ovo drugo valjda si ga ugasio pre nego sto ubadas karticu . salim se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 zujanje u zvucnicima ili racunar zuji? ako je ovo drugo valjda si ga ugasio pre nego sto ubadas karticu . salim se... Ma ne bre zujanje u zvucnicima, zvucnici mogu da zuje recimo ako se kablovi isprepletu, pogotovo sa strujnim kablovima. Ovde je u pitanju znaci zvuk koji se hronicno ponavlja svakih par minuta znaci kao da na delic sekunde struja opali racunar, ono zazuji glasno .... ali nema veze, pokusacu sa externom karticom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Sonja Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 imam problem zadnje 2 nedelje... sta god da radim na kompu program Asus Probe mi prijavljuje da mi je voltaza +12 na 13.nesto... i cak mi se par puta bagovao komp... ne razumem se u kompjutere, sta moze biti? help me! sta da radim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts