Jump to content

Recommended Posts

Posted
Jel poseduje neko neke pdf knjige ili skripte iz baza podataka uopšteno? Znači osnove. Ne trebaju mi mysql tutoriali.

Na netu sam našao samo bosanske i hrvatske skripte...

mislim da imam ja nesto, ajd kad se u cetvrtak vratim u nish videcu da okacim

samo sto sad ne mogu da se setim da li su na engleskom ili na srpskom

Posted

Ljudi pomoc!

Nemam zvuka na kompu... obrisao sam SoundMax na jedan smesan nacin (:)) i sad ne mogu da ga instaliram... na kraju instalacije mi kaze da reboot-ujem komp i da opet pokrenem setup... ja to uradim i opet nece... sta da radim?

• 2 weeks later...
Posted

Jel zna neko kako da povratim autorun ili koji su to već fajlovi u pitanju da mogu flash memoriju normalno da otvorim dvostrukim klikom ili bar desnim pa "open"? To je radilo jedno vreme a sad neće ni to pa moram explore. Bili su neki virusi al sam pobriso sve avastom...

Gde god da odnesem flash i vratim ga virusi se opet pojave na njemu.

Posted

TREBA MI POMOC STO PRE.

posto nemam standardni cd plejer, koji se izbacuje, nago mi je plejer kao oni u kolima, kada je plejer trebao da mi izbaci disk, on ga je izbacio do pola i ostavio tako. ja sam pokusao da ga izvucem ali na smam da vucem jako da nesto ne pokvarim, a pokusao sam i da ga vratim unutra, ali nece ni to.

jel moze neka pomoc, ako neko ima bilo kakva iskustva, sizim non stop mi viri disk iz kompa

Posted
Nabo ga iglom ili...?

?????????

sta podrazumevas pod tim??

ma jok ja sam ga gurao unutra, i pritiskao eject, i maaalko vukao napolje, i naravno, onog trenutka kad sam to poceo da radim mahinalno i prestao da obracam paznju nekako sam ga izvukao, ni sam ne znam kako, a voleo bih da znam jer mi se ovo desava vec drugi put za dva meseca, pa osecam da ce mi trebati uskoro

Posted
Nabo ga iglom ili...?

Misli na to da si ga mozda nabo iglom u rupicu za forced eject. Ne znam da li je uopste imas na takvom driveu?

Posted

Ljudi :pivopije: imam pitanje (glupo do bola)! Da li je moguce spasiti podatke sa hard diska koji je crkao? Naime, juce je zbog grmljavine nestalo struje (a komp bese upaljen bas tada) pa je crkao hard disk.

:pivopije:

Posted
Misli na to da si ga mozda nabo iglom u rupicu za forced eject. Ne znam da li je uopste imas na takvom driveu?

To.

ja nisam znao ni da to postoji :) :) nemam to nam mom driveu, nije on tog tipa, ako sto sam, vec rekao. jel to ima na svakom cd drive-u, ja to na mom pc-ju nikad nisam uocio :)

@triad mislim da ne mozes...

Posted
Ljudi :pivopije: imam pitanje (glupo do bola)! Da li je moguce spasiti podatke sa hard diska koji je crkao? Naime, juce je zbog grmljavine nestalo struje (a komp bese upaljen bas tada) pa je crkao hard disk.

Moze, ali zavisi sta je crklo. Prelistaj oglase, imas servise koji rade i to. Ali, verujem da ce te odrati. :da:

koje rečenice :mrgreen:

Ja sam se pogubio, morao sam 3x da procitam post da bih shvatio sta pokusava da kaze. :)

Posted

Generalno se to vrlo lako odradi posto su diskovi (tanjiri) u drajvu ostali neosteceni. Fora je sto je ta oprema preskupa i samo neki servisi specijalizirani za to je drze. Usluge na zapadu naplacuju papreno, po Gigabajtu. Za pun disk od nekih 120 Gb, cifra je od 1400$ do 2000$. Ergo, neka ti je sa srecom.

koje rečenice :mrgreen:

Sto kaze nas narod 'ispeki pa reki' :rockdevil: .

Posted

e da imam jos jedan(softverski) problem... nero je prestao da registrje rezac. Ja sam rezac koristio jednom ili dva puta(posto mi je ovo nov komp), i kad sam hteo da narezem neki DVD nisam mogao, jedino sam mogao da naprevim image disc... Reinstalirao sam program par puta ali ne pomaze... Koji jos programe koristite za rezanje DVDjeva?

Posted
e da imam jos jedan(softverski) problem... nero je prestao da registrje rezac. Ja sam rezac koristio jednom ili dva puta(posto mi je ovo nov komp), i kad sam hteo da narezem neki DVD nisam mogao, jedino sam mogao da naprevim image disc... Reinstalirao sam program par puta ali ne pomaze... Koji jos programe koristite za rezanje DVDjeva?

A da nisi slucajno odabrao kao recorder Img Drive-to je greska koja je tripovala nekoliko mojih drugara,imas tamo onu listu recording uredjaja-jel se vidi tu rezac?

Ako nije u pitanju to-probaj da instaliras drugu verziju Neroa-verzije 7 i 8 znaju da prave gluposti a Nero nazalost nije vise ono sto je nekada bio

Probaj program Your Uninstaller tj instaliraj ga i sa njime makni taj Nero(odlican program i za svaku preporuku cisti prilikom uninstall-a repove i slican crap iz Win registry-ja)pa turi neku drugu verziju i vidi

A pogledaj usput i ovaj program

http://cdburnerxp.se/

Posted
A da nisi slucajno odabrao kao recorder Img Drive-to je greska koja je tripovala nekoliko mojih drugara,imas tamo onu listu recording uredjaja-jel se vidi tu rezac?

Ako nije u pitanju to-probaj da instaliras drugu verziju Neroa-verzije 7 i 8 znaju da prave gluposti a Nero nazalost nije vise ono sto je nekada bio

Probaj program Your Uninstaller tj instaliraj ga i sa njime makni taj Nero(odlican program i za svaku preporuku cisti prilikom uninstall-a repove i slican crap iz Win registry-ja)pa turi neku drugu verziju i vidi

A pogledaj usput i ovaj program

http://cdburnerxp.se/

nema uopste opcije da odaberem neki drugi recorder, ocigledno je prestao da ga registruje...

i reinstalirao sam ga(imam sedmicu), a pokusao sam da instaliram 8-cu, ali nije nesto htelo(prijavljuje neki error)

ovaj program kji si m i dao mi deluje ok, probacu sutra, ali vidim da registruje drajv, sto znaci da ce najverovatnije raditi

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...