Jump to content

Recommended Posts

Posted
Prodajem 7950gt, 60 evra. Za vise informacija pm kontakt.

Ne preteruj sa tom cenom. 50e je maximum za 7950GT sada.

A i ovo nije berza.

Posted

:) :) :)

Cena nove 7950GT preko 200e? :)

Slatko me nasmeja.

Kupio sam polovnu sa garancijom i zalman fanom pre 3-4 meseca za 50e. I pre neki dan sam je prodao za 45e, dakle, raspitaj se malo.

• 2 weeks later...
Posted

ok ja sam debil...

posto mi je windows sam skinuo update i smara me neko vreme da ih instaliram, ja posto sam budala i debil, poslusam ga... :udri:

i sad me smara kako mi kopija windowsa nije originalna itd, isl... hajde neka pomoc pliz...

Posted

Pokusaj sa

http://rapidshare.com/files/86865303/Fishybackgr0undz.rar.html

( ako koristis XP , bilo 32-bitni ili 64-bitni )

It tricks (hooks user32.dll! GetSystemMetrics(SM_CLEANBOOT{=0x43}) & ntdll.dll!NtLockProductActivation)

winlogon.exe to make it believe it was booted in safemode,thus, winlogon skips

the WPA-Check.

Meni je uvek radilo .

Posted

XP je...skinuo sam ovaj baalov program posto mi se skida nesto sa rapida...

hvala svima...

@Bil Gates-pusi ga! :evotigana::)

na starom kompu sam inmao linux na ovom nemam, GNU softver rula...

Posted
ok ja sam debil...

posto mi je windows sam skinuo update i smara me neko vreme da ih instaliram, ja posto sam budala i debil, poslusam ga... :udri:

i sad me smara kako mi kopija windowsa nije originalna itd, isl... hajde neka pomoc pliz...

Au, razocarao si me. Kako bre nije legalna? To je ko da si meni uzeo iz dzepa :lol:. Bill je moj drug. Dobro nije, ali gotivim ga.

Posted
...kartica...

rofl. Nisam znao da se u nas 'tab' kaze kartica. Inace, moras da ubijes (stop) i 'Automatic Updates' servis u Control Panel-->Administrative Tools-->Services jerbo Windows i dalje njuska i skida kriticne apdejte. Samo sto kad uradis ovo prethodno napisano, nece vise ni da ti javi kad nesto instalira.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...