kuruz Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Puno hvala. recycler.exe je zajebaniji nego što sam mislio, na vrlo obeshrabrujuće komentare nailazim po Netu.
voodoo_ Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Prvi korak je da ugasiš autorun na kompu, jer si ga najverovatnije popio preko USB fleša. Recite ne autorun-u, sami palite svoje programe.
WindrideR Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Mozilla odjednom nece vise nista da otvori.. Samo ucitava tj. stoji ono "waiting for <bilo koji sajt>" i nista se ne desava. Sada radim u IE i smorio me je samo tako. Zna li neko resenje za ovu Firefox anomaliju?
Ајлин Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Prvi korak je da ugasiš autorun na kompu, jer si ga najverovatnije popio preko USB fleša. Recite ne autorun-u, sami palite svoje programe. Di se gasi autorun? I mene mnogo nervira kad krene da vrti i smara.
MissionVao Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) Instaliraj TweakUI, po ovom uputstvu: http://www.pcdoctor-guide.com/wordpress/?page_id=1546 Edited June 3, 2009 by Double Fire
voodoo_ Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Na Visti i Sedmici može direktno iz Control Panela, aplet "AutoPlay".
Denny Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 TweakUI je nepotreban. Mogu samo registri da se isprave. Start > Run > 'regedit' > HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows \CurrentVersion\Policies\Explorer > vrednost za NoDriveTypeAutoRun je: Hex: FF ili Dec: 255. Probaj tako.
Baal Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 A jeste, baš će obični korisnici kompjutera znati da koriste registry. Evo, uploadovao sam dva .reg fajla, jedan je za xp, drugi za vistu, dvoklik na fajl, pritisnete yes i autoplay je isključen. http://www.box.net/shared/hf0v79mtbc
Nisko_Se_Mazim Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 A mos da drzis i shift,levi valjda bese
Denny Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 To ima veze sa Control Panel > Regional and Language Options > Advanced tab. E, sad, nisam siguran koje je potrebno uključiti. Uglavnom su to Japanese i Traditional Chinese...
-Mare Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) Provali koji je jezik u pitanju, i instaliraj u control panelu. EDIT: Deni laze. Edited June 3, 2009 by Mare^^
MissionVao Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 (edited) Jel ima nacina da se ubije zvuk Flash igrica u Mozilli? Npr ne nudi tu opciju sama igra, na desni klik ne nalazim nista u vezi zvuka a pustila bih mp3 da mi ide za to vreme i hocu samo on da se cuje. edit: izgleda da ne moze bez dodatnog programa... probacu IndieVolume edit2: RADI!! Edited June 4, 2009 by Double Fire
Генеральный Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 упаде ми сладолед у тастатуру, крваву му мајку јебем. еве га, код ''п''. полако се креће ка ''р''. пппппппппппппп још је ту.
kuruz Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Nabavi Celluon Laserkey CL800BT i problem rešen.
SkullKrusheR Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 pomoc! ne radi mi google vec par dana. ne znam koji mu je kurac. fora je shto rade svi ostali servisi (images, shopping, video, news, translate...) osimweb pretrage. evo screenshot-a: neka pomogne neko ako zna u chemu je problem, bez google-a sam kao bez vode.
Mathenigma Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 zasto ne pokusas da kucas google.com umesto ip adrese (to mi prvo pada na pamet)... mada nemam pojma koliko je to logicno, mada mozda ti opera ima neki dil sa dns serverom xD takodje gledaj da nema ovog index.php ako ne, uvek mozes da instaliras google chrome xD
SkullKrusheR Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 ja i kucam google.com, ali mi automatski promeni na ip adresu, a kada ukucam ip adresu bez index.php moze da otvori stranicu, ali ne moze da vrshi pretragu. probao sam na operi, firefoxu, chrome-u i na exploreru i isto je sa svakim.
Baal Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Je l' si probao i u ostalim browserima? Možda ti je nešto u hosts fajlu namešteno. Probaj drugi browser pa javi. I da, kako se kačiš na net, koji tip, adsl, kablovski, wifi?
SkullKrusheR Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 rekoh vec, probao sam nekoliko browsera. na adsl-u sam.
Baal Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 'ajde idi u c:\windows\system32\drivers\etc\ i otvori fajl hosts u notepadu i vidi je l' ima tamo išta sem 127.0.0.1 localhost.
SkullKrusheR Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 (edited) ima. 76.73.37.251 google.com 76.73.37.251 www.google.com edit: obrisao sam to i sve je u redu sad. hvala puno, care! Edited June 7, 2009 by SkullKrusheR
Recommended Posts