Nisko_Se_Mazim Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 (edited) Sačekaj par dana, poslat je ISO partnerima, a Rusi kažu da bi svakog trenutka trebalo da se pojavi, ali u suštini, to je final, možeš i to da instaliraš. I našao sam crack koji izgleda sređuje sve i crackuje najnormalnije, no, malo strpljenja samo. Cekaj isti ISO kao sto je ovaj golden? Mislim nema potrebe da stavljam Win 7 kod kuce,XP mi fercera sasvim lepo-ali kada budem uskoro pazario lap napravicu taman dual boot sa linuxom Ako tebi na Atomu radi super ondak bi trebao raditi kao podmazan na core duo procesoru i par giga rama Edited July 24, 2009 by Full_Metal_Yakuza
oʞɾoƃ Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Pizdim od jebenog XP-a na netbooku, ima 2 GB RAM-a, a i dalje se ubija od pisanja po page file-u. Jedva čekam 7 final.
voodoo_ Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Mogao si korisitti i Win 7 RC, za potrebe netbukovanja radi veoma lepo (probano).
Baal Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Aktivira ga "zauvek" ili do 2010? Ako bi mogao još i wzor-ov torent za x64, zaboravio sam gde sam ga našao ranije, hvala : ) Što se tiče x64 izgleda zauvek, a za x86 do 2010. Zašto to radi, napisaću u odgovoru na sledeći citat: Cekaj isti ISO kao sto je ovaj golden? Mislim nema potrebe da stavljam Win 7 kod kuce,XP mi fercera sasvim lepo-ali kada budem uskoro pazario lap napravicu taman dual boot sa linuxom Ako tebi na Atomu radi super ondak bi trebao raditi kao podmazan na core duo procesoru i par giga rama Nije isti iso. Ovo je ujedno i odgovor gore za aktiviranje x86, x86 se nije pojavio kao ISO već samo kao originalni fajlovi, bez boot-a, e sad, ove verzija x86 na netu su "budževina", tačnije iskorišćen je loader od 7264 verzije i zato izgleda ovaj krek smatra da je to 7260 branch i aktivira ga samo do 2010, a pošto se x64 pojavio kao ISO njega normalno (izgleda) aktivira.
Vic Rattlehead Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Zna li neko kako da sklonim onaj usrani natpis "this copy of Windows is not genuine....." iz donjeg desnog ugla?
lemmy sixx Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 1.Shvatis da je Mekses los igrac 2.Pocnes da navijas za Juventus I nestane watermark.
Vic Rattlehead Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 1.Shvatis da je Mekses los igrac 2.Pocnes da navijas za Juventus I nestane watermark.
Axeanosilas Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Ако се добро сећам, мени је ово помогло... Прочитај упутство...
NećuDisplejNejm Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 ja imam problem. poceo komp sam da mi se iskljucuje pre par dana, i to vise puta dnevno.
Morphy Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 A ja sam uspeo da updateujem Vistu u SP1, ali nikako da dobijem updateove za SP2!?
Denny Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 ja imam problem. poceo komp sam da mi se iskljucuje pre par dana, i to vise puta dnevno. Ako postoji neki Error Message, možda i može nekako da se sredi. Ali, to je uglavnom komplikovano i rezultati nisu uvek zadovoljavajući. Podigni sistem, naravno uz formatiranje particije. To uvek pomaže.
NećuDisplejNejm Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Ako postoji neki Error Message, možda i može nekako da se sredi. Ali, to je uglavnom komplikovano i rezultati nisu uvek zadovoljavajući. Podigni sistem, naravno uz formatiranje particije. To uvek pomaže. ma nema, samo se iskljuci kao da sam iscupala produzni iz zida. jebem mu zivot. znaci reinstaliranje vindouza,kazes. uh pa posle instaliranje svega ostalog. kako mrzim to da radim
Denny Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Ako radi to bez ikakvvog upozorenja, možda je zbog pregrevanja. Sačekaj da dođu dežurni g33kovi (Baal ili Voodoo), upućeniji su od mene.
NećuDisplejNejm Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 i meni je palo na pamet to. imala sam skoro neke probleme sa kulerima.blah.
Baal Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Ako radi to bez ikakvvog upozorenja, možda je zbog pregrevanja. ^ verovatno ovo. Skini Everest i prati temperature pa reci koje su (baci screenshot). Može biti i da je napajanje ili memorija, al' najviše liči na pregrevanje CPU-a ili grafičke.
NećuDisplejNejm Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 (edited) ok, hvala, uradicu to. evo, to je to sto ja vidim. Edited July 25, 2009 by FaiL
voodoo_ Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Te brojke su previsoke, kada je poslednji put otvarano kućište i menjani kuleri? Probaj sa prostim produvavanjem usisivačem na terasi.
NećuDisplejNejm Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 uh nemam pojma, pre mesec dva ili tako nesto. treba malo da ga nadogradim, al' nesto nemam para ovih dana.a i matori su mi svi delovi, imaju preko 2 godine sigurno :S i ovako treba da usisavam,taman cu i to
MissionVao Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 zato volim Gigabyte Auroru, svo djubre je na rupicama s boka, otklopis-oduvas dovidjenja
Vic Rattlehead Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Ако се добро сећам, мени је ово помогло... Прочитај упутство... Ja ovo ne smijem uraditi, bojim se da ne sjebem nešto, ali hvala tebi u svakom slučaju.
Recommended Posts