Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Sačekaj par dana, poslat je ISO partnerima, a Rusi kažu da bi svakog trenutka trebalo da se pojavi, ali u suštini, to je final, možeš i to da instaliraš. I našao sam crack koji izgleda sređuje sve i crackuje najnormalnije, no, malo strpljenja samo. ;)

Cekaj isti ISO kao sto je ovaj golden? :D

Mislim nema potrebe da stavljam Win 7 kod kuce,XP mi fercera sasvim lepo-ali kada budem uskoro pazario lap napravicu taman dual boot sa linuxom

Ako tebi na Atomu radi super ondak bi trebao raditi kao podmazan na core duo procesoru i par giga rama :da:

Edited by Full_Metal_Yakuza
Posted
Aktivira ga "zauvek" ili do 2010?

Ako bi mogao još i wzor-ov torent za x64, zaboravio sam gde sam ga našao ranije, hvala : )

Što se tiče x64 izgleda zauvek, a za x86 do 2010. Zašto to radi, napisaću u odgovoru na sledeći citat:

Cekaj isti ISO kao sto je ovaj golden? :D

Mislim nema potrebe da stavljam Win 7 kod kuce,XP mi fercera sasvim lepo-ali kada budem uskoro pazario lap napravicu taman dual boot sa linuxom

Ako tebi na Atomu radi super ondak bi trebao raditi kao podmazan na core duo procesoru i par giga rama :da:

Nije isti iso. ;) Ovo je ujedno i odgovor gore za aktiviranje x86, x86 se nije pojavio kao ISO već samo kao originalni fajlovi, bez boot-a, e sad, ove verzija x86 na netu su "budževina", tačnije iskorišćen je loader od 7264 verzije i zato izgleda ovaj krek smatra da je to 7260 branch i aktivira ga samo do 2010, a pošto se x64 pojavio kao ISO njega normalno (izgleda) aktivira.

Posted
ja imam problem. poceo komp sam da mi se iskljucuje pre par dana, i to vise puta dnevno. :cry:

Ako postoji neki Error Message, možda i može nekako da se sredi. Ali, to je uglavnom komplikovano i rezultati nisu uvek zadovoljavajući.

Podigni sistem, naravno uz formatiranje particije. To uvek pomaže. :)

Posted
Ako postoji neki Error Message, možda i može nekako da se sredi. Ali, to je uglavnom komplikovano i rezultati nisu uvek zadovoljavajući.

Podigni sistem, naravno uz formatiranje particije. To uvek pomaže. :)

ma nema, samo se iskljuci kao da sam iscupala produzni iz zida. jebem mu zivot. znaci reinstaliranje vindouza,kazes. uh pa posle instaliranje svega ostalog. kako mrzim to da radim :(

Posted

Ako radi to bez ikakvvog upozorenja, možda je zbog pregrevanja.

Sačekaj da dođu dežurni g33kovi (Baal ili Voodoo), upućeniji su od mene. :)

Posted
Ako radi to bez ikakvvog upozorenja, možda je zbog pregrevanja.

^ verovatno ovo. Skini Everest i prati temperature pa reci koje su (baci screenshot). Može biti i da je napajanje ili memorija, al' najviše liči na pregrevanje CPU-a ili grafičke.

Posted

uh nemam pojma, pre mesec dva ili tako nesto. treba malo da ga nadogradim, al' nesto nemam para ovih dana.a i matori su mi svi delovi, imaju preko 2 godine sigurno :S

i ovako treba da usisavam,taman cu i to :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...