Guest HEFEST Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Jebes Facebook. Ugasi ga. Idi na Manilla Dating. hehehe.
Nisko_Se_Mazim Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Da FB chat je sporo i bagovito govno-tako je to mahom sa Ajax kurcepalcima Ima zgodan plugin za facebook chat za Pidgin,a i Digbsy podrzava chat preko samog klijenta-svakako komfornija i prakticnija varijanta
Dead Man Walking Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 80% riba na facebooku ne zna da instalira msn.
voodoo_ Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 80% riba na facebooku ne zna da instalira msn. Ti se onda ponudiš da im to lično učiniš, wink wink
Dead Man Walking Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Haha, zapravo ispadne mnogo gore od toga...nekoliko puta sam objašnjavao preko neta kako se instalira pa sam gubio živce...
Nisko_Se_Mazim Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Ma treba da kazes,ako ste iz istog grada Znas kako bice to jednostavnije,uzivo da ti namestim i objasnim,pa ako mogu.... :)
Dead Man Walking Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Pa da me devojka obesi za jajca A i ona je jedna od tih što ne ume da instalira
BLAGOJE Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Ma treba da kazes,ako ste iz istog grada Znas kako bice to jednostavnije,uzivo da ti namestim i objasnim,pa ako mogu.... da ti ga namjestim,ne da ti namjestim.bolje radi,provjereno.
NećuDisplejNejm Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 e pa, meni crche komp. napajanje izgleda. damn.
Dead Man Walking Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Javi ako hoćeš da ti ga namestim.
José Luis Chilavert Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Једно питање: Имам 2 компа (на оба windows 7 64bit), и адсл модем huawei mt882 на коме се налази једно место за мрежни кабал, и једно за usb. Један комп повежем нормално преко мрежног кабла, и није потребна инсталација, али за онај који иде на usb, јесте потребна. Драјвере сам скинуо са нета, али верзије за висту и седмицу не постоје. Пробао сам compatibility мод за XP, али не функционише. Има ли неко неку паметну идеју?
Baal Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Nema rešenja za to, teško da bilo koji USB modem koji se daje kod nas može da radi na x64 windowsu.
^Suicide_Pony^ Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 iz nekog razloga kod devojke na kompu (windows xp sp3) kaspersky 2009 boga nema da proradi, vec konstantno ima disable-ovan protection i ne prima update-ove i ne dozvoljava da se ista od toga promeni. aktivirao sam trial, da ne bude zabune da je key blacklistovan. pogasio sam windows firewall i te mazalice, deinstalirao do tada nefunkcionalan nod32 i nakon deinstalacije obrisao njegove foldere iz program files i registry-a, medjutim kaspersky i dalje peva istu pesmu. ima neko predstavu o cemu se radi, je li do windowsa ili je nod ostavio neke svoje zaostatke ili je nesto trece u pitanju?
Nisko_Se_Mazim Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 (edited) Једно питање: Имам 2 компа (на оба windows 7 64bit), и адсл модем huawei mt882 на коме се налази једно место за мрежни кабал, и једно за usb. Један комп повежем нормално преко мрежног кабла, и није потребна инсталација, али за онај који иде на usb, јесте потребна. Драјвере сам скинуо са нета, али верзије за висту и седмицу не постоје. Пробао сам compatibility мод за XP, али не функционише. Има ли неко неку паметну идеју? Bice najbolje da kupis neki switch-nije vise od 1000 i kusur din,a zavrsice ti posao s obzirom da imas samo 2 kompa Ako budes kupio pravi ruter,procedura za setovanje te forwardovanje portova je malo komplikovanija s obzirom da je Huawei MT822 takodje uslovno receno mini ruter pa treba da radis tzv double port forward i da pravilno povezes oba rutera EDIT:A videh da je na oba kompa Windoza 7-jebiga onda ti ne gine da kupis neki ADSL ruter-ili probaj da se obratis Telekomu @poni Probaj da maknes te programe sa nekim specijalizovanim softverom,tipa CCleaner ili Your Uninstaller A Kasperski je tesko smece-moja preporuka ide za Avast,Aviru(free su,a imas i AVG )ili pak Nod 32 Edited August 1, 2009 by Full_Metal_Yakuza
MissionVao Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 (edited) Kapiram da je glupost... elem skinula sam drajvere za maticnu, ukljucujuci audio, instalirala KM plejer i mp3 muzika mi se cudno pusta - cas je jedan cas oba zvucnika, pojacava se, utisava... Jel to do plejera ili drajvera? Sto puta sam radila taj proces i ovo je prvi put da brljavi. edit: sad vidim da se to desava i u WM plejeru... Edited August 1, 2009 by Double Fire
José Luis Chilavert Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Наместио, после много скинутих драјвера и систем ристорова.
BLAGOJE Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Javi ako hoćeš da ti ga namestim. nisam gey,ali brzo ce ova gey parada,sigurno ces nafatati nesto,samo se strpi malo.
Dead Man Walking Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Nisam tebi planirao da namestim ništa jerbo se nisam obraćo tebi. I nije gay onaj koji daje nego onaj koji prima
bezlichni Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 (edited) iz nekog razloga kod devojke na kompu (windows xp sp3) kaspersky 2009 boga nema da proradi, vec konstantno ima disable-ovan protection i ne prima update-ove i ne dozvoljava da se ista od toga promeni. aktivirao sam trial, da ne bude zabune da je key blacklistovan. pogasio sam windows firewall i te mazalice, deinstalirao do tada nefunkcionalan nod32 i nakon deinstalacije obrisao njegove foldere iz program files i registry-a, medjutim kaspersky i dalje peva istu pesmu. ima neko predstavu o cemu se radi, je li do windowsa ili je nod ostavio neke svoje zaostatke ili je nesto trece u pitanju? Poni nisi jedini koji je imao takvu muku. Ja sam lichno imao sa Avirom i Nodom. Ali sam resio tako sto sam instalirao avast. Mislim da je do windowsa i piratskih verzija nesto. mp3 muzika mi se cudno pusta - cas je jedan cas oba zvucnika, pojacava se, utisava... Jel to do plejera ili drajvera? Sto puta sam radila taj proces i ovo je prvi put da brljav kako se dodjavola pojachava i utisava xD Edited August 3, 2009 by Elitista u Povoju.
voodoo_ Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Sa Avirom si trebao da skineš novi licence key (džabe sa sajta) i ubaciš u folder programa, i onda će da radi. Mora novi licence key na svakih 6 meseci ili godinu dana, zaboravio sam.
Guest HEFEST Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Savetovao bih vas da ne koristite Zone Alarm piratske registracije jer posle godinu dve vas provale i bombarduju vas virusima, a takodje i zakljucaju program tako da ne moze da se skine sa kompa. Mreze se totalno blokiraju i mora da radi format.
Recommended Posts