^Suicide_Pony^ Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Proveri šta ti je stavljeno u Video Render opciji u KMPlayeru, stavi VMR9 Renderless (HQ Subtitles). ovo je resilo problem, hvala.
Milogled Bluff Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Cime i kako obrisati mrlje sa ekrana? Debil, proso sam jogurt po monitoru, pa ostao trag od brisanja krpom. Sad kako najbezbednije to skloniti? Monitor je LCD, btw. Ja sam kupovao ranije u DM-u, vlažne maramice (skoro uopšte nisu vlažne) za brisanje monitora, doduše čistio sam njima TFT na notebooku, i bile su O.K. Ne znam da li i dalje imaju da se kupe tamo... Nego, jel' sigurno da je to jogurt 1
Vitamin K Experience Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Cime i kako obrisati mrlje sa ekrana? Debil, proso sam jogurt po monitoru, pa ostao trag od brisanja krpom. Sad kako najbezbednije to skloniti? Monitor je LCD, btw. Topic na nVidia forumu o spermi na grafičkoj karti, anyone?
Morphy Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 (edited) Nego, jel' sigurno da je to jogurt AHhahahahahha Anyway, imam problem sa kablovskim netom. Uzeo sam lap-top ovih dana... I kada hocu da spojim taj Scientific Atlanta 2100 ruter/modem sta je vec, sa njim, 7-mica mi izbacuje unknow connection i ne mogu da ostvarim konekciju, a na desktop racunaru pod Vistom radi normalno (skoro normalno -.-). Jel ima neko ideju kako da resim taj problem, treba mi net da update-ujem anti-virus... A i cudi me kako kada ostvarim wireless konekciju na lap-topu, mogu da koristim browser, sve normalno, a ne mogu opet da apdejtujem anti-virus -.- Noob sam oko laptopovaaa Edited March 1, 2010 by Morphy
Zoidberg Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 Nego, jel' sigurno da je to jogurt You pervert x)
necropol Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 AHhahahahahha Anyway, imam problem sa kablovskim netom. Uzeo sam lap-top ovih dana... I kada hocu da spojim taj Scientific Atlanta 2100 ruter/modem sta je vec, sa njim, 7-mica mi izbacuje unknow connection i ne mogu da ostvarim konekciju, a na desktop racunaru pod Vistom radi normalno (skoro normalno -.-). Jel ima neko ideju kako da resim taj problem, treba mi net da update-ujem anti-virus... A i cudi me kako kada ostvarim wireless konekciju na lap-topu, mogu da koristim browser, sve normalno, a ne mogu opet da apdejtujem anti-virus -.- Noob sam oko laptopovaaa Prosto & jednostavno...ne moze! Provajder ima zapisanu MAC adresu tvog desktopa i samo njemu je dozvoljeno da koristi net kroz taj modem. Jedino resenje ti je da kupis ruter (wireless, posto imas lap, oko 25 jura) i da u njemu kloniras MAC desktopa i na taj nacin "prevaris" provajderov DHCP. Inace, problem nema nikakve veze sa tipom racunara (desk ili lap) ili sa sistemom koji vrtis. 1
feyd Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 za ono dvoje ljudi na svetu koji još uvek koriste IE. http://www.computerworld.com/s/article/9164038/Microsoft_Don_t_press_F1_key_in_Windows_XP
MissionVao Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Postoji li neki jednostavan program u koji se ubace video fajl i titlovi i on od toga napravi video DVD koji svaki glupi DVD plejer moze da pusti? 1 1
Morphy Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Prosto & jednostavno...ne moze! Provajder ima zapisanu MAC adresu tvog desktopa i samo njemu je dozvoljeno da koristi net kroz taj modem. Jedino resenje ti je da kupis ruter (wireless, posto imas lap, oko 25 jura) i da u njemu kloniras MAC desktopa i na taj nacin "prevaris" provajderov DHCP. Inace, problem nema nikakve veze sa tipom racunara (desk ili lap) ili sa sistemom koji vrtis. Hvala na odgovoru!
necko Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Postoji li neki jednostavan program u koji se ubace video fajl i titlovi i on od toga napravi video DVD koji svaki glupi DVD plejer moze da pusti? http://www.dvdflick.net/
MissionVao Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Znaci bolji je od Convert X to DVD? Hvala na preporuci
necko Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 (edited) pa ne znam da li je bolji, ja sam samo ovaj koristio do sada, uradio par dvd-ja, oba sa mp4 fajlova, super je nema na čemu Edited March 5, 2010 by necko
Drogarito Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 Zasto mi se mutuje winamp kada pokrenem igru??Poludecu
vudun Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Je l' ima neko komplikacija sa Gmail-om? Ulogovao sam se opet, ali svaki put kad želim da proverim poštu izbacuje mi ''Moved Temporarily. The document has moved here''. Klik, i opet isto sranje. Od jutros tako zafrkava...
voodoo_ Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Zasto mi se mutuje winamp kada pokrenem igru??Poludecu Control Panel > Sound > Speakers > Properties > Advanced > isključi "Allow applications to take exclusive control of this device"
johnnyzzz Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 imam ja jedno slično pitanje kad smo već kod zvuka... uzo sam creative audigy karticu ali kada podesim na 4/4.1 (ili više) kanala imam problem - test (koji je deo softvera kartice) daje zvuk na svim kanalima ali ništa drugo se ne čuje na zadnjim kanalima, ni windows zvuci, ni winamp, igrice, ništa, nikakav zvuk osim onog u okviru testiranja kartice... ima li nekakav hint, meni deluje kao da su drajveri problem...
johnnyzzz Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 rešio sam problem... glupavi softver, po difoltu je isključen "enable CMSS 3d suround system", nije dovoljno da odrediš koliko ti treba kanala već moraš i da mu naglasiš da koristi te kanale, jedva sam ga našao ali sam prvo 3 puta reinstalirao drajvere ko magarac... MAGARAC! glupavi softver...
kuruz Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Имам неке крш звучнике добијене уз рачунар, пре сто година. Из оног на којем је дугме за укључивање се чује зујање. Зашто?
johnnyzzz Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 pa sam si sebi odgovorio, zato što su krš...
kuruz Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 (edited) Имам их већ 7 година, до сада се то зујање није чуло. Мњех, изгледа да је отиш'о, кад стишам не чује се зујање. Edited March 8, 2010 by Куруз
vudun Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Ma boli te kurac. Brate? Inače muziku ne slušam glasno već 2-3 godine, prošla me ta faza. Instaliraj breakaway, dobar je ako 'oćeš da obojiš zvuk i da slušaš nešto glasnije, bez ''mehaničkog'' pojačavanja.
kuruz Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Ни ја не слушам гласно, а и долазим кући једном у два месеца. Телефон + добре слушалице и то је то. Ал' нервира ме зујање.
Night Prowler Posted March 14, 2010 Report Posted March 14, 2010 Je l' postoji nacin da napravim sopstvenu kombinaciju tastera na tastaturi kao poseban "jezik" za language bar? Izbacio bih neke tastere koje ne koristim iz engleske tastature i ubacio čćžđüöä itd. da ne moram da menjam jezik stalno.
Recommended Posts