Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@Елф: на пример...

http://winwin.rs/-vga-geforce-9800-gt-palit-1gb-ddr3.66.html?productId=28965

http://winwin.rs/-vga-geforce-250-gts-palit-1gb-ddr3-hdcp-hdmi-dual-.66.html?productId=28890

а ево ти цео списак, па ти се можда нешто посебно свиди:

http://winwin.rs/vga-pci-e-nvidia-geforce.65.html?categoryId=19

@Џониззз:

пробај реинсталацију Нера, или ког већ програма користиш. може понекад бити и да је до тога.

Edited by Јарослав
Posted

па, нису далеко горе, али ја бих се ипак за gtx определио :da: ово су ти само примери пристојних картица ако желиш коју хиљаду мање да издвојиш него за gtx.

Posted

Ljudi, da li se isplati uzeti polovnu Nvidia gtx 260 za 120 evra?

I koju bi grafičku karticu (novu ili polovnu) preporučili za oko 100 evra (može i malo više)?

Za igre...

Ne, toliko kosta nova...

Uzmi GTS450.

Posted (edited)

Eto da vi se zahvalim, komp radi kao sat (kao sat koji baš dobro radi), grafička izvlači i više nego što sam očekivao, tako da sad sledi nolajfovanje sa igricama. :D

uzeo sam, naravno, nvidiu jer sam ih oduvijek preferirao.

Edited by Andrija Smith
Posted

Da li postoji mogucnost da se sa gmail adrese prikacim na Yahoo grupu, nesto kao mailing listu? Probah da se registrujem na Yahoo ali mi nikako ne prolazi postal code. Wtf?

Posted

е, то срање јебе већ неко време. отварао сам пре 2 недеље ортаку на Јахуу, а пре пар дана кеви, и обома сам морао да ставим да су из Сенегала због тог кода :haha:

Posted (edited)

To meni ne radi vec ko zna koliko dugo, nemam pojma zbog cega. Samo stavim neki drugi code, uglavnom beverli hils, jer se secam postal koda zbog one glupe serije i gotova stvar.

Edited by Novaliis
Posted

Treba da kupim novi komp. Ne igram igrice tj slabo i to ako igram su neke nezahtevne. Koristim ga za net, office, filmovi, muzika, photo shop i slicno.

Dobio sam ponudu za ovakvu konfiguraciju, mislim da je preterana za mene a verovatno i preskupa ( oko 1000e bez monitora ) Posto odavno vec ne pratim komponente, konfiguracije interesuje me valja li ovo cemu? Hvala!

Konfiguracija:

Intel Core i5 650

Kuciste: ATX MidiTower 550W

Maticna Ploca: Gigabyte / MSI / Asus H55

Procesor: Intel Core i5 650 3.20 GHz

Memorija: 6144 MB DDR3 / 133

HDD: 1.5 TB 7200 SATA2

Graficka: PClex 9800GT / 56701 GB

CD-ROM: Asus DVD-RW lig. Scri

Zvucna + zvucnici: int + Aktiv Log. 2+1

+ tastatura, mis

Guest Administrator
Posted

kamera do 2000 din?

preporuka?

Jesi li ti pri zdravoj pameti ?

Posted

Prestigio PWC2, odlična je, ja sam je uzeo za 2000 dinara u Gigatronu. A za 25e ljudi po forumima prodaju PS3 Eye kameru koja ide uz Move pack PlayStation 3 i ta kamera jede sve kamere do 50e. Ali je i Prestigio kul, ima i ugrađen mikrofon.

Posted

Da li mi je za priključivanje dva monitora na isti desktop računar dovoljno samo da imam dva DVI konektora na grafičkoj kartici?

Da li postoji mogućnost da mi nešto "crkne" ako probam da uštekam dva komada na istu grafičku? :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...