Benedikt Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Otkud to da nema za ovaj odlican bend topic?Sta mislite o ovome bendu ja mislim da ih netreba mnogo predstavljati jer su dovoljno poznati.Pa sta mislite... Quote
heroinchic Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 netreba ni ne pismeni ljudi da slusaju muziku, pa, cak, ni ovakve neuspele pokusaje iste, rezervisane za same pocetke slusanja pravca, i ni za koje kasnije vracanje. judgement. Quote
Aeoliah Centaurus Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 (edited) Hm. Ne znam, Meni, osobno, su genijalni ... No ipak, ja sam, kako je rekao heroinchic, ipak početnik u ovome pravcu, stog ... ... ali likovi j e s u melodični, imaju smisla za slaganja tonova, zvuk je 'širok', nije jednoličan itd. ... Meni osobno su jako jako jako dobri, a ako vam se n e sviđaju, volio bi čuti - zašto. Jer mi nije jasno. Naravno, a možda sam naprosto - glup. Edited January 30, 2007 by Aeoliah Centaurus Quote
heroinchic Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 mozda. a mozda sam i ja rezigniranost spram pape preneo, ne bas u toj meri zasluzeno, na bend. mozda, pak, sto rece jedna cica kada sam je pitao kako je se dopada AutoPark, ne volem zenske vokale. a mozda i ne. Quote
Aeoliah Centaurus Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 mozda. a mozda sam i ja rezigniranost spram pape preneo, ne bas u toj meri zasluzeno, na bend. mozda, pak, sto rece jedna cica kada sam je pitao kako je se dopada AutoPark, ne volem zenske vokale. a mozda i ne. Koji si ti lik. Ma ok, samo objasni zashto you don't like the L'ame Immortelle. Znaš, rasrpava obično uključuje i nekakvu širu diskusiju, i argumente, a ne samo zafrkanciju ! Al dobro, možemo se mi i zezati. No ipak bi volio objašnjenje. Quote
^Suicide_Pony^ Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 cuo sam samo pesmu "brenende liebe" koju su odradili u koaliciji sa oomph!-om i mnogo mi se dopala iako je komercijalno sranje. voleo bih da cujem ostatak diskografije. koliko albuma imaju i u kom su fazonu? Quote
Minita Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Zadnjih dana slušam "Gezeiten"... Meni je sasvim OK. Nije da sam nešto oduševljena, ali je got(h)ivno. Lieder Die Wie Wunden Bluten (1997) …In Einer Zukunft Aus Tränen Und Stahl (1998) Wenn Der Letzte Schatten Fällt (1999) Dann Habe Ich Umsonst Gelebt (2001) Als Die Liebe Starb (2003) Gezeiten (2004) Auf deinen Schwingen (August 2006) 10 Jahre - Best Of (June 2007) http://www.lameimmortelle.com/ Quote
Apeiron Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 A Persephone, solo projekti Sonje, slusa li to neko? Quote
זאבים Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Da sam par godina mladja, ludela bi za owim. Fian produkcija, ali jako predwidiwo i u susstini prewise pathetic. Ko bash bash gotiwi gothic, i ne mari mnogo za inventiwnost, neka potrazzi owaj bend. Swe je 'na mestu'. Mozda bash to ne walja .. : P Quote
Misantrophil Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Meni je ovo nevidjeno sranje Quote
זאבים Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Meni je ovo nevidjeno sranje Uopsste nisi gothic : P Quote
Lilith Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Uh, potpuno sam zaboravila na ovaj band. Secam se da chim se pojavio Dann Habe Ich Umsonst Gelebt (2001), izgarala sam da ga nabavim, ali posle neko slushanja, primetila sam da mi neshto smeta, a to je ta neka odmerenost i, mozhda chak, jednolichnost koja se krije u backgroundu, a i u njenom vokalu, iako ima lepu boju glasa. Sve je nekako flat, straight & clean. Nema tu neke prljavshtine koja bi me privukla i omamaila. E, da, njegov glas mi zvuchi skroz pozerski (ili ima skrivenu tendenciju da zvuchi kao chlan nekog drugog banda ) A obzirom na to da se deklarishu kao gothic rock, mnogo mi paraju ushi metaliziranim zvukom. Sluchaj sa npr. Soul in Agony. U svakom sluchaju, nish' posebno... Quote
Recommended Posts