Helle Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 On je bio vrabac slomljenog krila a ja sam bila vrabica ustekana u struju to nas je cinilo savrsenim parom pod babinim okom pod kisom za onim stolicama dok nam se pod nogama krisom podavao grad on je bio vrabac slomljenog krila prekrasnog kljuna prekrasnog tamnog oka a ja sam bila vrabica nakostresenog perja jos uvijek ustekana u struju euforicna od zelje da impresioniram vrabca Gruju mozda smo bili savrseni par dok smo hodali onih nekoliko koraka iza viteza i njegove dame on iza viteza ja iza dame mozda smo i bili dok smo jeli dok smo pili i raspravljali o cudnoj pozi iz Samcare rekli su mi poslije da se tresao i grad mozda i ako zasto i kako za krilo sam ga htjela taknuti al se nisam usudila pomaknuti pa nas ipak rastavi zivotni sud i jedan trg i miris cvijeca te je krenuo dalje svako na svoj put ova pijesma i dan danas nema kraj iako je taj topli jesenjski san licio na raj i sto bi i sto ce biti samo nebo zna pa nek ova pijesma ostane vesela paperjasta pticija al na kraju ipak nicija!
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Vau kakav punk sve mi se prisra
Goatik Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 ali ali.. tipicna hellen-sister! doduse, mpzda sa malo vise neznosti nego inace.. svidza mi se!
Helle Posted November 15, 2006 Author Report Posted November 15, 2006 Goatik i hvala na iskenom komentaru, sestrice! Gothic-Rock, hvala!
B@K@ Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Paperjasto osvežavajuće za starog prolaznika...
Recommended Posts