_powerslave_ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Nisam neshto zadovoljan ovom pesmom, shto reche Elderane moze to i bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Pa iskreno ni ja, bas je prosecna, nista novo... Eto jedino mi se svidja deo kioji peva Bob Catley i solaza je fina... Nadam se da ce biti vise raznolikosti na albumu i da Kiske nece pevati bas u svakoj pesmi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupo Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Pojavila se i pesma "I Don't Believe in Your Love" video sam da je dosta ljudi slusa na last-fm-u, ali nemam pojma gde da je nadjem za download Ajd, ako netko uspije naci, neka javi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaa kad ce vise novi album da procuri !!! NE MOGU VISE DA CEKAM !!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Opsiran audio intervju: http://www.metalsymphony.com/index.php?nam...le&sid=2925 Spot za Carry Me Over: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoid=24153556 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupo Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaa kad ce vise novi album da procuri !!! NE MOGU VISE DA CEKAM !!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Odgledah spot za "Carry Me Over"... Recimo da sam chuo bolje psme Nikelbacka jebenog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted December 26, 2007 Author Report Share Posted December 26, 2007 Idemo na Nickleback ...mada, uz trenutni mood mi bas lezi pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Uf jel moze neko da pomogne? Ocu da narucim Scarecrow sa bonus DVD-jem, to mu valjda dodje kao DELUXE EDITION, video sam na sajtu http://www.tobiassammet.com/eng/index.htm E sad, pretpostavljam da ce ovi nasi metal shopovi imati samo obican cd, a ja bas hocu ovaj pa mi treba help. Dajte neke predloge sta da radim, nemam kreditnu karticu niti tetku u nemackoj Da li znate nekoga ko bi to mogao da naruci?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 evo semplova: http://www.exlibris.ch/musik/Avantasia/Sca...2736120652.aspx na osnovu ovih 10-ak sekundi zakljucujem da ce Twisred Mind i Scarecrow biti jedne od najboljih pesama koje sam cuo... Jbt, Tobi i Khan na istoj pesmi !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Ma jebesh semplove... daj bre da chujemo vec jednom taj album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Ja ne mogu da poverujem da ce ovo biti jedini album koji nece procureti Jbt ne mogu da cekam jos 25 dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupo Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Ja ne mogu da poverujem da ce ovo biti jedini album koji nece procureti Jbt ne mogu da cekam jos 25 dana... Istina... ovo je fakat depresivno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupo Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 evo semplova: http://www.exlibris.ch/musik/Avantasia/Sca...2736120652.aspx na osnovu ovih 10-ak sekundi zakljucujem da ce Twisred Mind i Scarecrow biti jedne od najboljih pesama koje sam cuo... Jbt, Tobi i Khan na istoj pesmi !!! Sviđaju mi se violine u "The Scarecrow"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Stvarno bi vishe bio red da se album pojavi... dosadilo mi vishe da svaki dan pretrazujem net... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Skinuo sam i Metal Opera II, a sad skidam Lost in Space I i II. Dobro je. Za sada mi se najviše dopala pesma The Final Sacrifice. Nju sam prvo čuo kao bonus na Metal Opera I (nadam se da nije zalutala tamo), a onda na Metal Opera II. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mia Tallica Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Ta pesma je i meni najjaca sa drugog albuma... Ali svaka je posebna na svoj nacin... Poslusaj pesmu Seven Angels, pravo remek delo... I Neverland.. i Looking Glass... i... sve Sto vise slusas, vise ti se uvlaci pod kozu, ja sam milion puta izvrtela cd-ove... A zasto ja ne mogu da cujem te semplove??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 A shto zaboravi No Return ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Napisa Mia 'sve', pa možeš pretpostaviti da je i No Return tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Sa prvog albuma, najjača mi je naslovna - Avantasia. Inače, Lost in Space I i II su korak nazad. Refren pesme Lost in Space ima emo prizvuk, kao da je HIM pravio, a Lay All Your Love on Me je definitivno slabija od obrade te pesme koju ima Helloween. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Pesma Lost In Space jebe kevu bre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Nije loša, ali ne uklapa se u ovaj projekat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Jbg. mozda ce ceo novi album biti u tom fazonu... ko zna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mia Tallica Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Napisa Mia 'sve', pa možeš pretpostaviti da je i No Return tu Hehe, pa da, naravno... Mogu ja da ispisem sve pesme, al valjda ih znate I novi album nece biti kao EP, receno je vec... Ovo je bilo samo eksperimentisanje... drugacije je, a i dalje je odlicno. A novi album ce biti epic, kao do sada... Jedva cekam da cujeeem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupo Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 A zasto ja ne mogu da cujem te semplove??? Ako nije problem u Windows Media Playeru / Real Playeru, onda nebih znao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts