Moody Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Mali zajeb... Tobi je upravo gore potvrdio da ce da sviraju Reach Out For The Light! Sranje shto vishe nikada nece svirati live.. Quote
DBrave Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 ne mora da znaci tako je on rekao i da nece biti Avantasie 3... Kada izda sledeci Avantasia album verujem da ce ponovo biti turneje Quote
Bata Trokrilni Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Za početak, da najpre sačekamo njihov dolazak. Slučaj Fintroll-a pokazuje da je kod nas moguće da se tek po dolasku gledalaca na koncert sazna da bend neće nastupiti. Quote
Moody Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Jel ima shanse da ako se festival nedaj bozhe otkazhe (pu, pu daleko bilo, pomeri se sa mesta) da dodju na solo koncert? Quote
Mita Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Jel ima shanse da ako se festival nedaj bozhe otkazhe (pu, pu daleko bilo, pomeri se sa mesta) da dodju na solo koncert? Quote
Bata Trokrilni Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Izričito je rečano da nastupaju samo na festivalima. Ja se nadam da će se makar naći srednje rešenje - da se festival skrati i napravi samo sa ovih nekoliko hedalinera i manjim bendovima iz regiona. Quote
Moody Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Ja se kunem u Avantasiu!!! Moraju da dodju, makar festival trajao 3 dana, nije me birga! D: Quote
:matija Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 realno avantasia je najskuplji bend pored judas priesta, a moze u srbiji da skupi 700 ljudi max, i to se plasim jedva, tako da se plasim najgoreg.. nemojte pogresno da me shvatite obozavam i ja avantasiu ali tako je kako je... sve u svemu mislim da ne trebamo vise da lupamo dok se ne oglasi elderane ili neko drugi povezan sa festivalom na zvanicnoj temi Quote
Tanya Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Once in a lifetime prilika koja nam je iskliznula Quote
StarbreakeR Posted June 4, 2008 Author Report Posted June 4, 2008 (edited) Ma k....pa iscimajte se na Sziget...ja bih isao al idem na Iced Earth, ako me ne uhvati neki ispit, a ne verujem da ce oba biti istog dana...a ako budu - jackpot... Nego lepo Avantasiu na Exit i gotovo...ionako je budjava ovogodisnja lista osim Pistolja, Ministrya, Gogol Bordela, Kultur Shocka i Markija... Edited June 4, 2008 by StarbreakeR Quote
Moody Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Moracu da se snadjem da odem na Sziget!!! Ali glupo shto nema shanse da bude isti dan kad i Iron Maiden i Iced Earth! Quote
DBrave Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 ljudi ko bi jos isao na Sziget?? Ja moram da gledam Avantasiu ovo leto, moram! Vidim da ce biti i Iced Earth na Szigetu a objavice oni jos mnogo dobrih bendova u naredno vreme, jer ima jos dosta do to festivala... Ja bih isao na svih 5 dana ako oce jos neko, posto necu sam u madjarsku naravno... Ako nece niko otici cu taj 1 dan kad je Avantasia... pare i termin mi nisu nikakav problem, jedino organizacija oko odlaska i smestaj tamo, mada i za to ne bi trebalo da bude nikakvih problema... ako ima raspolozenih recite Quote
José Luis Chilavert Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 (edited) Avantasia se mora videti .... Ajde ko hoce da iden taj dan , neka se javi ! Ovaka je situacija : onih 35 evra za vizu se izgleda vise ne placa , karta za jedan dan 32 evra + povratna 25 evra ! EDIT: Mozda bi moglo i da se skupi za sve dane ... Edited June 4, 2008 by Maljavi Razbijac Quote
StarbreakeR Posted June 4, 2008 Author Report Posted June 4, 2008 Hmmm...Avantasia vs. Iced Earth... Enter now...AND VIOLATE!!! Quote
José Luis Chilavert Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 izgleda maideni 10og , avantasia 12og , iced earth 14og , pa cu najverovatnije ici samo 12og ... naravno , osim ako ne skupim za citav fest ... Quote
_powerslave_ Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 E a kolko koshta jednodnevna karta? Quote
Elderane Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Isao bih ja, ako uspijem da izvadim pasos novi, istekao stari Quote
StarbreakeR Posted June 5, 2008 Author Report Posted June 5, 2008 Ja razmisljam da li da idem svih 5+1, al ne znam kako cu zastekati 100e + trosak tamo... A ako ne, Iced Earth definitivno...s obzirom na Barlow-ov stalan posao, oni ce biti retki, bas kao i Avantasia... Quote
José Luis Chilavert Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 ja cu probati da skupim za 5+1 , ali nisam siguran da cu uspeti . gledao bih i IE , ali to bi znacilo da moram ostati 3 dana : 3x32=96 evra , jos malo pa kao i petodnevna . 120 karta + 25 prevoz + 50 evra trosak + sator ( 25 evra ) = 220 , dok bi za jedan dan izaslo nekih 90 Quote
StarbreakeR Posted June 5, 2008 Author Report Posted June 5, 2008 Jbg. kada su takve organizacije u pitanju uvek se vise isplati jednodnevna varijanta...sto zbog troska, sto zbog prenocjista, sto zbog vize(grupne se uvek lakse dobijaju) Tako da... Quote
Recommended Posts