Zoll Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Meni je Wicked symphony za sada jači od Angela, slažem se sa Princom da je ovo nastavak prethodnog albuma, što mi je i malo žao jer je za mene Avantasia ipak epski power a Tobi je vodi u neke "Edguy sa brdom gostiju" vode. No 'ajde, naravno da će se slušati još jer metarijal veoma obiman pa ću reći svoj konačni sud za koju nedelju. Slažem se u potpunosti. Quote
ErliK Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Ne kapiram zašto je bilo potrebno praviti dva albuma. Mogao je Tobi da probere samo najbolje stvari tj ideje i napravi jedan ali extra melodic album. Ovako sve traje predugačko i verovatno ću ga manje slušati nego da je jedan album. Quote
Despot! Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 U suštini se u potpunosti slažem. Nego evo potvrđen mi je intervju za idući česvrtak pa ću staviti, grave ili ja, link kad ga prekucam. Quote
Bata Trokrilni Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Zna li neko nešto više o curi što peva na Symphony of Life? Nekako mi je fino legla ta pesma, baš jeziva onako. Quote
DBrave Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Cloudy Yang pevala je pratece na Scarecrow, sad dobila pesmu. To je jedina pesma koju nije napisao Tobi vec Sasha, verovatno zato i jeste u drugom fazonu Inace meni je ta pesma skroz u Lacuna Coil tripu, da se nasla na njihovom albumu ne bih primetio razliku... Quote
vizigot Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Ko hoce da kupi ovaj novi album, tj. 2 albuma, neka mi javi privatnom porukom... Cena je normalna, bez carine, pdv-a itd. Znaci cena je oko 34-35 evra Evo link ka albumu... Snabdevac nam je Zoran Nestorovic Valderama (One Records) Quote
DBrave Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 idemo na ovu varijantu umesto preko Oatha Quote
vizigot Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 (edited) Odlicno Evo CD-Rip + Lossless: Angel of babylon The Wicked Symphony Edited April 1, 2010 by vizigot Quote
Bata Trokrilni Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Pesma Death Is Just a Feeling je bolja od čitavog albuma Jon Oliva's Pain - Festival. Kao što je i Scales of Justice bolja od Ripper-ovog solo albuma, ili svojevremeno The Toy Master od onoga što Alice Cooper u poslednje vreme radi. Ako ništa drugo, Tobi ume da za pevače koje dovodi napravi pesme koje su daleko bolje od onoga što oni sami za sebe prave. Quote
vizigot Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 U pravu si... Stvarno majstorski pravi pesme za pevace... Quote
Thrasher Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Upravo sam preslusao oba albuma i utisak mi je da su dobri albumi. Favorit pesme za sad su mi Stargazers i Scales Of Justice. Ova druga je fantasticna! Ripper ovde pokazuje da je odlican pevac. Quote
Grobodan Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 http://rapidshare.com/files/370632399/Aafgsjh_MegaDed_www.Mediaboom.org.rar http://depositfiles.com/files/mpvcpfv9x Quote
Despot! Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 U četvrtak u 18h iduće nedelje imam telefonski intervju sa Tobiasom u vezi novog albuma Avantasiije. Pa ako neko želi neko određeno pitanje d apostavi slobodno neka ovde ostavi neki post. Inače meni album nije baš najbolje ''lego'' ali dobro ukusi su različiti. ja sam ipak veran fan prva dva:) 1 Quote
Thrasher Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 ja sam ipak veran fan prva dva:) Takodje! Quote
Elderane Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Ima li iko spisak ko pjeva u kojoj pjesmi, da ynam sta prvo da slusam? Quote
Svart Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 http://www.metal-archives.com/release.php?id=264090 http://www.metal-archives.com/release.php?id=264092 Quote
Sreta Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Nisu mi bas legli albumi , dacu im jos koju sansu , mozda je do mene Quote
Breakthru Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Zdravo svima! Nekada davno sam napravio ovaj acount, tek sam sad video da on postoji. U svakom slucaju, Avantasia je moj omiljeni metal bend/projekat, tako da cu prvo postovati ovde. Ja sam inace pre ovih albuma vise cenio The Scarecrow nego prva 2, bio je vise raznolik, zreliji i sa lepsom pricom (mada ne tako direktnom) tako da sam ove nove albume veoma zeljno iscekivao. The Scarecrow mi se nije svideo posle prvog slusanja, takav je i ovde bio slucaj, bio sam blago razocaran. Ali sada nakon 5-6 slusanja, plus citanja lyricsa, vidim kakvo je ovo remek delo! The Wicked Symphony je mracniji od 2 albuma, naslovna pesma i Runaway Train su 2 neverovatne pesme, takodje ima dosta dobrih pesama (ako trazite, rado cu napisati review). Angel Of Babylon je vise rock nego metal album, ali ne vidim zasto je to lose. Uglavnom, Tobi je definitivno ispunio moja ocekivanja i napravio mozda najbolje albume u svojoj karijeri! 1 Quote
FëanorSonOfFinwë Posted April 5, 2010 Report Posted April 5, 2010 Breakthru slazem se sa tobom po pitanju novih albuma... svaka cast Tobiju na ova dva remek dela! Ne verujem da ce moci ovo da nadmasi! Sve u svemu - odlicni albumi! Ne mogu da prestanem da slusam Death Is Just A Feeling! Quote
r'n'r angel Posted April 5, 2010 Report Posted April 5, 2010 Ja nisam bila odusevljena posle prvog slusanja,ali zato sada...Lepo rece Elderane-Odavno nisam cula nista bolje!Jako raznovrsno,ali opet odlicno odradjeno.Metal Opera je nesto sto ce po meni zauvek biti van svake konkurencije,ali Tobi je pokazao jos jednom kakav je genije za muziku!Jedino sa baladama mnogo skrece sa teme i ode u neki pop-rock-smor,ali dobro sad... I da,Death is just a feeling je favorit broj 1,iako sam negde na Last FM-u procitala komentar da je samo bleda kopija Toy master-a(meni je duplo bolja,ali dobro-stvar ukusa...) Quote
FëanorSonOfFinwë Posted April 5, 2010 Report Posted April 5, 2010 eee... da, ljudi jel ima neko da mi da lyricse za oba albuma, ubi se trazeci po netu, a nema nigde, ajd ako ima neko dobar da mi da link il da skinem, il gde ima da vidim... Quote
Recommended Posts