Demon Seed Posted February 17, 2019 Report Posted February 17, 2019 >slušati Avantasiu Bukvalno za inat neces da sednes i preslusas lepo ka' covek Gamma Ray diskografiju. Sipacu ti ja to u usi vec sledecom prilikom, nema ti spasa Quote
Kumodraski Vo Posted February 17, 2019 Report Posted February 17, 2019 Sipaj mi supe udupe slusao sam Land of the Free dobar je.. Quote
Demon Seed Posted February 17, 2019 Report Posted February 17, 2019 e svaka slala ti boobies... Sledeća misija Insanity & Genius i Somewhere Out in Space Quote
Angelystor Posted March 20, 2019 Report Posted March 20, 2019 Nije da sam nešto očekivao od ovog novog albuma, ali ono...solidno meh Već davno se piše po mustri, već davno se jedni-isti pevači vrte... Hansi i Mille su tu malo kao da promešaju karte, kao stari Edguy gosti, i dok su Hansijeve deonice sasvim na mestu i ovaj zvuči dobro, ona Milletova mi jedna od gorih delova albuma. Ne mislim da on posebno loše zvuči, već samo da je tako tupavo napisana vokalna linija. A da, tu je i Tate, al' mene starac Tate uopšte ne radi i ta njegova trilogija na sredini je solidno najdosadniji deo albuma. Moonglow može na Euroviziju kakav je bljuc u muzičkom obliku. U principu, "Book of Shallows" i "Raven Child" jedino čemu bih se nekad vratio sa albuma. Book baš dobrovozeća powerica, sa doduše tupavim Mille breakdownom. Raven Child mislim da je jedan baš dobar grower, Tobaja se ako ništa drugo sa ovim epicima baš fino uhodao te nastavio niz sa po jednim dobrim na svakom albumu. 1 Quote
HEFEST Posted June 14, 2022 Report Posted June 14, 2022 Ova pesma bolja od prethodnih 5 albuma zajedno. 1 Quote
Grobodan Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 Slušanje ovih novih Avantasia albuma je kao da pojedeš veliku palačinku s kremom, plazmom i bananama zalivenu sladoledom i sve to ugasiš u 2 kile kole dok gledaš neku romantičnu božićnu komediju. Ponekad može prijati ali redovna konzumacija bi me pretvorila u šećeraša. Pozitivna strana ovog novog što je malo smanji razvlačenje, ima konkretnijih hitova i nema 98 gostiju ali u suštini to je to. 1 Quote
Recommended Posts