StarbreakeR Posted June 28, 2008 Author Report Posted June 28, 2008 Najzanimljivije je to sto izgleda uopste nisu jeftini . Hteo je Scar Symmetry da snima spot ovde ali im Nuclear Blast nije dozvolio zbog cene . Eeee...sve je to pocelo od spota za Piroman, od Bobana Quote
r'n'r angel Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 (edited) E,ljudi moze li neko da mi kaze gde se uzimaju karte za Sziget(a da nije preko neta)?Ja moram da vidim tu Avantasiu uzivo,pa nek ide zivot:)Makar isla i sama:) Edited July 1, 2008 by r'n'r' angel Quote
DBrave Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 a sto sama kad se vec dogovorilo nas 3-4 sa foruma ? Ako stvarno oces da ides javi, pa cu ti poslati kad kupujemo karte, moze da se uzme od eventima... Quote
r'n'r angel Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Idem 100 posto-u utorak idem u ambasadu da sredim sve za vizu:)Spijuniram ja vasa dogovaranja vec neko vreme,ali sam skontala da cete ici na Maidene,tj.da idete pre mene.Jel ostala varijanta za voz?Ja sam zvala onog lika Minju iz NS-a koji organizuje prevoz kombijem-on kaze da izadje oko 40 evra,tako da je meni za sada voz jedina opcija... Quote
DBrave Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 ma voz 99% jedino ako se neko ne prijavi da vozi sto je otprilike 1% sanse :) Znaci ti bi isla samo na Avantasiu, ni Mejdeni ni Iced Earth te ne zanima ? Quote
r'n'r angel Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Daleko od toga da me Maideni ne zanimaju,ali nemam pare za sve...i za ovo sam danas prodala komplet za Exit-to mi je za voz i kartu,a za trosak cu da se iskrpim do tada...'bem ti studenta... Quote
DBrave Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 ok javicu ti kad se nalazimo da kupimo karte pa mozemo svi zajedno posle smo mislili na neko pivce U najmanju ruku nacicemo se tamo da ne blejis sama taj dan... Quote
r'n'r angel Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 E divno:)Zlatni ste:)A ja cu i dalje da sprovodim akciju ubedjivanja ljudi da idu na Sziget,pa mozda savatam jos nekog:) Quote
Moody Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Jel ne mora da se unapre dkupuju karte, hoce li biti sigurno tamo na licu mesta?????? Quote
DBrave Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Shamandalie je rekla da zadnjih godina kad je isla na Sziget da je uvek tamo kupovala karte, a ubedjen sam da se ni ove godine nece unapred raspordati ceo festival. tako da je odgovor da. Mozda jedini cim moze da bude ako ti u ambasadi traze da im pokazes kartu kad vadis vizu... Quote
Moody Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 A ti jel cesh na licu mesta da uzmesh ili kako? Quote
r'n'r angel Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Ju...treba da im nosim kartu?E,divno-a ja zakazala za utorak razgovor za vizu...moracu da probam na sarm Quote
DBrave Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 (edited) ne uzecemo preko eventima, treba da se dogovorimo svi koji idemo ovih dana pa cemo zajedno Jel se i ti razmisljas da ides? Edit: ne mora da znaci, mozda daju vizu i bez toga, to su samo nase pretpostavke Edited July 1, 2008 by DBrave Quote
Moody Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Ja cu da idem, samo mi kazhite gde mogu kod ans da uzmem kartu!!! Quote
DBrave Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 e kurac sad sam zvao, kaze mi zena da prodaju samo komplete a ne pojedinacne... Nista, uzimamo tamo kad stignemo, bice karata 100% na licu mesta, citao sam forum njihov i uvek mozes tamo da kupis Quote
r'n'r angel Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 A jel pitao neko za taj voz?Tipa koliko unapred treba da uzmemo karte i to... Quote
DBrave Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Maljavi se raspitivao za voz, verovatno treba malo unapred ali sigurno ne mesec dana ranije U subotu na Evergrey cemo se dogovoriti pa cemo od ponedeljka znati sve, treba sledece nedelje izvaditi vize Quote
Moody Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Pa izvadite kartu za voz, dan-2 ranije ja mislim...Tj pishe sve na temu "Odlazak na Koncerte u Madjarsku" Quote
r'n'r angel Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Hahaha...jbg,ja toliko jedva cekam da ih vidim da mi ne bi bio problem da kupujem kartu mesec dana ranije:) Quote
DBrave Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 (edited) pa da tako nekako, fora je sto se mi na ovom forumu dogovaramo na nekoliko tema, Avantasia, Iced Earth i temi o mejdenima na Szigetu... Mislim da sam neke stvari po 5 puta kucao :) al nema veze Edited July 1, 2008 by DBrave Quote
Moody Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Ja nemam para za sve, ali poshto moram da biram otici cu na Avantasiu!!! Iced Earth ne slusham bash toliko, a Mejdeni ce josh svirati tako da sam izabrao Avantasiu!!!! Quote
Laurelin Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Jao, sto nesto po ceo dan slusam "the tower"... ..inspirise me!!! Quote
Moody Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Ja u poslednje vreme I Don't Believe In Your Love i Cry Just A Little!!! Quote
Recommended Posts