Jump to content

Recommended Posts

Posted
Najzanimljivije je to sto izgleda uopste nisu jeftini . Hteo je Scar Symmetry da snima spot ovde ali im Nuclear Blast nije dozvolio zbog cene .

Eeee...sve je to pocelo od spota za Piroman, od Bobana :rockdevil:

Posted (edited)

E,ljudi moze li neko da mi kaze gde se uzimaju karte za Sziget(a da nije preko neta)?Ja moram da vidim tu Avantasiu uzivo,pa nek ide zivot:)Makar isla i sama:)

Edited by r'n'r' angel
Posted

a sto sama kad se vec dogovorilo nas 3-4 sa foruma ?

Ako stvarno oces da ides javi, pa cu ti poslati kad kupujemo karte, moze da se uzme od eventima...

Posted

Idem 100 posto-u utorak idem u ambasadu da sredim sve za vizu:)Spijuniram ja vasa dogovaranja vec neko vreme,ali sam skontala da cete ici na Maidene,tj.da idete pre mene.Jel ostala varijanta za voz?Ja sam zvala onog lika Minju iz NS-a koji organizuje prevoz kombijem-on kaze da izadje oko 40 evra,tako da je meni za sada voz jedina opcija...

Posted

ma voz 99% jedino ako se neko ne prijavi da vozi :) sto je otprilike 1% sanse :) :)

Znaci ti bi isla samo na Avantasiu, ni Mejdeni ni Iced Earth te ne zanima ?

Posted

Daleko od toga da me Maideni ne zanimaju,ali nemam pare za sve...i za ovo sam danas prodala komplet za Exit-to mi je za voz i kartu,a za trosak cu da se iskrpim do tada...'bem ti studenta...:(

Posted

ok javicu ti kad se nalazimo da kupimo karte pa mozemo svi zajedno

posle smo mislili na neko pivce :)

U najmanju ruku nacicemo se tamo da ne blejis sama taj dan...

Posted

Shamandalie je rekla da zadnjih godina kad je isla na Sziget da je uvek tamo kupovala karte, a ubedjen sam da se ni ove godine nece unapred raspordati ceo festival. tako da je odgovor da.

Mozda jedini cim moze da bude ako ti u ambasadi traze da im pokazes kartu kad vadis vizu...

Posted (edited)

ne uzecemo preko eventima, treba da se dogovorimo svi koji idemo ovih dana pa cemo zajedno

Jel se i ti razmisljas da ides?

Edit: ne mora da znaci, mozda daju vizu i bez toga, to su samo nase pretpostavke :)

Edited by DBrave
Posted

e kurac sad sam zvao, kaze mi zena da prodaju samo komplete a ne pojedinacne...

Nista, uzimamo tamo kad stignemo, bice karata 100% na licu mesta, citao sam forum njihov i uvek mozes tamo da kupis

Posted

Maljavi se raspitivao za voz, verovatno treba malo unapred ali sigurno ne mesec dana ranije :)

U subotu na Evergrey cemo se dogovoriti pa cemo od ponedeljka znati sve, treba sledece nedelje izvaditi vize

Posted (edited)

pa da tako nekako, fora je sto se mi na ovom forumu dogovaramo na nekoliko tema, Avantasia, Iced Earth i temi o mejdenima na Szigetu...

Mislim da sam neke stvari po 5 puta kucao :) :) al nema veze

Edited by DBrave
Posted

Ja nemam para za sve, ali poshto moram da biram otici cu na Avantasiu!!! Iced Earth ne slusham bash toliko, a Mejdeni ce josh svirati tako da sam izabrao Avantasiu!!!! :D