r'n'r angel Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Joooooooooooj...sad sam videla na netu onaj Gold edition Metal opera...nije mi dobro...Prvi i drugi cd,booklet,slike,intervju...kapiram da toga ovde nece biti(ili eventualno jedan za neke 2 godine)pa razmisljam koliko bi to moglo da kosta...da ustekam pare kad odem na Sziget...trebalo bi da moze da se nadje u onim njihovim cd shopovima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 mozes da narucis preko oath recordsa: http://www.oathrecords.com/shop/srp.html cena je 25 evra ja sam preko njih narucio Scarecrow, stigao je lepo, malo sam duze cekao al jbga... Inace i ja planiram da kupim taj gold edition Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Super,samo cu da sacekam da se vratim iz Budimpeste,jer ako mojima trazim pare i za ovo izbacice me iz kuce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Iskreno , nikada nisam video smisao u kupovini originala . Nadji nekoga sa ADSL-om pa nek ti skine . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 hehe, ma mozda uzmemo i tamo negde, mozda nadjemo jeftinije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 @Maljavi:Ma mogu ja da skinem,ali vec imam sve te pesme...ne treba mi to zbog muzike nego zato sto je stvarno super odradjeno.To za originale si u pravu za 99.9%bendova,ali ipak za one omiljene to ne vazi @DBrave:Hahaha...eto,nasla sam i drustvo za shopping...divno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Auu izgleda da cu morati da se pozdravim od Szigeta i Avantasie!!! (( Mislio sam d ace viza biti besplatna, ali jbg nemam para i za vizu sada! Nadam se da ce biti druga turneja ikada... Auu izgleda da cu morati da se pozdravim od Szigeta i Avantasie!!! (( Mislio sam d ace viza biti besplatna, ali jbg nemam para i za vizu sada! Nadam se da ce biti druga turneja ikada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Auu izgleda da cu morati da se pozdravim od Szigeta i Avantasie!!! (( Mislio sam d ace viza biti besplatna, ali jbg nemam para i za vizu sada! Nadam se da ce biti druga turneja ikada... Auu izgleda da cu morati da se pozdravim od Szigeta i Avantasie!!! (( Mislio sam d ace viza biti besplatna, ali jbg nemam para i za vizu sada! Nadam se da ce biti druga turneja ikada... Cini mi se da 2010.izlazi Avantasia 4...tako da ce mozda posle toga opet biti neka turnejica...a ako nista bice DVD sa ove sigurno...bar toliko ces moci da vidis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 ako je 2010 ja sam tad punoletan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 ako je 2010 ja sam tad punoletan Super...taman na sledecu turneju vodimo i tebe...tj.ides sa nama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Idem i ja sledecu sigurno!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Jooooooooooooooooooooooooj...jos samo 14 dana i krece Tan-tanananana-tanananananana-tan-tanananana(ovo je trebalo da predstavlja intro za Twisted mind) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Jooooooooooooooooooooooooj...jos samo 14 dana i krece Tan-tanananana-tanananananana-tan-tanananana(ovo je trebalo da predstavlja intro za Twisted mind) :) :) Moram i ja nauciti da sviram na tastaturi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Eeeeeeee...da me cuje Tobi odmah bi me ubacio kao specijalnog gosta na sve nastupe do kraja turneje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Eeeeeeee...da me cuje Tobi odmah bi me ubacio kao specijalnog gosta na sve nastupe do kraja turneje Eto , posto sam dobio vip/press akreditaciju ( samo sto opet moram da platim kartu ) , ako na njoj ne bude nikakvo ime ili neka glupost , pozajmicu ti je da ides malo u backstage ... meni ostaje Iced Earth . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Eto , posto sam dobio vip/press akreditaciju ( samo sto opet moram da platim kartu ) , ako na njoj ne bude nikakvo ime ili neka glupost , pozajmicu ti je da ides malo u backstage ... meni ostaje Iced Earth . Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ne verujem...jooooooooj...bicu ti duznik do kraja zivota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ne verujem...jooooooooj...bicu ti duznik do kraja zivota Ma ja sam vise tu zbog Iceda , ovo mi je dovoljno da odgledam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Ma ja sam vise tu zbog Iceda , ovo mi je dovoljno da odgledam Hahaha...pa logicno...nisi ti zensko da se lozis na Tobiasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (edited) Hahaha...pa logicno...nisi ti zensko da se lozis na Tobiasa Pa naravno. E a inace, sad sam procitala da je na Wackenu, za vreme njihovog nastupa bilo 80000 ljudi !!!! Znaci, svaka im cast !!!!! Ne znam da li je to neko vec ovde spomenuo, al' eto, ako nije, ja sam. Edited August 13, 2008 by NatashaNS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Dakle,da ostavim izvestaj i na ovoj temi... FENOMENALNO!!!!Svako ko voli ovaj bend ne moze a da ne bude odusevljen njihovim zivim nastupom...ja sam bila na samoj ogradi ispred Tobiasa i prvi put u zivotu mi je bilo zao da ostavim fotoaparat za vreme koncerta,jer su mi svi oni bili tako blizu...Mislim da nema potrebe da komentarisem muzicki deo,osim sto mi je jako zao sto maltene uopste nisam cula Matosa(u par navrata nesto za zvukom nije bilo u redu) i sto su malo skratili nastup.Sto se tice njih...za Tobiasa se zna kakav je na koncertima,a mislim da nema nista lepse nego kad vidite da bukvalno svi muzicari uzivaju na bini i nisu tu samo da odrade tezgu.Jos kad je potpuno neocekivano izasao Kai Hansen...trans... Ovo je bio i navodno poslednji koncert,pa je kraj bio bas onako...da se najezis...posebno ako si devojcica Uglavnom,da ne davim vise,verujte mi-ne moze recima da se opise kako sve to dobro izgleda...i stvarno bi bila veeeeeeeeeelika steta da se ne okupe jos koji put...mada nam je Amanda posle koncerta rekla da napadnemo Tobiasa na My space-u,pa se mozda i predomisli I da,kad smo kod tog dela-odusevio me Matos koji je blejao i pre i posle koncerta sa fanovima,izasli su i Amanda i Sasha,a Tobiasa smo cekali 3 sata,da se na kraju ne bi pojavio-ali opravdano,jer se toliko ubio od alkohola da je jedva stajao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Meni je krivo shto nisam bio.... Sranje shto su skratili setlistu!!! Bice sledece turneje verujte mi!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Imam duks Avantasie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Pushi kurac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 buhahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Ako je onaj iz Felix-a to se ne racuna...ja imam takvu majicu A ako nije ondaK rispekt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts