DBrave Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 ma sta ja...evo sve..... ahhhh boli ruka...boli XD auuu Quote
Mita Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 pa dobro i zene se samozadovljavaju sta je tu cudno Quote
vainglory Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 auuu nja vi svi perFerzniiiiii maslim boli od kucanjaaaaa majke mi necu da vas smaram vise sad ili cu da spavam (malo da sanjam omiljenog ciiiku Tobiasa )) ) ili cu da slusam balade i placem.... pocinjem sa cry just a little waaaaaa :( Quote
DBrave Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 ajde bre salimo se idi slusaj i sanjaj da si u bekstejdzu i sta dalje bude vec... Quote
Mita Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 brate to bi bila pedofilija izvali koje je godiste Quote
FëanorSonOfFinwë Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 za mene je on legenda^^ bole ga ... zajebava se, pravi odlicnu ziku... sta ces vise! Quote
DBrave Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 ma jeste legenda nego mu se iserem sto navija za Bayern ne volim taj klub Quote
vainglory Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 brate to bi bila pedofilija izvali koje je godiste samo jos jedna stavka... (o, ti jedva dve godine stariji ) ja ....ako ikad ista bude........hmmm.... cu barem biti bolja opet od onih jadnica koje ganjaju penzionere zbog novca...... ..i aj sad da ne preteruemo.... Quote
Telcontar Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 brate to bi bila pedofilija izvali koje je godiste ma sta ima veze. I u 93' moze da se mece, i 94' to po krevetu bi prevrto ... Btw aj iskuliraj malo, tj ako se vec lozes, potrudi se da ti postovi budu citljivi, zabolela me glava od citanja onog, onako nabacanog 'Z'brda-izDola' sto bi moja prababa rekla Quote
Guest LoveGhost Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 (edited) OK je, poslednji album je dosssaaaaaaaaaanaaaaaaaaaan Lost In Space je lepa pesma ali nie u fazonu u kom bi trebala da bude Ali u sustini skroz gotivna muzika Edited August 18, 2009 by LoveGhost Quote
vainglory Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 ma sta ima veze. I u 93' moze da se mece, i 94' to po krevetu bi prevrto ... Btw aj iskuliraj malo, tj ako se vec lozes, potrudi se da ti postovi budu citljivi, zabolela me glava od citanja onog, onako nabacanog 'Z'brda-izDola' sto bi moja prababa rekla da, da o tome ja i pricam moze.. sta hoce nek radi.... samo da radi!!!!! pa kako nisu citljivi?!?!?!?! ovo su slova upm.. jedino ako trazis sva velika..ili sa razmakom... DA SE BOLJE VIDI...tj. Pro-CITA (pa ja sam zensko...pisAm drugacije :) ) Quote
r'n'r angel Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Sta ste napali devojcicu...pustite je da malo poraste,pa ce shvatiti da nema 'leba od lozenja na Tobija i slicne:D Nego,'ajde da licitiramo...sta mislite koje su sanse da dodju kada krene promo-turneja novog albuma? Ili cemo opet da se cimamo do kojekakvih Madjarskih,Bugarskih i Rumunija... Quote
Prisoner of Dreams Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Мале. Вероватно ће то бити тек неколико наступа у западној Европи + рецимо Бразил. Оне проверено исплативе ствари. Quote
r'n'r angel Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 A sta kao,nas 200-300 Srba je neisplativo,jel? Bar ce do tada ukinuti vize...valjda... Quote
Prisoner of Dreams Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Па, без обзира, ја их не очекујем ни у суседству. За Едгај још и има неке наде. Quote
r'n'r angel Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Ne verujem...kad im do sada nismo upali na spisak za turneju,tesko da ce od toga nesto biti... Quote
Prisoner of Dreams Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Мислио сам, има наде у поређењу са Авантазијом Quote
vainglory Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 imam ja svije veze.... al ne kanape..... nego lance nema slicnih njemu al slicnih meni da....definitivno..... na zalost.... pa ima sanse ako se reaguje na neki nacin.... pojma nemam kako to ide al UVEK ima sanse ....ponavljam se..... UVEK!!!!!!!! (u SVAKOJ situaciji....) Quote
Prisoner of Dreams Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 (edited) Ако неко изгугла видео наступа са прошлогодишњег Вакена, нек качи линк. Руси имају овај бутлег из Аргентине: http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1827717 Звук на моменте лош, на моменте одличан, од песме до песме. Edited August 18, 2009 by Prisoner of Dreams Quote
r'n'r angel Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Pih...sto da se cimam sa snimcima,kad sam ih gledala uzivo na Sziget-u Potrazi na You tube-u...moze da se ubode par bas finih snimaka...ono,da se snimatelju ne trese ruka,da je zvuk cist i da se neko iz publike ne dernja toliko da nadjacava sve pevace na bini Quote
Telcontar Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 (edited) pustite je da malo poraste,pa ce shvatiti da nema 'leba od lozenja na Tobija i slicne:D Ili cemo opet da se cimamo do kojekakvih Madjarskih,Bugarskih i Rumunija... Gle ko joj kazhe Edguy kod nas. Pa samo ako se nekome bacaju pare, ili karta bude 500 dinara. Mislim da sam ja organizator, znam da ne bi bio lud da radim ovde koncert. Shto ne znaci da se ne nadam da ce neko drugi biti dovoljno lud. Realno, Madjarska 2010 ako nam ukinu vize eto veselja edit: P.S. Ja se ne bi cudio da bude Madjarska, pogotovu ako ponovo zakace letnju sezonu festivala, kao shto mi se cini da planiraju. Sziget, Metalmania, Rockmaraton ili tako neshto, why not, bili su vec jednom. Manje vishe sve napisano bih rekao da moze da vazhi i za Edguy i za Avantasiu. P.S.S. Milena, koliko me mrzish shto nisi ishla sa nama pre mesec dana Edited August 19, 2009 by Telcontar Quote
Recommended Posts