Angelystor Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 Meni to jedna od naj power pesama, epic za sva vremena. Budi čovek pa oba dela preslušaj :] Quote
Kumodraski Vo Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 Ocu evo skinuo oba sa slsk malopre.. Do jaja su mi ove duge epic stvari kao sto Strat. stavlja na kraj albuma.. Quote
Kumodraski Vo Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Pustio part I, ovo bas ubija za sad.. Quote
Grobodan Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Nemoj pricati album suha klasika. Bob Catley potvrdio za novi album, vise manje ocekivano. 1 Quote
azal Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 part 1 stvarno klasik, bas nerealno dobrih pesama ima Quote
Kumodraski Vo Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Tu i tamo mi je druga polovina tamo posle naslovne, popuste malo na zastini, ali su zato refreni non stop keci ne znam kako su uspeli da naprave refrene koji se pamte vec nakon prvog slusanja Prva polovina kida konstantno.. Posle pustam drugi deo, nadam se da je isto dobar ako ne i bolji.. Quote
Angelystor Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Meni dvojka ima dve najbolje Avantasia pesme, već pomenuti epic i "The Final Sacrifice", ali mi je kec bolji, daleko konzistentniji kvalitetom. Quote
azal Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 (edited) onaj momenat kad oliver hartmann upadne u glory of rome je bukvalno i top 5 najmajestic momenata u istoriji powera Edited October 5, 2015 by azal Quote
StarbreakeR Posted November 13, 2015 Author Report Posted November 13, 2015 (edited) "Ghostlights" lista pesama: 01. Mystery Of A Blood Red Rose (Tobias Sammet) 02. Let The Storm Descend Upon You (Jorn Lande, Ronnie Atkins, Robert Mason, Oliver Hartmann, Sammet) 03. The Haunting (Dee Snider, Sammet) 04. Seduction Of Decay (Geoff Tate, Sammet) 05. Ghostlights (Michael Kiske, Lande, Sammet, Hartmann) 06. Draconian Love (Herbie Langhans, Sammet) 07. Master Of The Pendulum (Marco Hietala, Sammet) 08. Isle Of Evermore (Sharon Den Adel, Sammet) 09. Babylon Vampyres (Mason, Sammet, Hartmann, Bruce Kulick) 10. Lucifer (Lande, Sammet, Kulick) 11. Unchain The Light (Atkins, Kiske, Sammet, Hartmann) 12. A Restless Heart And Obsidian Skies (Bob Catley, Sammet, Kulick) 13. Wake Up To The Moon (Bonus) http://nocturnemagaz...uma-ghostlights Edited November 13, 2015 by StarbreakeR Quote
Sale B.C. Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 onaj momenat kad oliver hartmann upadne u glory of rome je bukvalno i top 5 najmajestic momenata u istoriji powera o da!!! 1 Quote
Kumodraski Vo Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 Dobar ovaj omot.. SEVEN EYES TO BE BLIND FOREVER IN TIME E mogli bi i njih da dovedemo, taman su u aprilu slobodni.. Quote
StarbreakeR Posted November 19, 2015 Author Report Posted November 19, 2015 Jes, bilo bi više njih na bini (uključujući tehničare i road-ije) nego u publici Quote
Kumodraski Vo Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 Zar su toliko anonimni? Valjda ovaj fazon dobro prolazi kod nas.. Quote
Angelystor Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 S obzirom na ekipu, mislim da ne bi bila bedna poseta (bar kao za Annihilator), ali imam osećaj da je to za Avantaziju premalo. Quote
Kumodraski Vo Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 Dovedemo Stratovarius i Avantasiu zajedno? Quote
Angelystor Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 Aj da ubacimo Gamma Ray i oba Rhapsody-a kad će već da se iživljavamo. 1 1 Quote
Kumodraski Vo Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 Pa ne ova dva imaju slobodno u aprilu i u Evropi su.. Quote
StarbreakeR Posted November 19, 2015 Author Report Posted November 19, 2015 S obzirom na ekipu, mislim da ne bi bila bedna poseta (bar kao za Annihilator), ali imam osećaj da je to za Avantaziju premalo. Upravo. Oni pucaju na velike hale i neće predgrupe da bi svirali 3 sata. Obrni-okreni mi se u taj koncept nikako ne uklapamo. Jedino možemo da se molimo za Bugarsku, al' s obzirom da je turneja utefterena, najbolja varijanta je Slovačka. Quote
Angelystor Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 (edited) Strato sad skoro bio u Pešti, tako da sumnjam da će skoro da se vraćaju u ovaj deo, samo ako nisu deo paketa. A Avantasia se gleda u Pragu, nema drugačije. edit: Ili Slovačka, zaboravio sam šta je dogovor Edited November 19, 2015 by Angelystor Quote
StarbreakeR Posted November 19, 2015 Author Report Posted November 19, 2015 Ništa još zapisano u kamenu, ali mislim da je do Praga teže doći, nisam siguran ima li direktnih buseva (aviona, štaveć). Za sada mi Slovačka deluje najbolje, plus je karta tamo 20€ Quote
Angelystor Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 DGUY frontman Tobias Sammet's AVANTASIA project will release a new digital single, "Mystery Of A Blood Red Rose", on December 11. The song is taken from AVANTASIA's seventh studio album, "Ghostlights", which will be released on January 29, 2016 via Nuclear Blast. The twelve-song CD was produced by Tobias and Sascha Paeth at Gatestudio in Wolfsburg, Germany. Paeth engineered and mixed "Ghostlights", while the mastering was done by Michael Rodenberg. Comments Tobias: "'Mystery Of A Blood Red Rose' is a song I originally wrote with Meat Loaf in the back of my mind — but for some reason the collaboration didn't happen, so I did the song myself. The choirs alone took more than 40 hours to arrange and record — for a four-minute song! That pretty much says it all. Anything worth doing is worth overdoing and 'more is more'!" Singlovi su samo izgovor za Tobaju da pravi ovakve fotke Quote
StarbreakeR Posted November 25, 2015 Author Report Posted November 25, 2015 "'Mystery Of A Blood Red Rose' is a song I originally wrote with Meat Loaf in the back of my mind..." As is every other song since 2007 BOOYAH! Hajp hajp hajp Quote
Kumodraski Vo Posted December 10, 2015 Report Posted December 10, 2015 Slusao sam operu part II i sranje je, prvi deo daleko bolji.. Jedini dobri momenti zvuce kao Helloween, ostalo je ili dosadno ili su neke Elton Dzon baladice koje sam uredno preskakao.. Steta bar je prva pesma kul.. 1 1 Quote
DBrave Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 Da li bi neko isao u Budimpestu da ih gleda : http://www.tobiassam...om/eng/tour.php 04. Apr Barba Negra Music Club (Budapest) Mon, 04.04.2016 - Doors open at: 18:00 h - Event starts at: 19:00 h Karte : http://tixa.hu/avant...rto_barba_negra Ako sam dobro izracunao 9500 Ft je oko 30e. Ide mi se ali mi dosadno sam. Quote
Recommended Posts