Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ali je bas zanimljivo sto Roy ucestvuje,posto on nije imao nijedan side project (zapravo jeste jedan,dok je jos bio u Conception-u),cak je odbijao Ayreon ponude,jer nije imao vremena :confused:

Posted
A bas pre neki dan slusah Lay All your Love i razmisljam kako bi bilo super da neki bend obradi to...i eto....jeeeej

A Helloween :violent:...izdajniche nijedan...

A za album...no fuckin comment!Ovo deluje genijalno!Kakav god da bude album, muzicki, ova imena ne mogu da omanu, pogotovo kada su svi na okupu...

Posted
...cover versions of ABBA's 'Lay All Your Love On Me' and the UNTRAVOX hit 'Dancing With Tears In My Eyes'.

Khm, ULtravox, verovatno greska u kucanju. A ta pesma je obradjivana jedno milion puta i u metal varijantama (Dreamscape, Freedom Call...). Maniac iz Flashdance-a bio bi bolja opcija, al' ajd'...

• 1 month later...
Posted (edited)

Sta ja znam, ok je pesmica, ali nisam ja to ocekivao od Avantasie...ja sam ocekivao neko epsko zabadanje nalik prvom albumu...ali dobro sta da se radi!

Edit: Ne svidja mi se kuda ovo vodi! :no:

Edited by Kamaitachi
Posted (edited)

ZmajOve ? :) :) A ne znam,uzdam se u ove pjevace,cak i da album ne bude valjao,bice ih lijepo cuti sve na jednom mjestu :)

Edited by EdenEcho
Posted

A ne zmajove...nije Avantasia nikad bila toliko "cekicarska" :) ...a to da ce ih biti lepo cuti, to stoji!Evo sad slusam ovu pesmu i "Serpents In Paradise" i samo se mrstim...

Posted

Super je LOST IN SPACE ali stvarno deluje da nije bas za Avantsiu vec za Edguy...stvarno se nadam da ce ostale stvari biti u starom dobrom fazonu ali i da su u ovom stilu ne bih se mnogo bunio... :)

Guest Brainsaladsandar Guuuz
Posted

ko kaže da će kod nas da izađe?

biće da se skine i pre 16.11. a ako te zanima oriđinal naruči preko amazona, ionako su svi diskovi jeftiniji na taj način

Posted

Njanjavo na prvi sluh...ko zna...mozda se utisak malo i popravi nakon par slusanja...mada ovako nesto sam i ocekivao...neralno je ocekivati od Tobija jos jedan Power Metal Album...

Posted (edited)

ovo k'o him, bokte, ali gore

Edited by Brainsaladsandar Guuuz
Posted

jes da je napravio bend, ali od svih glasova koji su pevali tobijev je najlošiji, a ima ga najviše

Posted

šta mogu kad više volim ostale glasove, da ih sad ne nabrajam ponaosob

• 2 weeks later...