Gospa na Sivcu Posted March 28, 2007 Author Report Posted March 28, 2007 Jel krenula 2. sezona? Quote
Jason Blood Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Koliko ja znam, nije josh. Jel neko zna kada ce pocheti? Quote
J.J.Jesa Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Odgledah skoro sve...ono nije normalno.... Najace mi je kad onaj plavi ne veruje da Zmajevi ne postoje Ili solo na bass-u ma sve je extra... pozz....ali vrh epizoda - Crossroads ... kad ih matori uci o bluzu... Quote
Sandman Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Odakle vi to skidate? Dajte link ljudi. Quote
Anоnymous Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 http://isohunt.com/download/15795066/Metalocalypse <- Enjoy. Quote
Gospa na Sivcu Posted July 10, 2007 Author Report Posted July 10, 2007 Ovih dana izlazi DVD sa 2. sezonom !!! Quote
Anоnymous Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Interesantno s obzirom da druga sezona još nije krenula s emitovanjem... Quote
Sinstrel Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Ja sam gledao samo prvu pilot epizodu i smorio se. Ako su i ostale kao prva onda je verovatno krsh. Quote
Riordan Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 (edited) Zapravo prva epizoda je i najbolja. Što više napreduje serija to je debilnija. Ima par smešnih stvari, ali posle stvarno počinje da bude repetivno i smarajuće. Najjednostavnije rečeno, Metalocalypse predstavlja crtani koji kao da je napisan od strane klinaca naloženih na death metal. Neke stvari su odlične (interakcija između benda) ali priča nema nikakav tok. Svaka epizoda mora da se završi nečijom smrću jer nemaju ništa pametno da kažu. Edited July 10, 2007 by Suri Quote
Anоnymous Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Zapravo prva epizoda je i najbolja. Što više napreduje serija to je debilnija. Ima par smešnih stvari, ali posle stvarno počinje da bude repetivno i smarajuće. Najjednostavnije rečeno, Metalocalypse predstavlja crtani koji kao da je napisan od strane klinaca naloženih na death metal. Neke stvari su odlične (interakcija između benda) ali priča nema nikakav tok. Svaka epizoda mora da se završi nečijom smrću jer nemaju ništa pametno da kažu. Ovo zvuči kao...99% američkih crtaća za odrasle. Da, uključujući South Park. Quote
RNA Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Е, сад, немојмо да се вређамо за "Јужни парк". Quote
Little Butcher Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Meni je ovaj crtac do jaja, sa DC-a sam skinuo nekih petnaest epizoda, pa cu postaviti za razmenu! Quote
SilentMan Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Ima li traga <linkova> od II serijala...? Quote
Џрк Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 DETHKLOK Album Featuring GENE HOGLAN To Arrive In September According to MTV.com, the greatest metal-parody album since "This Is Spinal Tap" is coming our way. No, CROTCHDUSTER hasn't signed to Roadrunner Records — DETHKLOK are getting ready to infect the world with their debut. The stars of the animated Cartoon Network "Adult Swim" program "Metalocalypse" will release two editions of "Dethalbum" on September 25. The regular format will feature 16 tracks, including "Murmaider", "Briefcase Full of Guts", "Birthday Dethday", "Bloodrocuted" and "Deththeme". The double-disc deluxe edition will feature a second CD of six additional tracks, such as "Duncan Hills Coffee Jingle", "Blood Ocean" and "Pickles' Intro - Kill You". The package will also feature the video for "Bloodrocuted" and the first episode from the show's second season, which debuts the last week of September. A DVD of the entire first season will be released October 2. "Dethalbum" features a guest appearance by legendary drummer Gene Hoglan (STRAPPING YOUNG LAD, DEATH, DARK ANGEL, TESTAMENT). He previously stated about the CD, "What a killer metal record! I can't wait for everyone else to hear it, and since it has now been slated for a September 25th release, that is now gonna be sooner than later, especially with leakage. And yes, it appears that we are going on tour with it as well! The logistics are being worked on as we speak, but it looks like it's gonna be a real killer, multi-media show. I'm looking real forward to that, I've even suspended the booking of a ton of clinics to clear my schedule to be available." Quote
VoivodBG Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 Dobra je nova epizoda,jos vise su se izbrutalisali sa humorom U ovoj sezoni glasove ce davati momci iz Exodus-a Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Idi na youtube i otkucaj ime epizode,valjda se zove dethexecution ili tako nesto,informisi se na wikipediji pa tamo ukucaj...Tako ti se sine gledaju epizode... Quote
WIZARD OF GORE Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 ja skino sa neta nove epizode..... Quote
VoivodBG Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 I ja takodje,prva je brutalna,glasove daju Mike Keneally(gitarista radio sa Steve Vai-jem),Malcolm Mcdowell(ako ne znate koje ovaj covek...),i Silenoz gitarista Dimmu Borgira.U drugoj ponovo Malcolm daje glas,i nema poznatih muzicara ali nema veze jer je ovo veoma opicena epizoda,intro je ubedljivo najaci,svemir i dzinovske statue Murderface-a,Pickles-a i Nathana dolaze do lebdece arene u kojoj se bore Toki i Skwisgaar sa macevima,odeveni u crni i beli oklop.Jedva cekam sledecu Quote
Sandman Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Ja sam tek nabavio prvu sezonu. Shta reci...brut'l. Quote
ProgressiveR Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Opako! Brutalno! Odavno sam nabavio sve ovo ... realnom plot priče je skroz bzvz, bez ikakve pameti, ali je zato muzika za 10 Quote
VoivodBG Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 http://youtube.com/watch?v=8hc5NuMTApM Spot za Bloodrocuted pesmu!To se inace nalazi na deluxe editionu albuma. Jedva cekam da ripuju jucerasnju epizodu Quote
将軍 Bleskimon Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Odgledao sam prvu sezonu. Brutalno. Quote
Recommended Posts