Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted (edited)

dadadario u poslednje vreme ,ne znam zasto al su gotivne,valjda sto su hermeticki zatvorene kad ih kupis pa su sveze ko mleko

ps:lezhe mi K'o budali samar

Edited by Wild Child
  • 3 weeks later...
Posted

ljudi, juche sam josh jednom dokazao svoju tvrdnju - ERNIE BALL JE NAJVECI KRSH KOJI SAM IKADA MONTIRAO NA DJITRU!!!

Prva je pukla pre nego shto sam pocheo da shtimujem.

Posted

Ne znam, mozda nesto nije u redu sa civijama/mostom. Moja gitara je od 250e, pa opet nikad mi se to nije desilo da pukne odmah, vec samo kad ostare.

Posted

kakve ot veze ima sa cenom gitare? :D

Rupa je rupa + na ovoj i nije pichilo kroz telo, vec direktno kroz kobilicu

Posted

Ne znam tacno koje koristim, ali koje god da koristim ne mogu da traju duze od 8 - 9 meseci. Za to vreme ih ocistim mozda 3 - 4 puta ako se setim. Crpim maksimum iz njih i zamenim ih tek kada se pojavi opasnost da cu da dobijem sepsu, jer dodju u takvo stanje da ako uradim slajd crna zardjala zica ce mi iseci prst. Nisam jedan od onih sto pre sviranja pere ruke i briska zice svaki cas. To je totalno gay.

Posted

Е, штета што нисам сликао старе жице са Експлорера после третмана Fast Fret-ом. Ту је било штроке за извоз. (нису биле чишћене годину и по)

Posted

Kad aktivno sviram, menjam ih na mesec dana i manje, a brišem posle svakog sviranja i žice i pragove i hvatnik.

Obično koristim D'Addario, ako je moguće da najdeblja bude 52, a najtanja 08, znači najmanje dva kompleta. Jbg, nema se uvek za ovu opciju...

Posted
brate... ne dam ti vishe gitaru, da mi unishtavash zice svojom prastarom shtrokom koja ti se zavlachi pod nokte :D

:) :) :) :) Па нисам ја GOTZE да не сечем нокте по 2 месеца!! :) :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...