High_Roller Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Jučerašnjim(prekjučerapnjim) postom sam se izmalerisao načisto, evo, popucala mi b struna, al šta da se radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekadent Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 erni bol;do bola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 (edited) Znam da uvek možeš deblje ali ja sam skroz zadovoljan Sviram to u nekom D drop C štimu i za to je odlično, super reaguju Ne možeš u E naravno ali bude malo prezategnuto i niže od E Jedini problem je kad hoćeš 22p da štimuješ u F prenategnuto je i baš napeto na prvom pragu Edited February 7, 2009 by johndoe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Assignment Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Elixir - Zice su do jaja, imaju sustain da ne poverujes, i veoooma trajne LINK - Elixir - cene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke Of Borca Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 A i poprilicno su jeftine . Cuo sam za njih, svi ih hvale, gde to ima kod nas, pa ako dodjem do neke kinte, da ih malo nabacim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PentatonicHardcore Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 A i poprilicno su jeftine . Cuo sam za njih, svi ih hvale, gde to ima kod nas, pa ako dodjem do neke kinte, da ih malo nabacim? da...jeftine su...NOT prosek,10-11 evra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Child Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 ima u lyri na nbgu 1200 kinti su bile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triad_1 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Cene gitarskih zica covek moze i nekako da svari....ali sta reci za cene bass zica?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PentatonicHardcore Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Cene gitarskih zica covek moze i nekako da svari....ali sta reci za cene bass zica?!? b'ate,mogu ti samo reci,ako si gitarista, da onih 570 din (+- 20 din sada,sta znam sveCka kriza) ,koliko vrede ernie ball regular slinky,vrede svaku paru,izdrzljivost i zvuk necu spominjati jel nema potrebe + savrseno rade sa aktivnim magnetima. a za bass je sve skuplje (i pojacala i magneti i sam bas),jebiga kapiram da se od jedne low B zice moze napraviti E,A i D zica za djitru :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Child Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Assignment Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 D´ Addario EXL 120 - veoma dobra zica za klasican E Tuning, koristim ih i dan danas, Elixir samo kada ima potrebe i kada to dolazi do izrazaja - studio npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Ja sad cepam Ernijeva jajca 10-52, nije loše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombie eater Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Ja sad cepam Ernijeva jajca 10-52, nije loše. To su Regular Slinky ako se ne varam,ja furam Power Slinky 11-48,po meni najbolje zice za elektricnu gitaru koje postoje pored svih D'addario,Dean M. i ostalih sranja.....Ove zice koristim vec sigurno par godina i NI JEDNOM....da ponovim NI JEDNOM mi nisu pukle a nije bas da sviram nezno Dok su recimo D'Addario najvece sranje koje sam svirao u zivotu....pucale su mi non stop i to najvise D zica a bogami i G...Power slinky mogu bez problema da izvuku bilo koji stim i pritom zvuce fantasticno i odlicno se ponasaju sa aktivnim magnetima recimo,ko ih svira vec Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЈедемДрогу Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Сви помињу дебљину жица а мало ко притом да нагласи који штим је у питању, а та два су у блиској вези. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 koristim 10-60 zw set, da li ghs da li dunlop, samo je bitno da lepo rade u drop H ionako chesto menjam, tako da ni ne mogu da mi puknu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 To su Regular Slinky ako se ne varam,ja furam Power Slinky 11-48,po meni najbolje zice za elektricnu gitaru koje postoje pored svih D'addario,Dean M. i ostalih sranja.....Ove zice koristim vec sigurno par godina i NI JEDNOM....da ponovim NI JEDNOM mi nisu pukle a nije bas da sviram nezno Dok su recimo D'Addario najvece sranje koje sam svirao u zivotu....pucale su mi non stop i to najvise D zica a bogami i G...Power slinky mogu bez problema da izvuku bilo koji stim i pritom zvuce fantasticno i odlicno se ponasaju sa aktivnim magnetima recimo,ko ih svira vec Ove 10-52 su: A što se tiče štima, D i drop C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triad_1 Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Ernijeva Jajca Teško Dno su mnogo dobre žice za drop D i C. Mislim da kod nas nema boljih da se kupi. Kod mene su iste te na gitari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekadent Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 da i meni su te trenutno na dzitri(heavy bottom),i sjajne su kao shto sam reko reni bol;do bola. uglavnom sam u C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Hybrid Slinky, Ponekad sam u Drop D ili D standard (vrlo retko) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombie eater Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 (edited) Ernijeva Jajca Teško Dno su mnogo dobre žice za drop D i C. Mislim da kod nas nema boljih da se kupi. Kod mene su iste te na gitari... Cuj kod nas....na svetu brale Edited February 13, 2009 by zombie eater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triad_1 Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 (edited) :lol: Šta sam napisao hahahahaha.....sad sam tek provalio.... Edited February 15, 2009 by triad1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Punk Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Obichno sam uzimao Erni Bola, super slinki, mislim, devetke, a u skorije vreme sam preshao na osmice, daju neshto reskiji zvuk i lakshe mi je da sviram s njima. Nemam potrebe za spushtanjem shtima, sviram u klasichnom E shtimu, i ove zice su mi super legle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feral Ghoul Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 (edited) Kao sto cika Devin Townsend kaze : If you ever had a choise to make , choose D'Addario Edited August 5, 2009 by Feral Ghoul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 (edited) Planet waves kablovi? D'addario zice? edit: planet waves shtimer pedala (umesto boss-a ili korg-a)? This bald old bastard would like to thank D'addario, Planet waves, ESP, Mesa/Boogie, InTune as well as anybody else who happens to give me stuff get it? Edited August 5, 2009 by -Vuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feral Ghoul Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 planet waves kablovi? d'addario zice? ti mislish da on to koristi zato shto hoce? Sta fali d'addario ? Zar ti mislis da ce oni njemu da metnu neki model zica da bi ih samo reklamirao ili mislis da je covek stvarno izabrao dobre zice ? Mozda je sklopio deal sa kompanijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts