Jump to content

Žice za gitaru

-Abraxas-

Recommended Posts

• 2 months later...

eb2627.jpg

Znam da uvek možeš deblje ali ja sam skroz zadovoljan :D

Sviram to u nekom D drop C štimu i za to je odlično, super reaguju

Ne možeš u E naravno ali bude malo prezategnuto i niže od E

Jedini problem je kad hoćeš 22p da štimuješ u F prenategnuto je i baš napeto na prvom pragu

Edited by johndoe

Cene gitarskih zica covek moze i nekako da svari....ali sta reci za cene bass zica?!?

b'ate,mogu ti samo reci,ako si gitarista, da onih 570 din (+- 20 din sada,sta znam sveCka kriza) ,koliko vrede ernie ball regular slinky,vrede svaku paru,izdrzljivost i zvuk necu spominjati jel nema potrebe + savrseno rade sa aktivnim magnetima.

a za bass je sve skuplje (i pojacala i magneti i sam bas),jebiga kapiram da se od jedne low B zice moze napraviti E,A i D zica za djitru :DD

Ja sad cepam Ernijeva jajca 10-52, nije loše.

To su Regular Slinky ako se ne varam,ja furam Power Slinky 11-48,po meni najbolje zice za elektricnu gitaru koje postoje pored svih D'addario,Dean M. i ostalih sranja.....Ove zice koristim vec sigurno par godina i NI JEDNOM....da ponovim NI JEDNOM mi nisu pukle a nije bas da sviram nezno :) Dok su recimo D'Addario najvece sranje koje sam svirao u zivotu....pucale su mi non stop i to najvise D zica a bogami i G...Power slinky mogu bez problema da izvuku bilo koji stim i pritom zvuce fantasticno i odlicno se ponasaju sa aktivnim magnetima recimo,ko ih svira vec

To su Regular Slinky ako se ne varam,ja furam Power Slinky 11-48,po meni najbolje zice za elektricnu gitaru koje postoje pored svih D'addario,Dean M. i ostalih sranja.....Ove zice koristim vec sigurno par godina i NI JEDNOM....da ponovim NI JEDNOM mi nisu pukle a nije bas da sviram nezno :) Dok su recimo D'Addario najvece sranje koje sam svirao u zivotu....pucale su mi non stop i to najvise D zica a bogami i G...Power slinky mogu bez problema da izvuku bilo koji stim i pritom zvuce fantasticno i odlicno se ponasaju sa aktivnim magnetima recimo,ko ih svira vec

Ove 10-52 su:

imagedh1.jpg

A što se tiče štima, D i drop C.

• 4 months later...

Obichno sam uzimao Erni Bola, super slinki, mislim, devetke, a u skorije vreme sam preshao na osmice, daju neshto reskiji zvuk i lakshe mi je da sviram s njima.

Nemam potrebe za spushtanjem shtima, sviram u klasichnom E shtimu, i ove zice su mi super legle.

• 4 weeks later...

Planet waves kablovi? D'addario zice?

edit: planet waves shtimer pedala (umesto boss-a ili korg-a)?

This bald old bastard would like to thank D'addario, Planet waves, ESP, Mesa/Boogie, InTune as well as anybody else who happens to give me stuff

get it? ;)

Edited by -Vuk

planet waves kablovi? d'addario zice?

ti mislish da on to koristi zato shto hoce?

Sta fali d'addario ? Zar ti mislis da ce oni njemu da metnu neki model zica da bi ih samo reklamirao ili mislis da je covek stvarno izabrao dobre zice ?

Mozda je sklopio deal sa kompanijom. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...