Dowla Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Madjarski bend,cini me se da je bila vec tema... http://www.pozvakowski.hu/ 2 albuma za download Quote
Odelo Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Znam da je nasa Ana Never isla sa njima na mini turneju po Madjarskoj. Nisam ih jos slusao ali skinucu kasnije ove albume... Quote
Kent Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Gledao sam tu turneju u Backoj Topoli Osecao sam se kao da sam u nekoj drugoj zemlji, troje ljudi pored mene znalo srpski... Bilo je super odlicno, i Poz i Ana su oduvali. Jedan od boljih provoda kod nas ove godine. Quote
Odelo Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Istu stvar sam doziveo gledajuci Tales Of Dark u Molu! Quote
azal Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 I mi kad smo snimali album u Senti tripovali smo se da snimamo u inostranstvu i mnogo je ludo bilo. Quote
Kent Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Pa to, Senta i Topola su valjda bas ekstremni, tipa 75% Djarama i jace... Jedini Srbi na koje sam naleteo su bili neki okoreli radikali, mada nije ni cudo da su takvi u onom okruzenju. Quote
Recommended Posts