Dowla Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 http://www.orphaned-land.com/ Bila je tema nekada,al' nestade... Quote
Shamandalie Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Lepo je sto si se setio ovog sjajnog benda. Quote
MudriPanj Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 nekako mi se cini da o ovom bendu stvarno nema nesto posebno se kaze, bar dok se ne pojave neke vijesti odlican bend inace, zadnji album prilicno fenomenalan Quote
Apeiron Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 nekako mi se cini da o ovom bendu stvarno nema nesto posebno se kaze, bar dok se ne pojave neke vijesti odlican bend inace, zadnji album prilicno fenomenalan To da, ali glupo je da nemaju temu Quote
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 To da, ali glupo je da nemaju temu Tako ja Laki! Reci im! Svakakva sra... imaju svoje mesto na ovom forumu, tako da Orphaned land zasluzuje "svoje mesto pod Suncem"! Uh, najbolje ih obozavam! Quote
In The Flesh Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 zar su orphaned land doom/gothic metal bend???? Quote
Sinstrel Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 To se i ja pitam... da bachim ja ovo na avantgardu? Quote
In The Flesh Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 pa mozes...ili tamo ili u progressive.u svakom slucaju ovđe im mjesto nije Quote
Salvation Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Ko sto rekoshe ljudi pre mene ja bi Orphaned Land nazvao pre nekim melodicnim death-om nego doom ili gothic metalom... meni liche kao na neku egzoticnu middle-east verziju Amorphisa ili tako nesto. Ali dobri su ljudovi, imaju potencijala Quote
MudriPanj Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 ovo mu dodje melodeath/prog, ne doom naslucuje se na momente ta paradise lost/amorphis crta(ocean land), ali sto se mene tice ovo je za power/prog podforum Quote
fiction Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Najavljen je novi album za 2007. a to je najvaznije u cijeloj prici... Ovo mu dodje metal...nema potrebe nesto suzavat kad su ovakvi bandovi u pitanju. Quote
Kolosus Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Otisao je iz benda klavijaturista Eden Rabin. Mislim da je to veliki gubitak za bend. Lik je uradio nekoliko maestralnih deonica na Mabool-u i dobar atmosfere albuma je njegov doprinos. Inace, sve deonice na Mabool-u je uradio u studiju na iz prve. Posle je morao da ih skida. Orphaned Land je prethodnim albumom postavio nove standarde u metalu. Taj album je jedan od moja 3 apsolutna favorita. Quote
Ninoslav Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Sad slusam ovaj EP "Ararat"... Quote
Misantrophil Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Zasto je tema na power i progressive?,nego odlican bend nema sta Mabool rules Quote
Guest ORPHANED Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Pretrazih sve moguce teme, i nadjem ih na power/prog, al' hajde! Zaista odlican bend. Uveliko se radi na novom albumu, kako sam negde procitao. Jedno me cudi, tako dobar bend, a ova tema je tako slabo posecena!!!??? Iskreno, nadam se da ce, opet, doci u Beograd, pa makar i slucajno. Posecenost njihove svirke je bila uzasna.Ne znam koga treba kriviti za to? Quote
DragonHeart Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Krivi publiku, koga ces drugo... Quote
vladream Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 strasan bend... (sto bi ciga reko: brus li? strasan covek!) Quote
Keltyydda Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Stvarno dobar bend. Kada sam ih cula bili su nevidjeno osvezenje i iznenadjenje ( posto sve sto se kombinuje sa nekim folkom kod mene izaziva paznju ) jos uvek su medju vrhunskim bendovima koje slusam. A st se zanra tice cini mi se da od svega poseduju po neku zicu pa bi mogao da se nadje na vise mesta u ovom forumu Quote
*Nienna* Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 (edited) Mabool je fantastican album,osjeti se koliko je truda i paznje ulozene u njegovo stvaranje.. Nadam se da ce i sa novim albumom da me iznenade i zadive Edited May 2, 2007 by NiennRina Quote
DragonHeart Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Slazem se za "Mabool", a ove godine bi trebao da se pojavo novi album Quote
Shamandalie Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Mislim da cu ovo premestiti na folk metal, jer nikako mu ovde nije mesto. Ili folk ili avangarda. Inace i ja obozavam ovaj bend. Quote
Turin Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 ja se slazem sa tim, ali pogubice nas ovi sa power prog-a. ovo nek ide na progressive arabic folk death metal forum... Quote
Shamandalie Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Pa nije ni njima lose da zavire malo na folk metal. Mislim da je u njemu sve ovo sto si ti naveo objedinjeno, dakle, prebacujem, pa ako se budu bunili, lako cu vratiti, s obzirom da moderisem i jedno i drugo. Quote
APOHAKC Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Podrzavam prebacivanje ovog benda na ovaj forum - zato sto ovde i pripada Quote
Recommended Posts