Sreta Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Kad me ostavis.....i zaboravis.........mozda cu se i napiti,mozda cu ti oprostiti, sto me ne volis..........odvalio sam se i pici mi Griva na kompu...jbg Quote
Sreta Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Моје саучешће. Hehehehehe,nije tako strasno,bilo je tu i drugih hitova,kao na primer Bombs Away,Griva mu tu dodje umesto narodnjaka kad se skroz napijem......... Quote
RNA Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Хм, занимљива опсервација... видиш, никад нисам размишљао на такав начин. Quote
Surda Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Imam LP ploce Grive: -Sto te tata pusta samu (1988.) -Griva (istoimeni) (1987.) Ako nekom trebaju, nek se javi na pm! Quote
RNA Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Мени треба она коју си већ продао, касно сам видео тему. Quote
Vangelis Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Griva se vraca, sa pevacem Zlatkom Karavlom na celu, ocekujte svirke uskoro. Dakle, nova ekipa i Zlatko su se okupili da bi pesme Grive oziveli i na lep nacin vratili u secanje svih koji su ovaj bend nekada voleli a i ucvrstili utisak onima koji su ga "ovlas" culi Pogledajte http://www.subrock.bg-setac.com/02_reports/199.html gde imate opisano sve u vezi sa Sound Wall festivalom drugoga dana. Objavljeno na sajtu velikog beogradskog rokera Davida Vartabedijana, a reportazu je napisala Tamara Jakovovic. Apelujem na to da procitate ovu reportazu sa koncerta, jer se uskoro sprema nesto mnogo vece Quote
Ф1!!! Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 е кад је златко обећао повратак, па издавање двд, а на крају био само онај церт у нс и на некој моторијади или тако нешто, тешко да ће од овога бити нешто, нажалост... Quote
Vangelizzz Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 Ljudi, sta da vam kazem nego, VIDIMO SE 29.01. u klubu Route66 u Novom Sadu. Griva is back Quote
Zaki Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 (edited) Ljudi, sta da vam kazem nego, VIDIMO SE 29.01. u klubu Route66 u Novom Sadu. Griva is back Jel? Dolazim obavezno! Znaju li se neke informacije oko ulaznica (cena, ima li u predprodaji i sl.)? Edited January 12, 2010 by Zaki Quote
Vangelizzz Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Griva ponovo udara! 8. maj u klubu Trema u Novom Sadu koncert Grive, sa Zlatkom Karavlom kao komandirom, i ostatkom ekipe kao porucnicima Detalje javljam uskoro, koga interesuje nesto vise nek pita slobodno Quote
Zaki Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 U Route 66 je bilo fino, pa zasto ne doci i u Tremu? Hoce biti predgrupa? Quote
Vangelizzz Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 predgrupu cu uskoro ovde najaviti, u pregovorima smo sto se njih tice, a treba jos cenu karte da ozvanicimo i to je to Ovo ce biti Route 66 puta 4, sto se celokupne atmosfere i svirke tice Jos jedna stvar, novi clan benda je mladi novosadski bubnjar Srdjan Golubica, poznat kao clan bendova Aheront, AliansA i Sangre Eterna. Cheers! Quote
Sreta Posted May 11, 2011 Report Posted May 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dAU168aHIDI Quote
Recommended Posts