Јарослав Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 sviraš preko 30 godina i ovako nazoveš pesmu Quote
Koroviev Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=jI8rWo2osaU sviraš preko 30 godina i ovako nazoveš pesmu Ili to ili Iron Maiden. Nema dalje. Quote
hate squad Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Meni album uopste nije los. Slazem Grobodanom, od toliko albuma, meni su samo prva dva savrsena, treci i cetvrti mi imaju dobrih momenata, a ostalo... pa negde na pola sam ih i prestao pratiti vec slusao samo singlove, koji su mi bili... od ocaja do onoga "ok, ali me mrzi da preslusavam ceo album". Ovaj povratak nekom tradicionalnijem zvuku je jedino sto su mogli da urade i meni je generalno album ok. Daleko od odlicnog, ali i bolji od nekih drugih thrash noviteta Quote
perzekjušn menijak Posted July 20, 2016 Report Posted July 20, 2016 (edited) 13. Once In A Time (Bonus Track For Japan) http://www.mediaboom...ition-2016.html http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5257453 Edited July 20, 2016 by perzekjušn menijak Quote
hate squad Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 Gledao sam ih pre par dana kao predrgupa Destructionu... setlista nije bila nesto, svirali su manje od sat, ali su generalno bili odlicni. Eric je bio vidljivo nacirkan, ali je otpevao bez greske. Sjajno zvuce i ako se ima prilike, treba ih pogledati, narocito kao hedlajnere. Nisam mogao da verujem koliko je Gilbert nizak Quote
Angelystor Posted December 30, 2016 Report Posted December 30, 2016 Srž problema kod ovog albuma: Na ovom novom su se valjda prenuli da su smećarili godinama pa kao 'ajde da se vratimo tradicionalnijem metal zvuku što je ideja koju u načelu podržavam - bolje neoriginalan kvalitet nego originalno govno. Samo je realizacija podbacila jer jednostavno pesme nisu baš toliko uzbudljive. odnosno, džaba i bolji zvuk nego prethodnih N albuma kada su pesme dosadne. Ne volimo mi No Place i Doomsday jer su izašli sredinom 80ih, nego jer imaju vraški dobre thrash pesme. Meni ona "Maiden" pesma inače baš smešna Doduše, da me pitaš šta bih izdvojio sa ovog albuma kao najbolju bilo bi teško. Quote
Angelystor Posted May 26, 2018 Report Posted May 26, 2018 ahahahahahah Veteran Arizona metallers FLOTSAM AND JETSAM will release their new album, "The End Of Chaos", on November 9 via AFM Records. Says FLOTSAM AND JETSAM vocalist Eric "A.K." Knutson: "Are you ready for this? I don't think you are. You'll have to pull up your big girl pants and prepare yourself." AAAAAAAAAAAhahahahhaha Quote
obsessed by cruelty Posted May 26, 2018 Report Posted May 26, 2018 ali definitivno su me kupili da poslušam album kad izađe Quote
obsessed by cruelty Posted November 6, 2018 Report Posted November 6, 2018 refren mi se ladno zakucao u glavu, od jutros pevušim AJ MEJ NEVA RIKAVAAAAA a i ovaj crimson glory predrefren je dobar, ostatak pesme onako Quote
perzekjušn menijak Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 http://rawkbawx.rocks/details.php?id=ded56744bf47897e248e269747d0b3c177c21d4d Quote
heavyervin Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 Jel ide neko u martu u Pestu na Flotsam? Quote
Angelystor Posted February 21, 2019 Report Posted February 21, 2019 Ima stvarno hooky refrenčića ovde, ali kvalitetnog thrash riffa ni za lek. Ona zadnja pesma ima riff kao kad bih ja svirao "Bestial Invasion". 1 Quote
Grobodan Posted February 21, 2019 Report Posted February 21, 2019 Meni su prvih par bile iznenadjujuce dobre (u FandJ konstelanciji - krstene bar) ali kad okrenuh jos par puta videh da nije nista specijalno sto bi u pomenutom koordinatnom sistemu bilo iznenadjenje decenije. Quote
HUMAN Posted February 21, 2019 Report Posted February 21, 2019 Meni omot viče NE PUŠTAAAAJ.. Mada iskreno nikada nisam bio neki fan benda, čak i (tolko hvaljeni) Disgrace nisam bogzna kolko vrteo, iako je realno dobar album Quote
obsessed by cruelty Posted February 21, 2019 Report Posted February 21, 2019 3 hours ago, Angelystor said: Hvala ti što si žrtvovao svoje vreme da uđeš na temu benda koji ne slušaš da nam to saopštiš. Quote
HUMAN Posted February 21, 2019 Report Posted February 21, 2019 Znači moram biti fan benda da bih pisao po temi? Quote
Angelystor Posted February 21, 2019 Report Posted February 21, 2019 (edited) 17 minutes ago, obsessed by cruelty said: Čemu ovaj cross-quote? Edited February 21, 2019 by Angelystor Quote
Recommended Posts