RNA Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 Управо тај рад. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Jashta vala, prvenac AWa mogu da obrcem do besvesti...a od Motorheada vecinu, ne sve.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonska_Devojka Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Ma AW je bend koji ne moze da dosadi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Svaka cast za komentar. Potpuno se slazem. Ti si prva devojka od koje cujem da je AW extra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 14, 2007 Author Report Share Posted July 14, 2007 Такође, једва сам поверовао Трешформеру кад ми је рекао шта му сестра слуша. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonska_Devojka Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Svaka cast za komentar. Potpuno se slazem. Ti si prva devojka od koje cujem da je AW extra. Ma ja AW obozavam po ceo dan mogu da ih slusham ....fenomenalan bend zaista...A da ja nisam devojka vec derishte ehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 15, 2007 Author Report Share Posted July 15, 2007 Видели смо, односно ја сам видео. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Zanimljivo.. haha Jeste dobar bend, ali da ga slusam po celi dan...to vec ne mogu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 Шта је занимљиво? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Devojčica koja sebe naziva derištem da može ceo dan da sluša AW Šta se ti cimaŠ haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 17, 2007 Author Report Share Posted July 17, 2007 Само ме је занимало на шта се конкретно односио твој коментар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonska_Devojka Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 ZmYchE jbg obozavam AW pa ih zato i slusham po ceo dan XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 17, 2007 Author Report Share Posted July 17, 2007 Немој претеривати. Тако ћеш брзо научити све песме напамет и до 20. године ће ти бити досадно и да пустиш ишта од њих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonska_Devojka Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Ma nece XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 18, 2007 Author Report Share Posted July 18, 2007 Знаш колико често ја сад слушам Мејдене? Једном у 3 месеца, а раније је било сваког дана. Веруј ми на реч и немој претеривати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonska_Devojka Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Ako cemo poshteno ja nisam slushala Angel witch onako porilichno dugo poshto preslushavam neke bendove ,a ja ne mogu da presliusham neki bend za dva dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 18, 2007 Author Report Share Posted July 18, 2007 Свеједно, донећу ти следеће недеље, кад будем долазио са 202-ком, неке замене, тј. да мало шириш видике. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Moram priznati da nikada nisam poslusao ovaj legendarni album...bas cu ga iskopati sa diskova sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Hehe Bajno sjajno. Ne treba preterivati sa bilo kojim bendom. metal i rock uopšte su pravac u kome ima minimum MALI MILION bendova za čuti koji su toliko bolji od AW da to nije normalno. Samo iz tih razloga ne treba sebe ograničavati i slušati samo jedan bend. Gotivim ja AW kao što rekoh, ali jednostavno konstantno slušati samo jedan bend, i toliko dragocenog vremena posvetiti mu - kontam da je to bzvz. Ok, verovatno si tek počela da slušaš ove pravce čim kažeš da imaš vremena za preslušavanje svih - MNOGIH stvari. Nebulozno mi je reći i svih, jer abnormalno mnogo ima... Čak ni JA nisam preslušala mnogo toga koja ove pravce slušam dugi...dugi niz godina...No, to je nebitno... Ima se vremena, a ima se i izvora za nabavku tako da srećno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonska_Devojka Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Ma ima toliko grupa za koje je malo ljudi u Srbiji chulo a fenomenalni su bendovi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Preslusah...meni to nije nista posebno.Dobra svirka i samo toliko...nista specijalno.Diamond Head i Raven su za ovo svemir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Ti si prva devojka od koje cujem da je AW extra. Moja sestra se ovlazi na njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonska_Devojka Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Свеједно, донећу ти следеће недеље, кад будем долазио са 202-ком, неке замене, тј. да мало шириш видике. Bosko ja sam uvek za XDKad je hit 202-ke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 19, 2007 Author Report Share Posted July 19, 2007 Колико је мени познато, следећег петка, 27. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonska_Devojka Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Aha ... interesantno XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts