Jump to content

Recommended Posts

Posted

Добар је албум скроз. Мада, истина, има пар делова који мало убију у појам, али ништа страшно. И било би боље да су неке песме краће. Јбт, најкраћа траје 5:11. Али, 'ајде, нема везе. Слушаће се ово још свакако. Dead Sea Scrolls је већ хит, а поред ње бих издвојио Into the Dark (која је могла да има мало комплекснији рефрен) и Guillotine.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Meni okayish at best album. Baš sam se bacio u pozivino raspoloženje oko njega zbog finog omota i sveopšteg hevi metal rezarekšna ali ne vredi, ne može baba biti cura.

Posted

Не може и то стоји. Али зато може бити добра баба (да видим ко ће први да улети са неком референцом). Мени је скроз супер албум. Ипак 26 година ништа ново од њих није изашло и мора се и то узети у обзир.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Meni je fascinantno kako je Kevin nakon 26 godina od poslednjeg full-length-a uspeo da napise i snimi nesto sto se tako prirodno nadovezuje na poslednji album da je to jezivo. Kao da svi oni polu-thrash demosi iz medjuperioda nisu ni postojali i da je ovo cekalo u nekom kutku samo da se nadje vremena da se snimi...no zapita se covek sto mu je onda trebalo 10 godina...but I digress.

With that said, fino-dobar album, 7/10, prijatan za slusanje, no nista vise od toga. DSS jeste catchy as fuck, "Witching Hour" sl. tako samo sto uz to i donosi healthy heavier dozu, "Gebura" ima finog smeka...ostatak djene-djene, poslednje 3 mi se nekako uvek vuku i bas ubiju, dotle izgradjen, sasvim dobar pojam.

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

Dead Sea Scrolls је хитчина само таква. И мени је после два слушања био мало напоран како се крај приближава, али сад ми је сасвим лепо избалансиран.

• Like 1
  • 3 years later...
  • 3 years later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Još jedan maksimalno uredan album, kao i prošli, opet super prva pesma, opet uredan ostatak i ubav zvuk, ali mislim da ću i od ovog pre da pustim nešto od onih 80's albuma.

Doduše, ako album bude razlog za turneju gde ću da ih vidim uživo, odmah mu skače ocena za 1.5.

Posted

I meni ista prica, najveci problem je sto posle fenomenalne prve pesme sve ostale su sasvim uredne ali imaju neku tendenciju da komplikuju bez razloga i otezu pesme koje bi bilo daleko efektnije da su konkretnije. Produkcija sirova bas ne pomaze Kevinu da se istakne jer mu je realno tanusan glas pa ga ostatak instrumenata zakopa.

• 2 years later...