Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ko nije gledao Impaled nazarene ne zna šta je život.

Amin :pivopije:

Ali Bethor i ona riba kao predgrupa kojoj je je virio uložak kroz pocepane pantalone...prajsles :pivopije:

Edited by WoI
  • 4 weeks later...
Posted

Nikad nisam umeo da postavim poster normalno na ovaj jumetal,bem me smotana! Jeli ljudi kakav je ovaj Nekroitalija,jel neki mafija spageti na nivou ili njesra?!?!? :bigblue::mhihi::opusteno:

• 3 weeks later...
Posted

I ovaj novi album zatupljujuće dosadan, mislim kad hoće trešeri da budu pametni i prave neki koncept pa na kraju ne zapamtiš ništa posle par slušanja. Izlazite iz neke kante i cepajte kec kao nekad. Ne znam što se više trudim s ovim bendom...

Posted

Апсолутно сагласан. Баш су везали неколико веома лоших издања.

Иначе, колико култна слика:

euronecro.jpg

Песо са Deathcrush, а Еуронимус са Fragments... плочом :rockdevil:

• 3 weeks later...
Posted

Nije ovo fail kao prosli put kada su glumili da su mudri (Draculea), ali nije ni nesto preterano interesantno. Ima tu dobrih delova, zvuk poodlican, ali mislim da Ndeath treba da se vrati svom no nonsense thrash cepanju i ostavi se mudrolijasenja.

• 2 years later...
  • 1 month later...
Posted

Što se tiče novog albuma mogu da kvotam ovaj post u vezi sa prethodnikom:

Nije ovo fail kao prosli put kada su glumili da su mudri (Draculea), ali nije ni nesto preterano interesantno.

Ista priča i ovde, primetna želja da se vrate starom zvuku, trude se - mrljave po tanjiru nešto ali nije me ostavilo oduvanog.

• 3 years later...
  • 2 months later...
Posted

Iznenanuđujuče dobar album, najbolji još od 100%Hell, ako ne i Ton(e)s... Nisam dugao pustio oba, morao bih da se podsetim za poređenje :haha: ali realnost je da je podosta albuma ubica i da vrlo malo palamuđenja ima.

"Kings of Rome" je užas papazjanija od pesme i realno bih je izbacio ali je album već kratak sam po sebi pa neka je. Dobrih riffova sam tako, super produkcija i Flegias brat zvuči baš dobro još uvek... prijatno iznenađenje, vrlo prijatno.

• 10 months later...