Cyber Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 (edited) Ne mogoh se cudu nacudit` kad vidjeh da nema teme o Invaziji na forumu Kao sto napisah u naslovu, u pitanju je heavy, sa slatkastim, ljubavnim texticima, al muzicki RAZBIJAJU, gitaista satire! Ne znam kad je tacno izasao ovaj album(pronadjoh negdje informaciju da je izasao `91.-92.) Da ovaj odlican bend ne bi pao u zaborav, ja sam okacio 3 pjesme na net: http://www.eclipse.monoblue.org/mp3/invazija-okreni_broj.mp3 http://www.eclipse.monoblue.org/mp3/invazija-zivana.mp3 http://www.eclipse.monoblue.org/mp3/invazija-ne_dam.mp3 Poslusajte obavezno! Edited November 10, 2006 by rsmetal Quote
Divlji Tigar Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Imam i album i demo snimke, odlican bend. Favoriti: "Minhen", "BG prolece", "Veceras", "Zivana". Quote
Milogled Bluff Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Imam i album i demo snimke, odlican bend. Favoriti: "Minhen", "BG prolece", "Veceras", "Zivana". Hehe... da ne valja na bi bilo iz Valjeva... Quote
_NeSa_ Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Otvarao sam ja temu na rock i hard rock Quote
RNA Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Uh, lokalpatriota... Bila je valjda tema o njima, mislim cak da sam je ja otvorio, ali opet kolateralna steta. Inace, samo smo brat Lakic i ja na njoj postovali, pa je zato i spaljena. Quote
Milogled Bluff Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 E, sad, ovom bendu predstoji svojevrstan re-union, a ja cu najverovatnije imati cast da odsviram bass na albumu i verovatno neka mini turneja po Srbiji... Stvari su skoro gotove, vishe vesti u decembru... Uh, lokalpatriota... Bila je valjda tema o njima, mislim cak da sam je ja otvorio, ali opet kolateralna steta. Inace, samo smo brat Lakic i ja na njoj postovali, pa je zato i spaljena. Ladno to nisam primetio, slabo sam ishao na rock i hrock... Quote
Milogled Bluff Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Jbg slusao sam ih kad sam bio klinja Quote
MegaDex Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Preslusao ove stvari sa linkova...muzika jebe kevu(super heavy),a ko je gitarista(by the way lik super radi)...jedina zamerka taxtovi koji su mi bezveze za takvu jebacku svirku Quote
Cyber Posted November 16, 2006 Author Report Posted November 16, 2006 icon_rockdevil.gif E, sad, ovom bendu predstoji svojevrstan re-union, a ja cu najverovatnije imati cast da odsviram bass na albumu i verovatno neka mini turneja po Srbiji... Stvari su skoro gotove, vishe vesti u decembru... icon_rockdevil.gif Quote
RNA Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Preslusao ove stvari sa linkova...muzika jebe kevu(super heavy),a ko je gitarista(by the way lik super radi)...jedina zamerka taxtovi koji su mi bezveze za takvu jebacku svirku Tu bih jos dodao klavir u formi klavijatura koji je svirao Milan iz Nevernih Beba. Quote
MegaDex Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 nemoj da pricas...nisam znao da i to radi Quote
RNA Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Ako se dobro secam, trebao bih da proverim na kaseti, mislim da im je on radio produkciju. Mozda gresim, ali za klavir sam siguran! Quote
Milogled Bluff Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Mislim da je u pitanju Vlada Negovanovic, nemam pojma stvarno... U svakom slucaju snima se novi album oko Nove Godine, a bice i live nastupa... Quote
Vic Rattlehead Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Odlično? Ko je od stare postave sve tu? Keep us informed. Quote
Mary Joe Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Novi album? Can't believe it. Inace, vec par godina imam taj album iz '91. Nasnimila sam ga kad sam bila u Valjevu, zvuk nije bas najbolji jer se presnimavao taj cd po celom gradu ali su pesme razbijacke, moj favorit ''Okreni broj''. Quote
icon Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Ja sam imao samo delic pesme Mnhen '91 ( moj favorit i Ne dam ) i nisam znao o kom bendu je rec , ali zahvaljujuci gdjici Mary Joe saznah i preslusah ceo album Mozda su malo textovi losiji u par pesama , ali je zato muzika odlicna !!! Quote
RNA Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Npr. 'Vrati se Zivana'? Ta pesma je upravo najbolja na albumu. Quote
Milogled Bluff Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Meni je favorit Cudna stvar, najbolji solo u Ex-Yu rock-metal varijanti... Quote
MudriPanj Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 u ovo je odlicno jebote, kakav ce da bude novi album? Quote
RNA Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Meni je favorit Cudna stvar, najbolji solo u Ex-Yu rock-metal varijanti... Iskreno, ta pesma mi je malo smor, previse uobicajena rok varijanta. Quote
Man From The Crypton Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Bas mi je drago da se neko setio da otvori temu INVAZIJA! Ja nisam hteo, mislio sam da ne pije vodu za ovaj site. U svakom slucaju, skroz su pozitivni. Mi vec 4 godine sviramo "Minhen "91" i "Ne Dam", a i "Okreni broj" je opasna!! Strava za re-izdanje, vrlo prijatno sam iznenadjen. Quote
RNA Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Kad ste vi to svirali? Nisam nijednom cuo. Quote
Milogled Bluff Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Bas mi je drago da se neko setio da otvori temu INVAZIJA! Ja nisam hteo, mislio sam da ne pije vodu za ovaj site. U svakom slucaju, skroz su pozitivni. Mi vec 4 godine sviramo "Minhen "91" i "Ne Dam", a i "Okreni broj" je opasna!! Strava za re-izdanje, vrlo prijatno sam iznenadjen. Nije re-izdanje, vec novi album, sa nesto izmenjenom postavom, par gostiju i (za sada) jednom obradom... 2. januara se ulazi u studio, po zavrshetku snimanja verovatno par koncerata po Srbiji, i CD u prodaji... Iskreno, ta pesma mi je malo smor, previse uobicajena rok varijanta. Ali guitar solo... Quote
Recommended Posts