RNA Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Dobro, slazem se za solo, ali ne cini jedna solaza pesmu, slozices se. Quote
Mary Joe Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Otkad je ova tema ''ozivela'' ponovo ne vadim CD Invazije iz kompa. Zivana takodje otkida, al' jeste malo tupav text za pesmu. I ''Minhen 91'', i ''Ne dam'' i ''Veceras''. Ali vec rekoh koja mi je oduvek na 1. mestu. Quote
RNA Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Mozda malo bezveze zvuci sto je to ime upotrebljeno, ali je neko imao devojku koja se zvala Zivana, pa joj je posvetio pesmu. Imas CD? Ja sam jurio kasetu dve godine i na kraju je nasao u PGP-ovoj prodavnici kad su praznili magacin. Diska odavno nema, a mislio sam da je taj album mozda izasao i na ploci (drugi album Osvajaca iz iste godine jeste), medjutim nije. Quote
Milogled Bluff Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Dobro, slazem se za solo, ali ne cini jedna solaza pesmu, slozices se. Apsolutno!!! Samo je iz mene progovorio napaljeni klinja, koji je Piku (gitara) gledao pre 15 godina kako delje tu stvar live i jedva cekao solo... Mozda malo bezveze zvuci sto je to ime upotrebljeno, ali je neko imao devojku koja se zvala Zivana, pa joj je posvetio pesmu. Imas CD? Ja sam jurio kasetu dve godine i na kraju je nasao u PGP-ovoj prodavnici kad su praznili magacin. Diska odavno nema, a mislio sam da je taj album mozda izasao i na ploci (drugi album Osvajaca iz iste godine jeste), medjutim nije. Imam ja par CD-a, pa cemo se dogovoriti... Quote
Cyber Posted November 22, 2006 Author Report Posted November 22, 2006 Jooooj, moze li se nekako doci do tog cd-a??? Naravno ako je original... Placam koliko treba Quote
Nemanja Savic Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 drago mi je sto vidim da dosta ljudi zna za ovaj band... za njih sam prvi put cuo 2002. kada su njihove stvari izvodili 'dargoronci'... naravno, omiljena stvar mi je 'ne dam'... velika mi je zelja da sa nekim bandom izvodim neke njihove stvari, i nadam se da ce mi se uskoro ostvariti... pozz Quote
vladream Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 jel moze neko da posalje redosled pesama, tj tracklist sa tog prvog (i za sada jedinog) albuma???? hvala! Quote
Metathrone Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Covece zar oni ponovo rade!?! Ako, ako... Nadam se da cemo imati sta da cujemo. "Pogodi na kojoj od cetiri strane sveta sad moja dusa odmara i koga ceka!!!" WWWWWWWOOOOOOOOHHHHHHOOOOOOOOO!!!! Quote
Zaki Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 @ vladream: Podaci za album “Invazija”: A strana 1. BG prolece 2. Sudbina 3. Ne dam 4. Veceras B strana 1. Minhen ’91. 2. Manijak 3. Zivana 4. Okreni broj 5. Cudna stvar MilomirMiskovic-Misa: vokal Zeljko Vukovic-Pika: gitara Zeljko Lukic: bas Goran Marinkovic: bubnjevi novi clan benda: Ljubisa Zivanovic-Sida: bubnjevi Snimatelj i producent: Vlada Negovanovic Gosti: Milan Djurdjevic: klavijature, prateci vokali, aranzman (Veceras) Zoran Scekic-Sceka: snimatelj Billy King: prateci vokal B. Jezdic-Defa: tekst (Zivana) Snimano u studiju “Pink” Remix: “Music Factory” Izdavac: PGP RTS, 1995. Broj: 512599 (kaseta) Quote
Milogled Bluff Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 (edited) Dakle, poceli smo sa snimanjem new Invazija albuma... bubanj Kebac (Neverne bebe), bass dole(gore)potpisani, gitara Shaya (najbolji gitarista u Valjevu) i vocal (jedini od stare postave) Misha... To je studijska varijanta, ne verujem da ce biti tako live, a pesme su i dalje hitovi... Da ne Valja ne bi bilo iz Valjeva, hehehehe... Edited January 7, 2007 by SasaAmonDin Quote
Milogled Bluff Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Zavrshene su tri nove stvari, Ne brini, Mamurna jesen i Plasim se, za par dana ce biti podeljene po radio stanicama u vidu promo cd-a... Za stari album, ako nekome treba, imam nekih 200 cd-a kuci pa se javite... Quote
Cyber Posted January 9, 2007 Author Report Posted January 9, 2007 BUraz, aj sam ti slao pm poslije koncerta amon dina u Sa, ali je ovdje nesto sjebano na forumu, pa vjerovatno nista nisi ni procitao...Zato dodji na www.rs-metal.com ,prozbori koju za invaziju(vec postoji, poprilicno posjecena tema) i da se dogovorimo za taj disk... Poz! Nikola Quote
RNA Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Zavrshene su tri nove stvari, Ne brini, Mamurna jesen i Plasim se, za par dana ce biti podeljene po radio stanicama u vidu promo cd-a... Za stari album, ako nekome treba, imam nekih 200 cd-a kuci pa se javite... Sami naslovi mi ne obecavaju mnogo. Sto se diskova tice, meni da sacuvas jedan. Nadam se da smo se jos ranije razumeli u vezi s tim. Quote
Milogled Bluff Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Sami naslovi mi ne obecavaju mnogo. Sto se diskova tice, meni da sacuvas jedan. Nadam se da smo se jos ranije razumeli u vezi s tim. To su radne verzije naslova pesama. Bice ih 10-15 na albumu, od toga jedna obrada (Grand Funk Railroad) i verovatno par stvari live... Disk za tebe je spreman, kao i za RS Metalca, pa kada budem u Bg-u javljam se... Quote
RNA Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Nemojte da preterate sa brojem pesama na albumu, pa da bude kao Destruction: 5 dobrih pesama, 5 solidnih i 5 (onaj visak) totalno smarackih! Quote
Milogled Bluff Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Uskoro ce se pojaviti single sa tri nove pesme, bice podeljen kao promo materijal radio i tv stanicama, a ja cu da ih okacim u mp3 formatu, verovatno na myspace, sve u svemu bicete obaveshteni... Quote
RNA Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Ma, daj obezbedi i jedan primerak toga, ja ne volim mp3-ke. Taman da izrecenziram za sledeci broj zina. Quote
Milogled Bluff Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Kad ti izlazi 'zine? Ne smem nikome da dajem nishta do pred kraj februara... Mozemo se natji negdje da preslushas, malo je zajebano jer su se demo snimci rasirili po gradu kao smrad po shtali... Quote
RNA Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Iskreno govoreci, ja ne znam nikog koga bi zanimala Invazija, tako da se rasirit ne moze. A ako ne moze da se dobije pre kraja februara, nema problema. Planirao sam novi broj zina negde na leto, verovatno u julu, posto tad imam najvise vremena da ga radim. Quote
Am. Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Dakle, poceli smo sa snimanjem new Invazija albuma... bubanj Kebac (Neverne bebe), bass dole(gore)potpisani, gitara Shaya (najbolji gitarista u Valjevu) i vocal (jedini od stare postave) Misha... To je studijska varijanta, ne verujem da ce biti tako live, a pesme su i dalje hitovi... Da ne Valja ne bi bilo iz Valjeva, hehehehe... Vidim da si sada ti basista Invazije. Kazi mi ko iz sadasnje Mreze iz Valjeva svira sada u Invaziji, posto znam da su clanovi, tada bivse, Invazije oformili Mrezu ? Quote
Milogled Bluff Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Vidim da si sada ti basista Invazije. Kazi mi ko iz sadasnje Mreze iz Valjeva svira sada u Invaziji, posto znam da su clanovi, tada bivse, Invazije oformili Mrezu ? Mreza je bend bassiste iz stare postave Invazije i tu nikoga od bivshih clanova (osim njega) nema... Znam da sviraju stvari sa prvog albuma na tezgama, ali nisam cuo kako to zvuci live... Ipak je stara postava krajem 80 i pocetkom devedesetih zakon, i ne verujem da to moze da se poredi. BTW nekoliko starih diskova sam poslao na par adresa ali su mi se vratili svi (osim jednog), tako da cemo obustaviti slanje na kucne adrese prvog albuma Invazije. Donecu 50-ak komada na svirku Cannibala (poshto tada sviram sa Amon Din-om) pa ako nekoga interesuje neka ponese 300 din vishka za CD. Takodje cu staviti discove za prodaju u neke od Beogradskih prodavnica istih, pa cu vam javiti gde ih mozete qpiti... Poz! Quote
Am. Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Mreza je bila letos u Arilju po drugi put, a pre nekoliko godina im je bio prvi put da gostuju u nasem malom gradu! Imaju dobre muzicare koji znaju da sviraju !!! Decko na gitari vidi se i cuje da ima znanje, a i opremu !!! Stvarno je bilo lepo cuti legendarne stvari sa prvog albuma !!! Tezgarosi ili ne (i ne zanima me), svirali su stari rok repertoar za koji 95 % danasnjih bendova nije ni culo, pa samim tim nece nikad ni svirati !!! Sto se tice diska Invazije, to mora da se ima, original, naravno !!! Quote
Milogled Bluff Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Evo linka za majspejs benda Invazija, koga zanima moze tu cuti par novih stvari... http://www.myspace.com/invazija Quote
Recommended Posts