RNA Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 И рекламираш се, па шта? Ко ће други, да нећу ја? Quote
Milogled Bluff Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Od danas novi i stari album benda InVazija mozete naruciti i preko zvanicne internet strane benda http://www.invazija.net Quote
Kinasky Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 http://www.rockserbia.net/intervjui/interv...a-invazija.html Quote
RNA Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Ок, преслушао сам албум неколико пута и све што сам рекао за онај промо се односи и на албум. Све песме су ми некако споре. Има пар песама које су доста тврђе од осталих, али им фали брзина. Нема ниједне песме која би била у рангу са 'Не дам' или 'Минхеном', да не причам о 'Живани'. Остало све ми је као и на првом албуму, вокал, текстови... Не могу рећи да су ми баш по укусу, али с обзиром да ми нису сметали ни на првом албуму, не сметају ми ни овде. Сад сам прегледао сајт. Сале, да ми одвојиш једну црну мајицу, што већу. То ћу да узмем првом приликом. И мораћу да нађем негде онај сингл, па макар морао да опљачкам Смиљку. Quote
Milogled Bluff Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Hehe samo veliki brojevi su i ostali, tako da nema problema, kad se budemo videli, samo reci kakav ćeš dizajn pošto ima sa starim logom, i neka nova varijanta Quote
RNA Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Знаш да сам ја старудија која не верује у мењање ствари које ваљају. Стари лого ОБАВЕЗНО, и црна мајица, она прва опција са сајта. Quote
Shix Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 (edited) Moram nabaviti pod hitno zadnji album. Imam samo 3 pesme koje su snimane u ono ratno stanje cini mi se. Ne dam, Okreni broj i Zivana. Svirka je super a i pesme su melodicne. Previse su kopirani iron maiden fazoni. Gitarista razbija (ali ne svidja mi se taj fazon i to sto previse kopira Malmsteen-a i Beckera) Ceo bend je super. Kompletno to zvuci ok. Ne zaboravimo da je to bilo ono tesko vreme.. tako da sve pohvale! A da... samo textovi mi se ne dopadaju. Edited June 13, 2008 by Shix Quote
RNA Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Песме које си навео су са првог албума. Има још сјајних ствари тамо. На моје запрепашћење, пред прво постројавање у војсци ме је са разгласа дочекала Инвазија. Quote
Milogled Bluff Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Kakve si srece, mog'o si i da dodjesh preko puta kasarne u kafanu Tajna, koja je u vlasnishtvu bubnjara Invazije, na probu, poshto smo tamo probali u to doba... Quote
RNA Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Као што ти рекох већ, нисам посећивао дотичну кафану, за разлику од остале војске. На крају је командант због честог опијања и узнемиравања женског персонала донео забрану одласка у исту. Quote
radukin Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Invazija - Ničija Zemlja - recenzija by Jovana Tomic: http://www.rockserbia.net/recenzije/invazi...ija-zemlja.html Quote
Joe Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 sjajno, htedoh i sama to da uradim ali ti si me pretekao Radukine Quote
RNA Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Само ти фали једно озбиљније поређење са првима албумом, које је, у овом случају, дефинитивно неопходно да би се стекао утисак о квалитету новог издања. У сваком случају, први албум остаје култ, овај му нажалост није ни принети. Quote
Joe Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Само ти фали једно озбиљније поређење са првима албумом, које је, у овом случају, дефинитивно неопходно да би се стекао утисак о квалитету новог издања. У сваком случају, први албум остаје култ, овај му нажалост није ни принети. Slozicu se Quote
Milogled Bluff Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 (edited) Decembar 27 2008 22h Street Fighter Club Smederevo InVAzija ceo prvi i drugi album live+par tudjih pjesmica, malo whitesnake, grand funk railroad, gary moore... InVAzija My Space http://www.invazija.net/ Edited December 22, 2008 by Užas Priest Quote
Metathrone Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 (edited) E ovako. Unapred se izvinjavam svima koji nisu iz Smedereva ili koji su bili opravdano spreceni da dodju na sledecem recniku: Je*em vam mater svima, tzv. "metalcima" i "rokerima". Vise volite da locete pivo iz flase u parku na -8 nego da dodjete na svirku. Da bude onako malo ljudi na svirci apsolutno je necuveno, i to za jedan kultni hard rock bend! Sledeci koji se bude zalio da nema svirki u SD ima da zavrsi razbijene lobanje to vam se kunem, stoko jedna! Ima da, od sada, dovodimo samo rap izvodjace i bendove, a vi se svi je*ite! Reperi bar ispostuju svoje ljude i uvek bude pun klub. Vama da dovedemo Maidene u klub ne biste dosli stoko smrdljiva. Pa se posle pitajte zasto nam scena propada. Hvala na paznji, jos jednom se izvinjavam ljudima koji sa ovim nemaju veze, a narocito se izvinjavam momcima iz benda i zahvaljujem im se na odlicnoj svirci. Toliko. Edited December 28, 2008 by Metathrone Quote
Milogled Bluff Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Nema veze, sledeću svirku pravimo u liftu !!! Nije bilo tuđih pjesama, zato što su se malobrojni okupili zbog Invazije, pa da ne smaramo sa obradama... Hvala tebi na pohvalama!!! Quote
bershka patouli Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 (edited) Hehe... fina stvar. Edited April 7, 2010 by bershka patouli Quote
legend of rock Posted August 7, 2010 Report Posted August 7, 2010 Ja nisam znao da ovaj bend postoji do pre 4 meseca...Kraljevski Apartman je imao svirku na nekom festivalu u Sapcu,to vece svirala i Invazija...Odusevio sam se kad sam ih cuo uzivo...ali je tesko nabaviti njihove pesme...uspeo sam da nabavim 6 pesama sa onog albuma iz 1995... Quote
Milogled Bluff Posted August 22, 2010 Report Posted August 22, 2010 http://www.multiupload.com/8HNYJOJ3WK Evo ti linkovi za prvi album Quote
Saša Grbić Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Prvi album je neprevaziđen. Uvijek rado čujem pjesmu Ne dam. Quote
Divlji Tigar Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ExWXTw3t_wU Quote
Recommended Posts