Milogled Bluff Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Bash i ne voli Malmsteena, vishe je u Lynch fazonu, ali svira opasno... Quote
_NeSa_ Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Meni i ne lici na Lyncha,ali je,svejedno,dobar Quote
Milogled Bluff Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Pravo da ti kazem najvishe voli EVH-a ali svira sve i svashta... Quote
RNA Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Ало, бре, сале, где је на овим новим песмама брзина, где је рокање? Све нешто споро и филозофски текстови. Quote
_NeSa_ Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Pravo da ti kazem najvishe voli EVH-a ali svira sve i svashta... Kakav car!Sad ga gotivim jos vise! Quote
Milogled Bluff Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Ало, бре, сале, где је на овим новим песмама брзина, где је рокање? Све нешто споро и филозофски текстови. To je promo, rekoh ti da su ostale pesme rokanje... Jbg, kad nisam poneo onaj USB da ti pustim ostatak... Quote
RNA Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Аааа, па што то не стависте на промо, него ове лаганице? Quote
Angele Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 moj ujak pisao tekst za Zivanu, cisto da se zna Quote
RNA Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Опа, Смиљка, па ти си фаца! Адј' стварно, питај ујака ко му је та Живана. Quote
Angele Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Опа, Смиљка, па ти си фаца! daj reci neshto shto je novo hahaha ocu nekad kad ga vidim! x Quote
Milogled Bluff Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Tebi Defa ujak??? Pojma nisam imao??? Ja njega nisam video 15 godina, ne znam da li je covek ziv uopste??? Quote
Angele Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 bane jezdic? btw pronasla sam prastaru malu plocu (singl) - s jedne strane invazija, a sa druge dolar! reci! Quote
RNA Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Оп, оп, оп, о чему се ту ради? Мислим, каква је то плоча? Ја појма немам да то постоји. Кад је издато, шта је на њој, ко је издао? Quote
Angele Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 mali singl sa starom (prastarom) verzijom Zivane Pogledacu od kad je i ko je izdao.. Quote
RNA Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Ју, ју, ју, ја нисам ни знао да то постоји. Реци ми молим те и годину издавања да знам да је потражим. Брука и срамота шта ја све нећу открити да постоји, а да нисам ни знао за то. Quote
Divlji Tigar Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Ja imam neku demo verziju Zivane. Quote
Milogled Bluff Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 bane jezdic? btw pronasla sam prastaru malu plocu (singl) - s jedne strane invazija, a sa druge dolar! reci! Shta da kazem??? Ko nije svirao u Dolaru, nije metalac??? Hehehe koja pesma od Dollara? Nebeski voz??? Keopsova Piramida ili megahit??? Ovih dana Max snima spot (novi) u Valjevu, iznajmiio je vucni voz i zaustavio saobracaj u pola grada... Prati ga policija a on sa kaubojskim sheshirom i Les Paul-om iz doba krede... Neunistiv je!!! Quote
Divlji Tigar Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Moze li neko da mi posalje snimke od Dolara? Quote
RNA Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Shta da kazem??? Ko nije svirao u Dolaru, nije metalac??? Hehehe koja pesma od Dollara? Nebeski voz??? Keopsova Piramida ili megahit??? Ovih dana Max snima spot (novi) u Valjevu, iznajmiio je vucni voz i zaustavio saobracaj u pola grada... Prati ga policija a on sa kaubojskim sheshirom i Les Paul-om iz doba krede... Neunistiv je!!! Млад тај Лес Пол, бар да је из тријаса... Quote
Angele Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Shta da kazem??? Ko nije svirao u Dolaru, nije metalac??? Hehehe koja pesma od Dollara? Nebeski voz??? Keopsova Piramida ili megahit??? Ovih dana Max snima spot (novi) u Valjevu, iznajmiio je vucni voz i zaustavio saobracaj u pola grada... Prati ga policija a on sa kaubojskim sheshirom i Les Paul-om iz doba krede... Neunistiv je!!! megahit NARAVNO haha snima spot za sta? "rodjen i sad mator u Va"? odvratna sam... btw kako sad funkcionise invazija? mislila sam da je misha negde po inostranstvu bio? i ko je ostatak ekipe? (izvinjavam se ako postoji na nekoj od prethodnih strana) Quote
Milogled Bluff Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Pishe tu negde, ima i majspejs http://www.myspace.com/invazija Milomir Mishkovic-Misha-Vocals Vladimir Djokic-Shaja-Guitarz Vladimir Ruzicic-Kebac-Drums Stefanovic Sasa-Da Moon-Bass Dushan Jankovic-Gollum-Keyboardz Ljubisha Zivanovic-Sida Ima tu josh gostiju, cucesh kada (i ako) dodjesh u Valjevo sve ono shto je na promo disc-u je malo mehko, ostalo je drop D krljanje uz prepoznatljiv Mishin vocal... Quote
Angele Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 auh al' ste se okupili! haha pozz ekipu Quote
Recommended Posts