Angelystor Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 TESTAMENT singer Chuck Billy, former EXODUS vocalist Steve "Zetro" Souza have joined forces in a brand new project called DUBLIN DEATH PATROL (DDP). The band, which also features such other San Francisco Bay Area notables as Phil Demmel (guitar; MACHINE HEAD, ex-VIO-LENCE) and Willy Langenhuizen (bass; RAMPAGE, LAAZ ROCKIT), is currently in the studio putting the finishing touches on its debut album, due in 2007. The group's complete lineup is as follows: Chuck Billy (TESTAMENT, RAMPAGE, GUILT) - Vocals Steve "Zetro" Souza (LEGACY, EXODUS) - Vocals Andy Billy (SACRED DOG, RAMPAGE, GUILT) - Guitar Greg Bustamante (RAMPAGE) - Guitar Steve Robello (OUT OF CONTROL) - Guitar Phil Demmel (MACHINE HEAD, VIO-LENCE, DEATH PENALTY, METAL WARRIOR) - Guitar Willy Langenhuizen (RAMPAGE, LAAZ ROCKIT) - Bass John Souza - Bass Danny Cunningham - Drums For more information, visit www.myspace.com/dublindeathpatrol ++++++ Okay..where the fuck did this come from!? The Legacy vocal attack : ) ..bash me zanima da chujem ovo hehe Quote
darthmoog Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 video sam...mislim da ce biti zesce sranje. Quote
Angelystor Posted November 11, 2006 Author Report Posted November 11, 2006 Chemu tak'a pretpostavka? Quote
darthmoog Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 otkud znam..chuck i zetro zajedno..dva vokala u jednom metal bendu...dva potpuno razlicita vokala..4 gitare,2 bassa.. nesto mi smrdi..ali mozda ponovo i upali posto lepo pise Project a ne grupa...mada to sam instinktivno rekao kada sam procitao ovu vest.. Quote
RNA Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Dobra postava, ali ja glupa li imena... Quote
Jabba the Hutt Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Stvarno, ime je glupo do imbecilnosti, bilo bi prikladno jedino za neki pijani, nadrkani irski punk bend Sa ovakom postavom, ovo ne moz da omane! Quote
RNA Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 O, moze i te kako da omane, ali nadajmo se da nece. Sve i da su Dablinci, ime bi bilo ekstremno glupo, kao sto vec i jeste! Quote
_Grotesque_ Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Ha! Fino je ovo.. ja kontam da ce se menjati za svaku stvar. Jos jedan super bend... Videcemo! Quote
RNA Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Bend? Ovo skroz mirise (da ne kazem smrdi) na projekat. Quote
_Grotesque_ Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 To je kao fraza "superband". Quote
RNA Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 E, taj izraz namerno nisam hteo da upotrebim! Pun mi je k...c kojekavih "superbendova"! Quote
_Grotesque_ Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Bre, tako se kaze... Kako god. Mada sam i ja prilicno siguran da ce ovo biti samo projekat. Videcemo! Quote
RNA Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Bolje je da ostane samo na tome, jer hocu novi Testament album, a ne da Cak gubi vreme na tome kojekakve projekte glupavih imena. Quote
Angelystor Posted November 16, 2006 Author Report Posted November 16, 2006 Pa mislim da je ovo posledica Ericovog Dragonlorda..pa ako se Eric igra sa neTestament bendovima..sto da Chuck(ov vokal) trune? Quote
RNA Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Dobro, tu si u pravu, ali bilo bi im bolje obojici, da ne kazem trojici (i Skolniku) da se usredsrede malo na prokleti Testament i da cujemo nove pesme! Quote
Angelystor Posted November 16, 2006 Author Report Posted November 16, 2006 E kad vec pomenu Alexa, voleo bih da chujem neki novi AST projekat! Al on je sad verovatno sa Trans Siberiom zauzet na svirkama?(ili je to uskoro..) Quote
Vlaja Buraz Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Pa mislim da je ovo posledica Ericovog Dragonlorda..pa ako se Eric igra sa neTestament bendovima..sto da Chuck(ov vokal) trune? А ово посебан значај има код мрзитеља пиздарија као што је Драганлорд. Ја сам један од њих. У суштини, могло би ово и добро испасти. Само нека се ради. Quote
Angelystor Posted November 16, 2006 Author Report Posted November 16, 2006 A sta ako bude gora pizdarija nego Dragonlord? Cheka se neki prvi sempl il sl. da se okachi na net..da okusimo na shta ce uopshte ovo lichiti..ko zna..mozda i ne bude imalo veze sa thrashom? Quote
Vlaja Buraz Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 eee Pregledam ti ja knjižicu moje originalne kopije albuma Low ( ), i tamo stoji: KO JE SAD PA BOGDAN?! Quote
darthmoog Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 wtf is old Dublin death patrol... Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Verovatno je neka interna fora ako nije povezano sa teroristima ... Boro na svakom drugom metal albumu ima po jedno ''srpsko'' ime kao sto posle svakog filma u onim svim producentima mora da ima neko prezime na ic ... Quote
Vlaja Buraz Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Ti, brzo na Helloween temu. Mislim da ćeš se lijepo slagati sa Vuletom. Quote
RNA Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Verovatno je neka interna fora ako nije povezano sa teroristima ... Boro na svakom drugom metal albumu ima po jedno ''srpsko'' ime kao sto posle svakog filma u onim svim producentima mora da ima neko prezime na ic ... Kao na primer Music, Panic i sl. Quote
darthmoog Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 pocelo je.... http://www.myspace.com/dublindeathpatrol Quote
Vlaja Buraz Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Majku mu. "Cold Sweat" mi je među top 5 Thin Lizzy pjesama, a na njoj čak i Zetro zvuči dobro. Ova druga, "Mentally Unstable" mi se i ne doima nešto. Muzika, tu i tamo, al', Čaki urla a Zetro vrišti, i ne znam koji mi je gori. Quote
Recommended Posts