Angelystor Posted May 14, 2007 Author Report Posted May 14, 2007 DUBLIN DEATH PATROL (DDP), the new band featuring TESTAMENT singer Chuck Billy and former EXODUS vocalist Steve "Zetro" Souza, has revealed the track listing for debut album, "DDP 4 Life", which is available now on Godfodder Records. It is as follows: 01. R.I.P. 02. Unnatural Causes 03. Mentally Unstable 04. Pigs in the Hollow 05. DDP for Life 06. Sid Vicious 07. Iron Fist 08. Cold Sweat (THIN LIZZY cover) 09. Lights Out 10. Trail of the Executioner 11. Devil in Disguise 12. Corruption 13. Central Pomo Indian Songs i tako..ak nek vidi link..nek ostavi.. Quote
Grobodan Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 evo jos pesama na gejspejsu...sta znam, nije mi nesto extra ovo... cekam album http://www.myspace.com/dublindeathpatrol Quote
Angelystor Posted May 30, 2007 Author Report Posted May 30, 2007 ma izashao i ceo album da se skine...no mrzi me trenutno..a ima i shta da se slusha.. Quote
Angelystor Posted June 18, 2007 Author Report Posted June 18, 2007 Mila majcice koji je ovo uzas...I'm not kidding..ni Zetro ni Billy u zivotu nisu snimili, ne samo ogavnije albume, nego i ogavnije vokale!! Ne znam koji mi vise smeta..ajaoj lele majko...ajd Souza i vise nema nekih veza u thrashu, ali Billy ce morati da se dosta potrudi da bolje zazvuci i odradi posao na novom Testamentu. Kad vidite ekipu koja odradila ovo..pa, intrigira zar ne? Al odmah od pocetka DDP vam shalje je'n veliki kurac po chelu...totalno bezijedan thrash/heavy...sa chak tri obrade, koje i zvuce ok, ali mogla je ova planeta i bez ovih verzija.. Da mi je samo da ih sretnem jednog dana samo da ih pitam sta im je ovo trebalo.. Izbegavajte u shirokom luku. Quote
Lucio Holocausto Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 jeste uzas je... nabavio sam ga pre nekako, totalno sam se razocarao... ukakili su motku najstrasnije... Quote
Talvi Posted August 10, 2012 Report Posted August 10, 2012 http://www.mediaboom.org/375500-dublin-death-patrol-death-sentence-2012.html Quote
SkullKrusheR Posted August 11, 2012 Report Posted August 11, 2012 to sam i ja pomislio kad sam video link. onaj proshli je bio bash meh. Quote
Јарослав Posted August 11, 2012 Report Posted August 11, 2012 Шта га знам, бољи је од прошлог свакако. И то подоста бољи. Али опет, није неки ултра квалитет. Зетро на неким деловима стварно одлично звучи, док се на неким другим чини као да се мучи подоста. Има и пар поприлично ложачких рифова. Али је продукција баш млака. Много је тихо, и као да је на моменте поприлично умрљано. Quote
Recommended Posts