Guest 10 dinara Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 Nazalost Moskri je overio prosle godine u 28 godini zivota.Sigurno jedan od naj duhovitijih i naj talentovanijih repera kod nas. Moskri je inace bio clan Prti bee gee-a i imao je cini mi se jedan solo album.(mozda gresim).. "Kao mali jeo sam cokoladu od rize a sada karu mazem kokom da se bolje dize" 1 Quote
delay Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 ...Inspektore ti ga puši Ja sam ludi moskri Koji vam gume buši... Quote
Jabba the Hutt Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Nemam pojma, moskri je ql, svaki rispekt, jedino me kod njega nervirala ta glorifikacija horsa, prema kojem imam izrazitu odbojnost Quote
Dwid Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Najbolji reper,da ne kazhem MC u nas ikada!! MOSKRI-KVLT!!!!!! *Samo za kintu brate,nema lera,chak ni da si Kojot ili Max Cavalera* Quote
Dead Man Walking Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Ja sam uvek više voleo Mikrija 1 Quote
Теша Тешановић Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 ma to je neka narkomancina koja je pravila muziku o tome kako je narkomancina.obicno djubre 2 2 Quote
Dwid Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Mikri se poboljshao od kad je Moskri overio,a i Eufrat vala... Quote
Jabba the Hutt Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Pa ostavio je covek veliku rupu za sobom, pa su i morali da se poboljsaju Quote
RaBel Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 ma to je neka narkomancina koja je pravila muziku o tome kako je narkomancina.obicno djubre greshish, sad bih te napushio da ne znam da si dobar jaran moskrijeve rime su i dalje svezhe i dan danas nas uchi mnogim stvarima Quote
Теша Тешановић Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 (edited) greshish, sad bih te napushio da ne znam da si dobar jaran moskrijeve rime su i dalje svezhe i dan danas nas uchi mnogim stvarima verujem da ima dobre rime ali ono u zadnje vreme samo postao vrlo negativan prema celoj toj narko domacoj hip-hop prici(koju sam nekada i sam slusao).jednostavno ono ja sam bas strejt i gledam negativno na bilo kakvo promovisanje droga i haval za to da sam dobar jaran Edited January 10, 2009 by Теша Тешановић 1 1 Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 (edited) I ti mozesh biti protiv droga, alkohola, chega god zelish. U tome uopshte nije problem i ovde se to ne postavlja kao pitanje. Smatrati Moskrija najobichnijom narkomanchinom koja "promovishe" drogiranje je u najmanju ruku nepoznavanje njegovog dela. Edited January 10, 2009 by en-a-dva-es-o-4 Quote
Killing Floor Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Ja sam uvek više voleo Mikrija Uze mi reci iz usta...a eufrata niko ne pominje, i on je legenda Quote
Dead Man Walking Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Uze mi reci iz usta...a eufrata niko ne pominje, i on je legenda "Iza volana drogirani momci, vozi se kao da je pista u Monci Vec godinama u Hajatu imam svoju sobu gde karam kurvetine i pakujem robu Krvlju cu vam natopiti ovu garderobu, jebacu vam švece, pišati po grobu! Nećeš da se jebeš? Napolje marš! Ionako me za tebe zabole baš!" Ovaj mi je omiljeni deo od Mikrija A Moskri je najbolji u Pajpu...tu sam ga prvi put i čuo...u ostalim koje sam čuo nije ništa posebno Quote
RaBel Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 A Moskri je najbolji u Pajpu...tu sam ga prvi put i čuo...u ostalim koje sam čuo nije ništa posebno slatko sam se nasmejao. kol'ko NE ZNASH. Quote
Jabba the Hutt Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Ko je ovaj pokemon, to je ledri pokemon, opijate valja on, opijum, dop metadon Quote
Dead Man Walking Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 A Moskri je najbolji u Pajpu...tu sam ga prvi put i čuo...u ostalim koje sam čuo nije ništa posebno slatko sam se nasmejao. kol'ko NE ZNASH. U pravu si. Al ukusi su različiti. ...na primer moj je bolji Quote
Dwid Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Na fudbalu sam sjeb`o list,vec 10 dina nisam chist Quote
RaBel Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 U pravu si. Al ukusi su različiti. ...na primer moj je bolji bash si vickast meni na'ache KAO MLADJI SNIFAO LAJNOVE U MEKU NA MOSTU INTERVENTNA - BACAM SE U REKU Quote
Killing Floor Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 "Iza volana drogirani momci, vozi se kao da je pista u Monci Vec godinama u Hajatu imam svoju sobu gde karam kurvetine i pakujem robu Krvlju cu vam natopiti ovu garderobu, jebacu vam švece, pišati po grobu! Nećeš da se jebeš? Napolje marš! Ionako me za tebe zabole baš!" Ovaj mi je omiljeni deo od Mikrija hahaha ala si me slatko nasmejao, jeste jedan od jacih. "Eufrat baraba kad me vidis castis granje" :rockdevil: Quote
hailtheleaf Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 *Samo za kintu brate,nema lera,chak ni da si Kojot ili Max Cavalera* koja je to pesma? Quote
Ranis Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 *Samo za kintu brate,nema lera,chak ni da si Kojot ili Max Cavalera* koja je to pesma? http://www.youtube.com/watch?v=833cDNwJVHM...feature=related jevacu vam zene Quote
Recommended Posts