Haos sam ja Posted November 25, 2017 Report Posted November 25, 2017 Ladno u sred Zagreba bas velik grafit Prti Bee Gee (kod onog spomen-kompleksa zrtvama fasizma). Ima nade. Quote
Sreta Posted November 26, 2017 Report Posted November 26, 2017 Aj l ran tu tendrli hold ju bat darling ju vont bi der Jataganac cirko dupli konjak s Gigom... Quote
Мајор Гашпар Posted July 1, 2018 Report Posted July 1, 2018 Микријев нови албум. https://www.youtube.com/channel/UCt6oUi_2sR6tBdxB-hdsvOA/videos Quote
VoivodBG Posted June 20, 2020 Report Posted June 20, 2020 Sjajan je intervju, njih dvojica su i dalje šmekeri, vidi se da su prošli sito i rešeto. Definitivni intervju ako želite da saznate mnogo više informacija o pokojnom Moskriju, kakav je u suštini bio. Dosta interesantnih anegdota, ali ipak najjača replika: To je zlostavljanje narkotika. Jadni narkotici. 🤑 Quote
Haos sam ja Posted June 20, 2020 Report Posted June 20, 2020 Najjači bili i ostali. Ganci se baš otvorio, ima sjajnih replika. Quote
Мајор Гашпар Posted July 16, 2021 Report Posted July 16, 2021 https://www.rts.rs/page/radio/ci/story/29/beograd-202/4440485/emsiklopedija---hip-hop-emancipacija-i-edukacija.html?fbclid=IwAR0-opWZyF6PBuIz7zvDfkRYBo2hQ15xxTHLUqK6Dmi7uz3ZCvfIfR72Rb8 1 Quote
VoivodBG Posted August 7, 2021 Report Posted August 7, 2021 Klasičan Prti, u suštini neverovatno mi da imaju toliko Moskrijevih snimaka da će u nedogled da ih kače na svim budućim izdanjima. Najlošiji je bio Wikler, čoveku je totalno otišao glas od alkohola i cigareta, ajde da se skine sa svega i povrati što brže u formu. Prejaki su semplovi sa Vučićem i Kristijanom. Quote
Мајор Гашпар Posted August 7, 2021 Report Posted August 7, 2021 Album na balkandownload forumu, pa kome treba... Quote
Haos sam ja Posted August 10, 2021 Report Posted August 10, 2021 Dobar je album, zadovoljan sam. Eufrat iz ploče u ploču sve više napreduje, Cigan na standardno visokom nivou. Najbolja stvar mi za sada Tai masaža, ali tu ne mogu da budem objektivan kad su usemplovali najjači klip u istoriji univerzuma. Vikler i Ajs u ulozi gostiju sramotni, al očekivano. Quote
Haos sam ja Posted September 1, 2021 Report Posted September 1, 2021 "nagrdiću stručno lice iz bangkoka" i dalje najjači stih godine 1 Quote
Recommended Posts